Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 540

Защо се бели така Sad с коди база и топ съм

# 541
На компютър ли работиш? Запечата ли свободния край с топ?

# 542
Обичах, френският е феноменален! Останаха ми очите! Аз съм с едно омбре но хич не ми харесва. Базата ми свърши и не е хич равномерно. В момента сме на море и е израснал, а пък в събота на сватба. Много не ми харесва но няма как. Основата на френския е с бази клареса предполагам?
Благодаря! Да, Клареса са - 4 ми беше ту мъч розова та изравних с 5, бялото е на GDCOCO, лентичката в сребристо е с Флаш 007 на Фокс и топ Сикретли.

# 543
На компютър ли работиш? Запечата ли свободния край с топ?
  в майчинство съм не работя. запечатах

# 544
Здравейте,  сигурно темата е коментирана многократно,  но моля ако има някой компетентен да ми обясни... Имам uv led лампа за изпичане, но всеки път като я използвам ме обзема ужас за радиацията, която излъчва. Има ли някой вид която е безопасна за здравето. Само Led например?  Сигурно повечето от вас ще се смеят на въпросите ми, но наистина ми е важно,  а не мога да намеря категоричен отговор в мрежата и се обърквам допълнително. Благодаря предварително и се извинявам за странния въпрос.

# 545
Снежанка, опиши подробно всички стъпки, които си следвала при направата на маникюра.

Краси04, лампите за маникюр не излъчват радиация. Те излъчват ултравиолетова светлина, има подробно обяснение от Невена в заглавния пост, можеш да прочтеш и да се информираш. UV светлината има различен спектър, стандартно при комбинираните лампи той е 365 + 405 nm. LED означава диод, излъчващ светлина, но самата светлина e UV. Представи си лампата като мини солариум. С доста органичено действие е и не се очаква да навреди на кожата, като се има предвид, че се ползва по под 10 мин 1-2 пъти в месеца при направата на маникюр. Ако все пак се притесняваш, можеш да използваш ръкавици с изрязани пръсти.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 16:46 от esmeralda23

# 546
  • София
Здравейте момичета,
имам желание да си купя всичко необходимо, за да започна сама да си правя ноктите.
Все още съм на етап четене и разучаване, но днес ми попадна следната UV/LED лампа, която е намалена доволно
и съответно ме сърбят пръстите да я поръчам.
Моля за мнение за нея, заслужава ли си? Има ли някой, доволен от нея?
Ще я ползвам за изпичане на гел лак Simple Smile
Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 547
Тази лампа няма диоди на тавана и е вече морално остаряла, а и доста скъпа. Потърси Sun X5 Plus, Sun X5 Max, Sun X в олх или емаг - има за по 30-40 лв.

# 548
  • София
Благодаря ти, esmeralda23 за бързото включване. Знаех си, че трябва да питам преди да поръчам. Да разбирам ли колко повече диода има, толкова по-добре?
В тази връзка по-добре Max от Plus, нали?

# 549
Да, макс е по-добре, но и трите вършат добра работа.

# 550
Снежанка, опиши подробно всички стъпки, които си следвала при направата на маникюра.

Краси04, лампите за маникюр не излъчват радиация. Те излъчват ултравиолетова светлина, има подробно обяснение от Невена в заглавния пост, можеш да прочтеш и да се информираш. UV светлината има различен спектър, стандартно при комбинираните лампи той е 365 + 405 nm. LED означава диод, излъчващ светлина, но самата светлина e UV. Представи си лампата като мини солариум. С доста органичено действие е и не се очаква да навреди на кожата, като се има предвид, че се ползва по под 10 мин 1-2 пъти в месеца при направата на маникюр. Ако все пак се притесняваш, можеш да използваш ръкавици с изрязани пръсти.
Благодаря от сърце за отговора ❤️

# 551

Първо почиствам, слагам от коди ултрабонд, база коди два слоя, после един слой топ коди, пигмент, Бял гел за да направя френски, пак топ.

# 552
  • Бургас
А защо слагаш топ и после бялото? И какъв е този пигмент? Може и да не е това проблема, но опитай с
1. база - бял - база - топ или
2. база *2 - бял - топ
Може и Обичах да каже как си е направила последния френски, ако има време да се включи.

# 553
А защо слагаш топ и после бялото? И какъв е този пигмент? Може и да не е това проблема, но опитай с
2. база *2 - бял - топ
Може и Обичах да каже как си е направила последния френски, ако има време да се включи.
Пигмента от тези прахчета които се втриват и нали се слага върху топ лака. А исках бялата линия да остане не пигментирана, за това и тя е след топа Sad

# 554
2. база *2 - бял - топ
Пигмента от тези прахчета които се втриват и нали се слага върху топ лака. А исках бялата линия да остане не пигментирана, за това и тя е след топа Sad
Слагаш пигмента върху основата, после белия и топ лак.

Общи условия

Активация на акаунт