Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
и аз загледах базата диня ама дали наистина е толкова тъмна колкото изглежда? и Цветът пчелен мед другo не ме грабва. Май не си залсужава само за два лака Grinning ще си помисля.

# 226
Червена си е, досущ като цвета на динята.

# 227
Мейкъп са пуснали връхни форми за полиел по 6,8 и нещо, юа интерссуващите се.

# 228
Мейкъп са пуснали връхни форми за полиел по 6,8 и нещо, юа интерссуващите се.
И един тъп въпрос от мен - различават ли се тези връхни ( на някой места ги пише горни) форми от дуо формите?

# 229
dual forms и връхни форми според мен са едно и също. Инаразлични по форма такива - по-п;лоски, по-извити. Чела съм в предни теми, че по-извитите по-добре се захващали заради апекса, който се получава. Но съм до тук  с познанията си, тъй като полигел не ползвам, но от гледани клиппове и прочетено с такова впечатление оставам. Вече има разлика м/у гел х и връхни форми както Мелани е обяснила в предния си пост.

# 230
Аз до колкото разбрах Х формите се оформят и лепят директно за нокътната плочка, а горните форми се ползват за оформяне - пълнят се с гела и се пекат, след изпичане се махат.

# 231
Точно, гел х са нокти от мек гел и се лепи като изкуствен нокът(с база, гел, полигел), но е с правилна архитектура и рядко се налага укрепване и изравняване. Разтваря е и в ацетотон и съм виждала някои мацки на 2- 3 седмици свалят, лепят на ново и пр. При правилна подръжка обаче може да се третира като поддръжка-пили се лака, запилва се формата, запълва се с материал и вече се прави укрепване и после цвят и топ.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 14:13 от karmilla

# 232
Здравейте, момичета. Simple Smile

Супер маникюри. Simple Smile
Много искам да си купя хубаво млечно бяло. Взех едно, но много ми прозира и е супер гъсто, не ми харесва. Сложих му 2-3 капки бял цвят и така стана малко по-млечно, но пак не е това, което искам. Бихте ли препоръчали?
Ето последния ми опит:
Скрит текст:

В Лидл другата седмица ще има ето това. Това някаква малка пила ли е, върши ли работа за домашна употреба?

Извини ме за късния отговор, но пилата е пълен боклук. Купувала съм преди същата от лидл, не става изобщо за гел лакове.

# 233
Като сме тръгнали с промоциите, https://nailcocktailboutique.com/ имат 30% намаление на всичко тази вечер от 20 до 00 часа с код NIGHT30. Аз все още не съм поръчвала от там.
Пускам и (не чак толкова) новия маникюр. Повече от седмица съм с него, на средния и безимения имах стикерчета, но се надигнаха и онзи ден си ги правих наново. Вие как слагате стикери?

Топа с частици го купих по погрешка - още докато бяха налични топовете на Коди в мейкъп, пуснах поръчка. Да де, ама чак в офиса на Спиди видях, че съм взела арт варианта. Joy

Малко ми е кравешки, ама какъвто - такъв, ще си го измажа 😁

# 234
Бих внимавала с този сайт нейл коктейл, поръчвала съм не веднъж и всеки път една и съща история - поръчваш едно, пращат ти друго (щото не е налично първото), чакане….

# 235
Стикери се лепят върху цвят, слагаш база да държи печеш и накрая топ. Някои слагат и на неизпечен слой база, пекат, база и топ. За мен 2рия вариант е по-ниудобно, защото се хлъзга чного стикера. На някои мацки им дължи добре и само с топ, но при мен не  е така.

# 236
И аз казвам да внимавате с Nail coctail, пратиха ми гел лак със срок на годност, изтекъл преди година, най-нагло ми казаха, че нямало проблем, после близо 2 седмици се мишкариха да си вземат лака и да ми върнат парите.

# 237
Отново драма. Гледам лаковете на Dark potal base. Има мнооого яки неща, обаче може да се поръча само от Украйна.  Нещо не стават поръчките

# 238
Ако искате конкретно Неонейл - в мейкъп има бая неща и цветните лакове са по 9 лв намалени. Вярно нямат абсол'тно всички цветове, но изборът е голям, а цената е по-нииска от нейл коктейл. И Канитата са по-евтини, но там е много оограничено от цветове и имат повече котешки очи и бази.
Kukuruku11, и аз им метнах по едно око- много яки неща имат, дано стане по-ленсно да си поръчаш.
Аз много очаквам на moon да заредят базата със златно фолио - ем цената им е добра, хем са красиви, защото и на мен не ми се дават вече 20 лв за цветна база Simple Smile Може и валери или рокс, важното е да има.
Иначе снощи ми попадна реклама в инстаграм, в която предлагат да си направиш собствена марка гел лакове на ниска цена. Не съм се интересувала, но шишенцата много ми заприличаха на уж висок клас марка(не мога дакажа такава ли или не, не съм ги позлвала) предлагана тук и се зачудих къде ли ги разливат и от къде ли идват и защо приличат на продавани тук лакове. Сга не съм им проверила цените колко излизат, но ми стана много странно как вече всеки може да има "бранд" гел лакове и то като цъкне на линк през инстаграм.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 11:09 от karmilla

# 239
  • Варна
Здравейте 😊 Чета Ви с интерес... Благодаря за хубавите съвети 😊
Знаете ли в Силистра дали продават някъде хубави база и топ?

Общи условия

Активация на акаунт