Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за сериала "Sky Castle"?
Какво е мнението за сериала „Вятърът духа от Лонкси“?
Какво е мнението за сериала „Женитба и желания“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за сериала "Sky Castle"?
-
Какво е мнението за сериала „Вятърът духа от Лонкси“?
-
Какво е мнението за сериала „Женитба и желания“?
Участникът има съмнения относно сериала "Женитба и желания", който му е предложен от Netflix. Те смятат, че сериалът има основна сюжетна линия, но липсва развитие на второстепенни герои и романтика. Въпреки това, те оценяват любовта като нишка около главния герой. Смятат, че е подходящ за еднократно гледане.
-
Какво е мнението ви за сериала „Под властта“?
-
Какво е мнението за сериала „Are You Human Too?“?

, а алените му боксерки придават допълнително коледно настроение. Засега съм на 4ти епизод и за довечера съм си смъкнала следващите 2.
. От резюмето и имайки предвид възрастовата разлика между актьорите очаквах типичния ром-ком, където Той е нещо като шеф на банковия клон, естествено, всичко можещ и знаещ и по когото въздишат всички служителки, включително и Тя, но Той не им обръща внимание, докато... Тя в един момент се разкрива по един или друг начин пред погледа Му
. Оказа се, обаче, че май ще е повече драма с примеси на slice of life , вместо романтична комедия. Изненада дойде също и от "посоката" на романтичните чувства. Не очаквах Той да въздиша по Нея като гимназист и да е такъв стеснително-мекушаво-залюхан. А и Тя не е типичната драмова героиня, тип "скромно момиче със златно сърце и нещастно влюбено в шефа си", а си е една нормална работеща млада жена. Естествено, още в края на първия епизод вече има индикации за трагично минало (или настояще), семейни товари, очаквания и подобни. Да видим как ще се развият нещата по-нататък. Радвам се на моя любимец, ама се надявам, че героят му ще се поразвие в хода на действието, понеже засега не ми харесва особено и ако бях на Нейно място, не бих излязла с Него (героя, не актьора

и
да удавя мъката в алкохол