На море в Гърция 2022 - IV

• 70 064
  • 790
  •   1
Отговори
# 510
Последен ден на Крит:

# 511
  • Пловдив
Привет и от нас от гръцкия Созопол.
Обожавам спокойни места за почивка, непопулярни и нетуристически плажове.
Скрит текст:
Къде е това?

# 512
  • Terra incognita
Созополис

# 513
  • Пловдив
Под Солун? Не съм била наоколо поне 10 години. Можеш ли да препоръчаш като плаж/таверни/присъствие?
Чудя се между този бряг и срещуположния /около Ставрос, като там се надявам да са все така приятни плажчетата посока Неа Рода/.
Горе-долу съм наясно какво да очаквам, но не ми се иска да останем разочаровани, идвайки от Йонийско море.

# 514
За Неа Рода някой писа това лято, че бийч бара Legend (бившия Wet Dreams, както го знаем повечето) не работи, т.е. този плаж би трябвало да е доста спокоен и безлюден.

# 515
  • София
В Неа Карвали сме от 1 ден. Не е лошо, спокойно селце, но още не сме се разходили като хората да придобием по-пълна представа. Плажът е доста спокоен, не виждам бийч барове дори.
Ще отскочим днес до Кавала, не съм ходила никога. Нещо което не бива да пропускаме? Има ли магазинчета за ръчно изработени съдове, бижута?

# 516
  • Пловдив
Параход, по-скоро имах предвид Тото, Бабилон и другите плажове преди Неа Рода.
Между двата бряга - кой би избрала и ако е западния - кое селище?

# 517
  • Там където
За Неа Рода някой писа това лято, че бийч бара Legend (бившия Wet Dreams, както го знаем повечето) не работи, т.е. този плаж би трябвало да е доста спокоен и безлюден.

Ние ходихме този юли в Неа Рода. Барът не рабоъи, но има бариера, пише частна собственост и да не се минава (май и някакви къщички се строят) и не видях никой на този плаж. Само вечер едни хипита седяха там и дрънаха на китари Simple Smile

# 518
iul, опредлено Тото, Бабилон и околията са за предпочитане.

# 519
  • София
В Неа Карвали сме от 1 ден. Не е лошо, спокойно селце, но още не сме се разходили като хората да придобием по-пълна представа. Плажът е доста спокоен, не виждам бийч барове дори.
Ще отскочим днес до Кавала, не съм ходила никога. Нещо което не бива да пропускаме? Има ли магазинчета за ръчно изработени съдове, бижута?
В Неа Карвали не са за изпускане църквата с мощите на светеца Григорий Богослов, сладкарницата вляво накрая на селото и малко след нея Аконтизма, много приятно местенце с къщички и гледка от високото. Само не знам дали правят още проблем за непочиващи там, последния път не ни дадоха да се разходим.
В Кавала на крайбрежната улица има много магазинчета за бижута и сувенири.

# 520
Ние ходихме този юли в Неа Рода. Барът не рабоъи, но има бариера, пише частна собственост и да не се минава (май и някакви къщички се строят) и не видях никой на този плаж. Само вечер едни хипита седяха там и дрънаха на китари Simple Smile
По принцип това е самоуправство, законът ясно определя всички плажове в Гърция като обществено достъпни. Не че не се пробват и на други места да "заграждат"!

# 521
Агиос Йоанис днес

# 522
  • софия
И Клаудия Шифър е НА Гърция
Скрит текст:

# 523
Sandstorm,

Агиос Йоанис до Никити ли е това?
Как е положението с мега-гига-хотела?

# 524
Изглежда на него.
Хотела преди 2-3 седм не изглеждаше много пълен, и почти нямаше хора на опънатите шезлонги.
Много ме гложди мисълта че в страни от хотела, където оголиха целия баир,  са поставили асфалт като улици и ми се струва че в следваща фаза ще боцнат там някакви мобайл хоумс или нещо такова. И тогава вече ще е тоталния отврат.

Общи условия

Активация на акаунт