Тема 5; темата за китайски и корейски сериали, все още наречена "Гоблин"

• 30 180
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кой чака Алхимия на душите 2? Направо нямам търпение вече Simple Smile Дано бързо се сдобие с буквички Simple Smile Сега гледам Докато ти спеше и мисля да гледам и драмата по БТВ лейди Simple Smile

После чакам и Игра на калмари 2 и Алис ин бордърленд 2...  Simple Smile

# 586
И аз ще гледам Алхимията и Калмарите, но тъй като последния месец изстанах и ми се натрупаха сериали, не знам кога ще е. Сега си гледам Винченцо Simple Smile

# 587
  • гр. София
Алхимията ще я гледам, чакам да излезе втория сезон. Калмарите не съм гледала.

Аз сега започнах Missing: the other side. Гледах първа серия. Скоро се очаква да започне сезон 2.

# 588
  • България
И аз чакам Алхимията на душите. Не съм гледала първи сезон, ще ги изгледам заедно.
Café Minamdang (2022) е много добър.
Шаманът е забележителен. Joy

# 589
  • пак на Рив Гош
И аз чакам "Алхимията на душите", трейлърът за втория сезон изглежда обещаващо. Но в нашия Нетфликс ще го пуснат чаааак в края на януари Cry Та ще се наложи да чакам дотогава.

Не знам, обаче, дали ще гледам втория сезон на Squid Game. Първият беше добър, но ме е страх, че за втори концепцията ще се изтърка. Освен ако не тръгнат в кардинално различна посока. Но може и да му дам шанс, най-вече заради аджошитата Lee Jung Jae и Lee Buyng Hun.

Аз лично чакам и The Interest of Love, който почва на 21-ви декември, заради корейската ми любов Heart Eyes. Но още няма дата в нашия Нетфликс, само е обявен за пускане. Но него съм готова да го гледам и с по два епизода седмично в драмакуул Wink.

Café Minamdang (2022) е много добър.
Шаманът е забележителен. Joy
Аз само заради него съм си го отбелязала за гледане Heart Eyes.
Но първо май ще изгледам Angel's Last Mission, като приключа със сегашните корейски другата седмица (живот и здраве), особено ако има и други гледащи го в темата.

# 590
  • Дубай

Но първо май ще изгледам Angel's Last Mission, като приключа със сегашните корейски другата седмица (живот и здраве), особено ако има и други гледащи го в темата.
Роца,аз ще съм една от тях ...ще ми е приятно да.го обсъждаме

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 23:19 от I.V

# 591
  • пак на Рив Гош
I.V, имай предвид, обаче, че аз ще гледам в Нетфликс, тоест, не винаги в "синхрон" с излъчваното по телевизията Wink

Нощеска до 2ч сутринта довършвах Love Like the Galaxy (2022) - https://mydramalist.com/687167-xing-han-can-lan
Като цяло доста ми хареса, дадох му 9*. Беше пример за това, как трябва да давам шанс на сериалите поне до пети епизод. След първия епизод бях готова да го зарежа, след третия реших да му дам още 2 епизода шанс и на петия започна да ми харесва. Направен с много пари, средства, логистика, много добра комютърна графика и хореография на бойните сцени. Действието върви ритмично, не те оставя да скучаеш и държи драгия зрител в напрежение до последния епизод дали младите ще се вземат, или не. Образите не са праволинейни, имат доста голямо развитие в хода на сериала, не те оставят безразличен. Лошите не са съвсем лоши, добрите не са съвсем добри, като истински нормални хора.
Naili беше споменавала, че главната роля не е подходяща за Лео У и съм съгласна с нея. Просто младежът е още твърде млад, след няколко години щеше да е чудесен. Определено за тази роля (на обръгнал в битки воин, таящ с години в сърцето си страстна жажда за отмъщение), трябваше малко по-възрастен актьор, с опит, не толкова ролеви, колкото житейски. Сега, не казвам, че Лео не се справи добре, напротив! Той си ми е слабост и е чудесен Heart Eyes, но си личеше, че на моменти се мъчи с ролята, сякаш не знае от кой край да я подхване. В хода на сериала се поочупи, но първите няколко епизода бяха мъка да го гледаш. Интересно, обаче в този сериал Жао Лу Си също нещо ме нервира (а обикновено ми е безразлична). Не й харесах героинята от самото начало, когато като разглезена тийнейджърка тропкаше с краче и целият свят й беше длъжен, но после не харесвах нея в ролята. Тя пък сякаш беше твърде възрастна, за да играе 15-годишна девойка.
Сега, може би аз прекалено задълбавам, но тъй като отначало сериалът не ми закова интереса, може би съм една идея по-критична от обикновено. Още повече, че Лео У съм го гледала в други роли, къдато направо грееше.  Та затова "само" 9*.

Сутринта с чая започнах една китайска младежка, наивна, пухкава и розова (засега!) роматника - Since I Met U (2022) - https://mydramalist.com/705697-you-are-my-cosset
Мисля, че Индира го беше препоръчала в темата. Младежите (а и девойките) са просто радост за окото, сюжетът е лековат, а форматът е за бързо гледане (16 епизода по 30 минути). Пък и става въпрос за сладкиши Heart Eyes, тоест всички необходими условия да ми хареса.

# 592
  • вятърничава

И аз ще гледам.
От понеделник до петък по 1 епизод, Роца.

# 593
  • България
Дъщеря ми отдавна ми препоръчва Angel's Last Mission: Love (2019), така че и аз ще го започвам, сигурно още днес.
Актрисата в главната роля гледах съвсем скоро, но Kim Myung Soo не ми е познат.

# 594
  • пак на Рив Гош
bb6, мерси! Значи ще го почна от 19 декември, да съм в крак.
Дотогава ще изгледам Винченцо, че толкова го похвалихте, пък и щерката реши, че няма да успеем да го гледаме заедно.
Това, в почивките от The Scholar Who Walks the Night, който ми върви странно - хем като го гледам, ми е интересен, хем като свърши епизодът, нямам чак такова нетърпение да натисна бутона за следващия.

# 595
  • Дубай
Актрисата в главната роля гледах съвсем скоро, но Kim Myung Soo не ми е познат.
Актрисата съм я  гледала в  Mr Queen където си партнирараше с Kim Jung Hyun,който обожавам.А младежът, и аз не помня да съм го гледала май другаде

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 09:03 от I.V

# 596
  • Бургас
Девойката, също и в Легенда за синьото море. Играеше Ча Ши А - нещастно влюбената в Хо Чун Дже (И Мин Хо) госпожица.

# 597
  • Дубай
Девойката, също и в Легенда за синьото море. Играеше Ча Ши А - нещастно влюбената в Хо Чун Дже (И Мин Хо) госпожица.
Нещо не мога да си спомня там,явно не ми е направила голяма впечатление 😁Аз и в последна мисия на Ангела не я харесах особено,на моменти доста преиграваше-иначе история беше нежна и красива

# 598
Там беше дразнеща. Накрая се влюби в малкото момче (хакерчето, което беше с измамниците и което беше влюбено в русалката), имаха връзка.

# 599
  • Дубай
А,да ,спомних си го....накрая май тя му предложи даже...Голям сладур беше това хакерче,много беше сладък 😍

Да ви попитам нещо  ,понеже тези  дни гледам мини драми-един епизод е 10,20 минути ако сте гледали такива , предложете нещо.Много са компактни предвид забързаното ежедневие.

Общи условия

Активация на акаунт