Хайде на театър - 9

• 102 578
  • 999
  •   1
Отговори
# 915
Не съм гледала " Идеалният мъж" , но отзивите от мои приятели ме отказаха. Припокриват се с написаното по-горе.

# 916
Добър отзив за Сирано дьо Бержерак с Камен Донев и ТБА. Очаровани сме от актьорската игра на всички! Как го запомниха този текст в рими 2 часа не знам Simple Smile На младежта също й допадна.

# 917
  • София
Моля споделете мнение за "Идеалният мъж", "Дивата патица" "Богът на касапницата" "Хъшове"
Много са различни четирите постановки. Коментирани са вече и назад във времето, и в последните постове, но може би ако споделите какво ви се гледа, потребителите в темата ще са по-полезни.

# 918
  • София
Аз пък харесах Идеалният мъж /доколкото си спомням, защото поне преди 6-7 години съм го гледала/, но аз съм тежък фен на Оскар Уайлд. И по спомен, изпълнението на актьорите не се различава много от това на актьорите от филма /Рупърт Еверет, Джулиън Мур и т.н./, по принцип в пиесите на Уайлд има една дистанцираност и лека аристократична надменност в героите, която предполага тази рецитация. Естествено, аз така усещам нещата, може да не съм права. Blush

# 919
И аз харесах "Идеалният мъж", с уточнението, че го гледах преди 7-8 години

# 920
Много ми харесва "Идеалният мъж".

# 921
  • София
"Идеалният мъж" е една от любимите ми постановки. Много пъти съм я гледала. Последният път беше 2018 г., тогава Вергов игра много хубаво, а аз не съм му фен.

Днес съм на "Разходка с Гогол". Минах се със по-скъпи билети, обаче тогава още не бяха обявили кампанията. Sad

# 922
Преди два дни гледах "Каликула". Деян Донков съм го гледала и в Антигона, но тук беше още по-феноменален. Мислех, че след "Бащата " трудно нещо ще ме разтърси толкова, но това беше различно усещане.  Толкова реалистично беше всичко, че през  по-голямата част от времето наистина изпитвах страх, може би защото бях и на първия ред.

# 923
Някой да е гледал "О, щастливи дни!" в Сфумато?

И аз се интересувам, че сме запазили билети и се колебая

# 924
И аз се колебая, че като знам какъв актьор е Рашко Младенов...явно Светлана Янчева изнася спектакъла на гърба си за пореден път,но пък дори  само заради нея си струва да отиде човек.

# 925
Преди два дни гледах "Каликула". Деян Донков съм го гледала и в Антигона, но тук беше още по-феноменален. Мислех, че след "Бащата " трудно нещо ще ме разтърси толкова, но това беше различно усещане.  Толкова реалистично беше всичко, че през  по-голямата част от времето наистина изпитвах страх, може би защото бях и на първия ред.
И аз ще го гледам от първи ред. Нямам търпение.
За Бащата обаче се чудя все още какво да правя и дали не ходя въобще.

# 926
10-15 човека имаше преди малко на опашката пред касата

# 927
И аз ще го гледам от първи ред. Нямам търпение.
За Бащата обаче се чудя все още какво да правя и дали не ходя въобще.
Пред първия ред  имаше четири седалки, като част от представлението се изнасяше  оттам. Точно до мен, на първия ред  имаше една свободна седалка, пак със същата цел. Не знам дали друг гледал го, се е чувствал по същия начин?
Бащата е представление ,което задължително трябва да се гледа. Чакам с нетърпение "Синът" в Пловдив, но май няма да е скоро.

# 928
Вчера към 16 ч. имаше по 10 човека и на двете каси...ама бавно ставаше ...към 40 минути почаках...Не може с карта да платиш всички билети за различни постановки...трябва всяка постановка поотделно и това бави...Отделно хората на място се чудят, доуточняват, звънят...
Иначе другата седмица си чакам " Боклук"...от касата на 199 ме увериха, че Светлана Янчева ще играе...  Hands Pray

# 929
А какво е работното време на касите всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт