Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 238
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, май няма да рискувам Grinning
Гелът пари, когато е на по-дебел слой, или когато изравнявам пак ми пари. Ти изключи ли възможността да си препилила ноктите при някое предишно сваляне?

# 151
От по-високата температура е възможно гелът да стане по-течен и по-труден за работа, но дали това би имало връзка с паренето - по-скоро не.

# 152
Винаги оставям база/гел, да не препилям. Иначе докато не беше жега даже при изравняване не ми е парело и ми стана странно защо така става. След сваляне на гипса само офопмянето не ми харесва кас го правя, но не мисля че има общо. Бях чела в ктари теми, че при високи температури гилът парел повече, но не мога да съм сигурна от товя ли е. Иначе паренето е леко и само първите 10 сек. - като по учебник

# 153
А гелът да е остарял...знам ли ,щом до сега не е имало проблем Rolling Eyes
Хайде де, Есмералда, ела дай обяснение, че любопитството ще умори кокошката Joy

# 154
Според мен ти е стара и затъпяла фрезата и затова си усетила парене. Пробвай с нова и виж дали има промяна.

# 155
На тераса не бих рискувала да се лакирам, почти е сигурно, че ще се полимеризира.

# 156
Благодаря ти, Есмералда! Ще пробвам с някоя нова да видя как е.
Значи, да ви кажа до къде стигнах с моите ескперименти. Вчера и миналия път се мъчих като грешен дявол. То всичко в ж6егатя тече, то 100 часа изравнявам, укрепвам, чистя и пари. Днес на другата ръка пак кутрето изравних и леко парна, но се сетих за номера с хладилника. Сложих гела - во останалите не пари, слогих цвета и топа - нищо не тече и не е водно. Спестих си 50% от времето, което ми отне вчера и нямах толкова нерви и чистене. Та знаех го този номер и все го забравях, но ме спаси. О ето какво "натворих", че много ми беше мерак такъв  цвят:

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 18:15 от karmilla

# 157
Аз миналата седмица най- накрая се реших да се лакирам отново след дългата почивка.
Толкова съм отвикнала, че въпреки че пекох един по един пръстите почти всички са се разтекли в гънките.

Скрит текст:

Снимката е от преди три дни, днес вече както обикновено, палецът започна да се бели и мисля тази вечер да свалям и да се правя на ново.

# 158
Nadito, аз на тази снимка не виждам нищо разтечено, но вероятно ти си го виждаш по-добре на живо. Изравняване с база ли си правила, или е цвят това?
Трикът на Кармила с хладилника е добра идея, на мен винаги базите и геловете са ми твърде гъсти и предпочитам по-редки, та лятно време ми идват супер повечето продукти.

# 159
Здравейте! Новата тема е супер и е започнала да се пълни със страхотни маникюри! Ето моят нов, топъл топъл от преди малко 😅😅

Много як розовия кой е?
Ето и моя. Стискайте палци да издържи че на 1.08 правим кръщене. Прясно закупена каучукова база на коди, абстрахирайте се от кожичките ама с две бебета така става

Ами обели се 😭, два дни на морето и направо целия лак се надигна, като го дръпна и няма и грам остатък Sad

# 160
Цвят е. Много бледичък. Това е на два слоя.

# 161
  • на брега на морето
Кармила, супер е! Heart Eyes Кое е мечтаното синьо?

# 162
Кармила, много е красив Heart Eyes С твое позволение ще крадна идеята за следващия маникюр.

# 163
Момичета, искам да ви се похваля с моя втори гел лак в домашни условия, и първи опит за изравняване.
Злополучния ми маникюр от салона се надигна откъм кожичките на 6 ден, не можах да го издържа повече и го свалих.
Толкова съм нова още, че нямам втори цвят за проба и реших да си направя само база и топ. Направих малка капка с обикновена база на Клареса, и върху нея пак така малка капка топ, обикновен на Клареса. Притеснявах се дали ще се изпекат добре и пекох всеки слой по 90 сек, пръст по пръст.
Искам да попитам неправилно ли е да се прави изравняване по този начин, и трябва ли задължително да е каучукова базата? За топа проблем ли е, ако и той е една идея малко повече?

Ето така изглеждат ноктите ми по принцип:

А ето това е резултата след лакирането:

# 164
Благодаря, момичета! Не ми се смейте, но 6 лакчета в лазур, тюркоаз и синьо поръчах докато ми дойде желаният нюанс и чакам даже още 2 сини. Мелина ,това е silcare flexy 116 и много ми харесва. Нопоследък за лятото ат тях много намирам желани цветове. Вени, ама що ва въпрос? Разбира се, че щом ти допада ще си направиш такъв маникюр няма никаква грижа, не съм го патентовала Simple Smile
Есмералда, при мен е обратното - просуктите ми в момента са малко по-течни, което при хладно време ми е чудесно, но за сегашните жети е ужас и имам нужда малко да ги сгъстя, за да нямам наводнени кутикули, че ме изкарва извън равновесие това.
Танита, супер е! За цветове разгледай в мейкъп.бг но пприлимни цени - много хубави неща имат. Иначе по моята логика е щом се изравнявя с каучуко, тер , а и с акрил защо да не може с обикновена база, ако го позволява продукта.

Общи условия

Активация на акаунт