Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 238
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой търсеше по-рано млечно бял цвят. Попаднах случайно на долната снимка и ми се стори симпатичен този Creme. Знам, че НеоНейл ги има в Б-я, но не знам дали зареждат всички колекции. Проверете при желание.

# 556
Аз поръчах milky french и изглежда доста добре в шишенцето като консистенция и на снимка, ккато и silcare flexy milkshake 202. Изглеждат добре, но не съм имала време и възможност да ги пробвам на нокът. Ще дам отзив като ги пробвам, но в инстаграм и нета изглеждат добре. Неонейл имат бая в мейкъп.

# 557
  • София
Ултрабонд и обезмаслител едно и също предназначение ли имат?

# 558
Не, обезмаслинелят обезмаслява и изсушава нокътната плочка, за да е суха, а не мазна. А ултрабондът е като двойнозалепващо тиксо и подпомага по-добрата спойка на продукта, за да няма надигане. Няколко страници назад сме обяснявали подробно. Обезмаслява се задължително, но някои момичета минават без ултрабонд, но ако има надигане се включва. Някои обезмасляват със спирт.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 14:00 от karmilla

# 559
  • София
A праймер? Той е обезмаслител с други думи, нали?

Моите нокти за сега стоят. Вчера ми пристигна един нов цвят - ванилова захар на Hi hybrid, нямам търпение да го пробвам с топ лак мат. Сега да видя как ще свалям тия нокти Joy

# 560
Ултрабонд = безкиселинен праймер = бондър

Обезмаслител = дехидратор = фрешер = prep

# 561
Есмералда, ти си родена за учител! 🤗
Точно, ясно и супер добре обясняваш всички питанки!👌🙏

# 562
  • София
Ултрабонд = безкиселинен праймер = бондър

Обезмаслител = дехидратор = фрешер = prep
Задължително ли се използват и двете?
Преди като ходех на маникюр само  един продукт ми нанасяха преди базата.И меришеше много кофти...

# 563
Пигментите намаляват трайността по свободния край, износва се по-бързо. Също така рисуването с гел на френския съм чела, че не е най-добрият избор, и той се износва бързо. Аз рисувам с бял гел лак. И като трети проблем рисуване върху топ и пигмент. Топа не е предназначен да се слага нещо върху него. Евентуално бих сложила база върху белия гел, според мен ще подобри трайността, и отгоре топ. Пигмен бих сложила в краен случай/ по-добре база с частици/ и категорично не бих сложила по  свободния край.
И още нещо. При мен ключова роля в трайността на покритието по свободния край изигра това, че спрях да запечатвам. Дори редовно скъсявам ноктите на втората седмица. Нямам поражения.

# 564
  • Бургас
За пигментите съм напълно съгласна, че намалят трайността.
За останалите неща обаче съм убедена, че всичко е индивидуално, що се отнася до трайност. Аз например никога не ползвам обезмаслител и ултрабонд. Преди време реших, че само това е решението за беленето и си взех кисел праймър на Блускай. Е ми наистина трайността беше отлична, но съвсем не е добре за ноктите и го спрях.
В момента слагам само каре, база, цвят и топ. Никакво отлепяне нямам. Маникюра ми е от преди две седмици и дори преди два дни ги скъсих с нокторезачката, поизпилих връхчетата само, че нямам време да свалям лака сега и дори така не е мръднал, т.е свободния край не е запечатан по никакъв начин.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 17:26 от sunny-n

# 565
Аз обезмаслявам и ползвам бонд, но при мен липсата на бонд водш до надигане на 5ти ден. Ако нямаш такъв проблем само обезмаслявай.
За интересуващите се от млечен цвят. Така стои neonail milky french на 3 тънки слоя на баба ми. Не става на черти, но е млечно леко прозрачно като за основа за френски. На мен ми допада ефекта. Флексито по-нататък ще го пробвам Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 01:23 от karmilla

# 566

Задължително ли се използват и двете?
Преди като ходех на маникюр само  един продукт ми нанасяха преди базата.И меришеше много кофти...

Не, може и само обезмаслител, зависи как ти държи покритието. Аз лично ползвам и двете.

# 567
Момичета, има ли някоя от вас която да ползва лампа и лакове на Sinsay? Нямам опит и не искам да “хвърлям “ пари на вятъра, тъй като не знам дали ще се справя и дали ще имам търпение да си правя сама ноктите 😁 . Гледах и скъпи, но мисля първо да си изпробвам уменията и тогава ще помисля за други 🤓 . Та приемам мнения от вас, по-опитните. ❤
Иначе четох и назад, но не всички теми ….

# 568
Момичета, има ли някоя от вас която да ползва лампа и лакове на Sinsay? Нямам опит и не искам да “хвърлям “ пари на вятъра, тъй като не знам дали ще се справя и дали ще имам търпение да си правя сама ноктите 😁 . Гледах и скъпи, но мисля първо да си изпробвам уменията и тогава ще помисля за други 🤓 . Та приемам мнения от вас, по-опитните. ❤
Иначе четох и назад, но не всички теми ….
Имам 4 цвята на Sinsay карат ме по 3 седмици,  особено тези, които са по-брокатени.
За лампа не мога да дам мнение и аз се чудех дали става.

# 569
Коя е тази лампа на Синсей, дай линк и ще ти кажем дали става. Иначе базата, цветовете и топът са ок, прави ги производителят на Клареса.
Edit: Излезе ми реклама точно на нея хаха, не става. Слаба и с малко диоди. Вземи си по-хубава лампа, няколко мнения по-нагоре сме коментирали кои са добри.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 11:15 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт