Всичко за всички марки гел лакове - тема 41

• 29 356
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Изкуших се от промоцията на Коди и си взех SL 50
Много хубав цвят, идеален е- нито прекалено ярък, нито блед. Камерата ми не хваща цвета точно, но най-близката снимка, която намерих е тази:

Не е прекалено оранжев, нямам търпение да го пробвам

# 241
Anna93, основно онлайн поръчвам, както и повечето момичета тук(ако има някоя да каже де, да не говоря за всиччки). Най-вече от легитимни сайтове. Мейкъп, майнеилс, емокозметикс, еленаарт, бютимол, маникюрзоун има хубави бази и топове на различни марки. Иначе за цветове на живо, ако търсиш, знам че може в китайски магазини да се намери джеси и тертио(май така се казваше) китайчета.
Troubly, честит и със здраве да го ползваш! Да ни качиш после красоти Simple Smile

# 242

Иначе снощи ми попадна реклама в инстаграм, в която предлагат да си направиш собствена марка гел лакове на ниска цена. Не съм се интересувала, но шишенцата много ми заприличаха на уж висок клас марка(не мога дакажа такава ли или не, не съм ги позлвала) предлагана тук и се зачудих къде ли ги разливат и от къде ли идват и защо приличат на продавани тук лакове. Сга не съм им проверила цените колко излизат, но ми стана много странно как вече всеки може да има "бранд" гел лакове и то като цъкне на линк през инстаграм.

Ами съвсем нормално, напишете в търсачката gel lack contract manufacturer и вижте какво става.
Инвестира някой в производствена линия, и може да ти забърка всичко, както е в Китай, само че в Европа ни звучи по-сейф.
Украинските лакове вероятно се правят на едно, две места, както и полските.

# 243
  • София
Дами, здравейте! Simple Smile
В Бютимол има % на електрически пили
https://beautymall.bg/manikiur-pedikiur/elektricheski-pili

Гледах, че е препоръчвана тази от 105 лв. в момента. Моля, дайте актуално мнение да поръчвам и да приключвам. Simple Smile

# 244
Производството от Европа е една идея по-кейф, защото има повече регулации. Това не означава, че лаковете са безвредни, но има някаква норма за състава. Почти не се сещам за лак от Ес, на който да не му пише състава, докато ва китайските често липсва. Това не ми пречи да имам и китайски, но по-ограничено поръчвам от тях. Иначе база не слагам китайска. Те и снб са китайци, но доколкото помня  ги разливат в пловдив - там не знам каква е цаката. Но ми направи впечатление, че вече и да имаш бранд е доста достъпно за обикновен потребител, стига да има пари. Да украинските и руските е кометирано, че и при тях има опасност да не са в норма, но имат написан състав на опаковката, което мен до някъде ми върши работа Simple Smile То и за това е правилото хубава база, а цвят и топ може и китайци и пак при условие, че се ползват внимателно.

# 245
Момичета,като правите изравнявяне с база,после кой е най-бързия начин за сваляне? Щото правих на приятелка за морето,ок й беше,но израснал. Дойде днес,ми един час убих да го сваля. 🥵😓😂 То и с ел пилата не ми е оферта,щото нали се пили до база,а тя после дебел слой,няма махане с киснене. Направо се измъчих.

# 246
  • Варна
Пилиш до база и после просто правиш ново изравняване. Грам смисъл няма да сваляш целия материал с киснене.

# 247
Ами ние правихме,защото й се чупеха ноктите,но сега са й ок и не искаше да й е "дебел" лака. 😁 Та нямах избор. Иначе да,ако се прави пак,е ок.

# 248
Пилиш до много тънък слой база и после си процедираш нормално. Става и без укрепване, стига да е равно изпиленото Simple Smile

# 249
Не махаш цялото изравняване с ел.пилата, а само част от него. Ако имаш отслоявания, го махаш до нокът. Ползвай фреза със синя или зелена насечка, за да става по-бързо. Но от сваляне с киснене няма смисъл, просто правиш ново изравняване върху остатъка от предишното, не е нужно да го правиш много дебело.

# 250
Мерси,момичета. То за сега няма да се наложи,но ще знам за нататък.

# 251
Много са ми яки наистина лаковете. Има едно рио неилс, там също има още една две марки. Уникални неща, обаче голям зор д това поръчване особено пък сега.

# 252
  • София
Момичета явно съм много зле /или сайта на мейк ъп е зле 😂/, но не откривам нито един бонд на никоя марка. Съвсем на финала съм на Коди Ултрабонд, и търся нещо, което ще е при мен до седмица.
Ще съм благодарна за съвет ❤

# 253
https://makeup.bg/categorys/23440/#o[2251][]=141677
Мишчица тук трябва да са, но вниманай при избора, че през филтъра има и обезмаслители. Не знам защо на едно са ги пернали Rolling Eyes
Ако не си харесаш от там и не искаш коди в бютимол или маникюрзоун има на клареса-доволна съм и на моите нокти държи

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 23:38 от karmilla

# 254
  • София
Там гледам и аз, ноооо 147 страници и в първите 8 няма бонд, няма подобно нещо и в търсачката…
Ще съм благодарна за конкретен артикул ако някой е купувал бонд от мейк ъп и е доволен. Обезмаслител не ползвам вече, само бондче

Редкатирам, намерих тези... дали си е нормален бонд според вас?
https://makeup.bg/product/465636/
https://makeup.bg/product/513801/
https://makeup.bg/product/358746/

Общи условия

Активация на акаунт