На море в Гърция 2022 - IV

• 70 028
  • 790
  •   1
Отговори
# 585
Погледнах го отгоре-отгоре, все бързам, закъде не знам🤣

Не е лошо човек да отиде на фотоапарати😃

# 586
Може ли да ми препоръчате в кое селце на Корфу да отседнем, което да има хубав голям пясъчен плаж и да е интересно?

# 587
Може ли да ми препоръчате в кое селце на Корфу да отседнем, което да има хубав голям пясъчен плаж и да е интересно?
Миналата година бяхме в Палеокастрица и определено ни хареса, но е хубаво да се обикаля Simple Smile

# 588
Ние бяхме в Агиос Георгиос в Корфу преди доста години на организирана екскурзия с автобус, наехме едно АТВ и обиколихме голяма част от острова. Във вътрешността има наистина райски местенца.

# 589
А как става придвижването на Корфу защото видях, че полетът е в неделя и тогава май нямало автобуси

# 590
  • София
А как става придвижването на Корфу защото видях, че полетът е в неделя и тогава май нямало автобуси
С кола под наем е най- добре, ако човек не ползва собствен автомобил.
Има много красота в този остров и с градски транспорт е трудно да се обикаля.
Може и с мотопедче.

# 591
  • София
Какво се има предвид да е интересно на Корфу? На хубавите пясъчни плажове на югозапад има малки селца и ще е скучно. Горе, в Сидари, пак е изпълнено изискването за плажа, но е интересно също като в Китен. На изток има много барове и нощен живот, но плажовете са камъняк.
Обиколки му е майката там. 😃

# 592
Като пълна импровизация за последния момент късно снощи запазих в Неа Врасна. С големи тийнове сме и оглеждах приличните таверни, които Гугъл показва, но ми се иска евентуално и някакви по-непопулярни, но изпитани места за хапване. Из Аспровалта също е опция разбира се.
Плажовете в района предполагам не са уау, но дано поне са що-годе прилични в края на месеца откъм водорасли и морски животинки Simple Smile.

# 593
  • при моите деца .....
В Аспровалта - много е близко, разходката по алея край морето - приятна, препоръчвам Боцалакиа и Димитрис кичън.
На плаж ходим на Ставрос.

# 594
Здравейте! Има ли аквапарк или подобни забавления във Волос?

# 595
Какво мислите за Сарти или Порто Куфо? Има ли хубави плажове и къде да се обикаля?

# 596
  • София, България
В Порто Кофу има хубави ресторантчета, чак па плаж ...

И аз се включвам за Волос, сигурно сте писали, но не знам как да търся. Има ли някой инфо за къмпинг Сикия, съвсем близо до Волос? Как е плажа, дават ли каравани под наем?

# 597
  • София
Влизала съм веднъж за бързо разглеждане на къмпинга, стори ми се приятен.
Но беше отдавна и не помня подробности.
В съседство има още един къмпинг.
Плажът е тесен, на мен ми харесва, но на мен често ми харесват места, които на други хора не харесват.

# 598
Плажът на Сикия бива като за западния бряг на Пелион Wink (иначе не много), и таверната е добра. За каравани нищо не мога да кажа.

Като стана дума за Порто Куфо, тамошният например е по-хубав, макар и неголям. Радос, сигурно сте били на пристанището с таверните, затова не сте го видели. Най-широко (относително) е при хотел Порто Куфо и студиа Мелитон, което е поне на 1 км от там. Понеже отдавна не съм ходила по тия места, разгледах и в гугъл какво се случва междувременно - бая чадъри са успели да наблъскат.

# 599
  • софия
Единственият път, в който детето имаше стомашно-чревен вирус в Гърция, беше на Сикия и благославях допълнителната здравна застраховка. Бяхме в апартамент в основната сграда и нямам идея какви са условията за кемпери/каравани/палатки. Имаше зеленина и удобна обща баня, тоалетна. Плажът е затворен и малък. Иначе в къмпинга е приятно, уредено. Хубав е. Имаше една таверна на плажа и малко магазинче, което не е проблем, защото най-малко Кала Нера е на 15 мин. Това беше преди 5-6 години.

Общи условия

Активация на акаунт