На море в Гърция 2022 - IV

• 69 986
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
Какво мислите за Сарти или Порто Куфо? Има ли хубави плажове и къде да се обикаля?
Вчера се прибрахме от Сарти. Близките хубави плажове до Сарти, които посетихме бяха Platania, Beach little Pear, Achlada, Portokali и Kalamitsi. Trani Ammouda ни бе по-далеч,но пък много любим и не можахме да го пропуснем.
Плажовете от източната страна на Ситония за мен повече си заслужават.тази е от beach little pear

# 601
Момичета ,какво ви е мнението за Атон ?
Намирам свободно място в Александрос палас, не държа на изхранване но там има свободни  места за др.седмица. Хубав ли е плажа? Има ли къде да се разхождам вечер?

# 602
  • тук и там
Момичета, може ли малко помощ? От къде мога да  купя билети за ферибот Керамоти-Тасос?Влязах в някои от сайтовете от първа страница,но не мога да намеря като отправна точка порт Керамоти.
Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 603
  • София
Момичета, може ли малко помощ? От къде мога да  купя билети за ферибот Керамоти-Тасос?Влязах в някои от сайтовете от първа страница,но не мога да намеря като отправна точка порт Керамоти.
Отникъде, на място се купуват. Ферибота е през половин час, места има за всички.
Приятна почивка, Кайсийке🏖️

# 604
Здравейте, телефони за настанявяне във Фанари търся.Благодаря, предварително!

# 605
  • софия
Здравейте, телефони за настанявяне във Фанари търся.Благодаря, предварително!
На всяко от местата за настаняване, като се кликне, има телефони.

# 606
Момичета, може ли малко помощ? От къде мога да  купя билети за ферибот Керамоти-Тасос?Влязах в някои от сайтовете от първа страница,но не мога да намеря като отправна точка порт Керамоти.
Кайсия, преди 3 седмици, когато бяхме до Тасос имаше дълги опашки с коли за ферибота и в двете посоки и практиката беше такава: един от пътуващите отива и се реди на опашката за билети (има будка встрани преди качване на ферибота), докато шофьорът се придвижва бавно на опашката с автомобили. Не знам сега как е, а и какво се прави ако пътуваш сам, но и двата пъти така трябваше да направим.

# 607
  • тук и там
Благодаря! Flowers Hibiscus Аз реших,че мога да ги купя предватително билети онлайн. Ами щом няма -ще се редим. ММ в колата ,аз -за билети.  Не е ли напрегнато така? Да не се наложи да гоня колата, или бързо става купуването на билети?

# 608
За минута става купуването. Освен това далеч не всяко лято и не през цялото лято има такива опашки, зависи кога ще пътувате. В делничен ден извън пиковия сезон е много по-спокойно.
Колата няма да гоните, шофьорът с колата се качва отделно от пътниците, само трябва да му подадете билета.

# 609
Ако все пак пътувате през уикенда се заредете с търпение. Няма нищо страшно и фатално, но аз висях около 20 минути на опашката за билети на връщане. Имаше коли отбили встрани, които си чакаха билетите. От тук тръгнах с друга информация от първа ръка как става закупуването на билети, но хората бяха ходили юни месец миналта година. Нищо общи с юли тази година Wink
Приятна почивка Simple Smile

# 610
Момичета ,какво ви е мнението за Атон ?
Намирам свободно място в Александрос палас, не държа на изхранване но там има свободни  места за др.седмица. Хубав ли е плажа? Има ли къде да се разхождам вечер?
Плажът на Александрос не е нищо особено, стандартен плаж, по спомен - по-едър пясък, дребни камъчета, полегат е.
Иначе мястото е добра отправна точка за плажовете на Амулиани (ферито е през половин час, мисля) или за Магарешкия остров (корабчетата тръгват от пристанището до кулата на Уранопули, билетът важи за отиване и връщане, мисля, че на час бяха). На островчето има кръчма с вкусна храна. Има и надуваем атракцион във водата, поне допреди 2 години имаше.

# 611
И ние купихме билетите си така - шофьора в колата, а друг отива и купува, докато се чака опашката с коли. Става бързо.

# 612
Здравейте, плануваме по-следващата седмица едно бързо ходене до Гърция, за три - четири дни, в района на Лептокария. За огромно съжаление, няма как за по-дълго. Та, тъй като никога не сме ходили в тази посока, въпросът ми е кои са хубавите плажове наоколо. И разбира се, ще съм благодарна за препоръка за най-добрите ресторантчета.

Тъй като времето ни е много кратко, няма да имаме много възможноси за проба-грешка и ще съм ви благодарна за всякакви препоръки. Благодаря!

# 613
  • София
За Лептокария - плажовете, които стават са преди града Плака Литохору или след него Паралия Скотина и Паралия Пантелеймонас. За кръчми не мога да помогна, че си имахме изхранване, но по-добре вижте в Лептокария, че на другите места има по една - две.

# 614
  • Sofia
Tavern "dolphin"
+30 2352 041078
https://maps.app.goo.gl/DSjiSgyEMSUVyb7i8
Тази таверна много ни хареса в Платанияс.

Общи условия

Активация на акаунт