На море в Гърция 2022 - IV

• 70 138
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
Пратиха ми един линк преди малко, към една медия, за да ме питат дали знам откъде е снимката. Слагам го тук:
Зачетох се аз...и се замислих защо ми звучи толкова познато. Преписали са дословно част от уводния пост на темата Rolling Eyes А снимката изобщо не е от най-близкия до София плаж, но кой да знае Grinning

Арменсистис  - къпинга на Ситония е Wink близо близо колко да е близо 450+км

# 286
Добро утро ☀
Прибрахме се за два дни и пак към Гърция Simple Smile
В момента сме на Маказа. Пред нас колоната е 2 км., нзада още 1-2 км
Отново има много румънци!

# 287
  • Варна
затова предпочитаме Златоград ,  не ни плашат завои и баири ама пък няма никой

# 288
След като миналата година сменихме Ситония с Лефкада в последния момент сега ще компенсираме с една седмица на Трани Амуда, единствения плаж на Ситония на който не сме били, а сме я обикаляли 3-4 лета, не знам как все го пропускахме. Въпросът ми е от коя компания взимате лодки за Диапорос, гледал съм линковете на 1ва стр. , но май повече фирми предлагат там. От кои сте доволни и до къде макс. дават да се ходи ?

# 289
Около час и 30 мин чакахме, бързо вървят опашките. На магистралата сме вече.
Лек път, ако има и други пътуващи Simple Smile

# 290
Скъпи съфорумки, въпрос в последната минута: изскача ни идвя да идем в района на Атина за седмица.Не съм ходила никога, ще пътуваме с кола.Имате ли идеи за хубаво местенце в околията на града( може и малко по-далеч от него), с готин плаж, тавернички.

# 291
  • София
В района на Атина не е точно за плаж.

# 292
Скъпи съфорумки, въпрос в последната минута: изскача ни идвя да идем в района на Атина за седмица.Не съм ходила никога, ще пътуваме с кола.Имате ли идеи за хубаво местенце в околията на града( може и малко по-далеч от него), с готин плаж, тавернички.

Има доста приятни плажчета като се започне от Глифада и се върви към Сунио. Разбира се, трябва да сте подготвени, че ще са населени, особено в уикендите, от атиняни. Там има и доста апартаменти и вили под наем. По-спокойно става след Агия Марина, а и на мен там ми хареса повече.
Това са близките опции. По-надалеч има и още.

# 293
Здравейте! Бихте ли препоръчали заведение с вкусна храна в Ираклица?  Ако е зададен този въпрос и преди, извинявайте, но е написано много и не можах да намеря. Приятен ден!

# 294
Не държа да е точно до Атина.Имаме приятели, които да там по работа в момента.Ще останат още 2-3 дни.
Идеята беше да мръднат оттам малко и да идем някъде заедно на море.Но да не пътуват още 500км. насам/натам, а по-скоро ние да идем към тях.Не е нужно да сме в Атина.

# 295
Хубавите пясъчни плажове около Атина не са много. Vouliagmeni е едно от местата с хубави такива. За съжаление плажовете в района е вероятно да са претъпкани, защото освен туристите и хората живеещи наоколо там ходят и много атиняни

# 296
Препоръчайте ми,моля, добри ресторанти в Неа Врасна,Ставрос и Аспровалта.

# 297
  • София
В Аспровалта - Воцалакия Botsalákia
https://goo.gl/maps/hyvmX6tBCQroM7Zj6
Ставрос - Каламатианос Kalamatianos
https://goo.gl/maps/Ry13Q8Lnxq82W22bA

# 298
  • Sofia
Amalthia Seafood Restaurant
+30 699 726 1556
https://maps.app.goo.gl/udk1feprf1qtfgA7A
Ето това , също в Ставрос, много ни харесваше, но последните 4-5 години не сме ходили там.

# 299
Каламатианос е малко вече повече претенции. Бели покривки и фюжън кухня, но не чак толкова вкусно.В далеч по-непретенциозната Amalthia е много по-вкусно.
В Аспровалта пробвайте и Димитрис.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 21:30 от Fancy

Общи условия

Активация на акаунт