Прахосмукачка робот - 23

• 106 272
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 005
Няма такъв робот. Стандартни преодоляват прагове до 2 см

# 1 006
Здравейте, вкъщи имам два прага в хола (9 см и 5 см), въпросът ми е дали има робот,който би ги преодолял? Благодаря предварително!
За скачащи роботи не съм чувала.
Може би някакви преходни лайсни ще свършат работа.

# 1 007
  • Пловдив
Здравейте, моля да ми препоръчате робот без моп, нямам килими, но имам коте и най-вече заради космите ми трябва Simple Smile

# 1 008
Не зная дали има робот без моп. Моята е тази https://ofisitebg.com/product/robot-prahosmukachka-s-mop-xiaomi- … -2-lite-bhr5217eu супербюджетна. В началото ползвах мопа, но не ми хареса как се справя. Винаги може да го изключите от приложението. Аз даже съм го махнала. И аз нямам килими, но за сметка на това имам 3 кучета, които много се скубят и ми върши перфектна работа вече година и половина. Всеки ден я пускам, консумативи още не съм сменяла. Доста често я почиствам основно - мия филтъра, контейнера, почиствам четките от косми и мъхове. Не чертае карти, обаче. За мен не е проблем.

# 1 009
Здравейте, моля да ми препоръчате робот без моп, нямам килими, но имам коте и най-вече заради космите ми трябва Simple Smile
Neato и Roomba са без моп, или поне имат доста такива модели. Аз от 5-6 години съм Neato и съм доволна.

# 1 010
И Ровента има. Въпрос на преглеждане на моделите и избор е.

# 1 011
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Един бърз въпрос към всички, които ползват IRobot.
Моля за насоки, от кои проверени места, купувате консумативи?
Търся оригинални странични четки за i7, че нашата Руми вчера направо изяде своите ... и не откривам или не мога да преценя дали са качествени  Sad
И още нещо по темата - на колко време ги чистите тези четки и всеки път ли ги развъртате?
Благодаря предварително на всички отзовали се!

# 1 012
Търся оригинални странични четки за i7, че нашата Руми вчера направо изяде своите ... и не откривам или не мога да преценя дали са качествени  Sad
И още нещо по темата - на колко време ги чистите тези четки и всеки път ли ги развъртате?
С i7+ съм, преди бях с 896 (мисля, забравих точно).
Винаги купувам консумативите от някой от следните магазини: Техномаркет, Технополис, Зора. Цените на тези продукти са фиксирани и няма значение откъде ще вземете.
Преди време съпругът ми се беше излъгал и беше поръчал от Амазон филтри, които уж бяха за съответния модел, но не бяха оригиналните на Айробот - големи боклуци излезнаха и ги хвърлих. Евтиното излиза скъпо.
Аз не развъртам страничната четка на всяко почистване (веднъж в седмицата го надупвам), но си знам средата на живот. Имам предвид, че съм със среднодълга коса и не се оплаквам от косопад. Около мен са и двама мъже с къси коси. Животни нямаме.
Навъртяните косми по четката, колелата и екстракторите разказват играта на машините.

# 1 013
  • София
И още нещо потемата - на колко време ги чистите тези четки и всеки път ли ги развъртате?
Аз последно поръчах от сайта на iRobot.

# 1 014
Влизам да се оплача!
От 19 ноември чакам поръчка за 2 робота от Робосектор, пиша имейли, никой не отговаря, звъня на обявените телефони- следващата седмица чакат доставка. И така всяка седмица. Сега пак очакват доставка до края на другата седмица, но само бял цвят. Писна ми да се разправям с тях, ама се подлъгах по отстъпката .
Някой поръчвал ли е от Робосектор или Мобисектор, били един и същ онлайн магазин?

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 21:49 от maq-mi

# 1 015
  • на малък остров в океана

Тази сутрин си мислех да питам и аз за консумативи за румба и влизам в темата, а то вече питано и отговорено. Явно ще е директно от сайта им.

Преди години бях поръчала от амазон странични четки за LGто. Някакви китайски.  Те се счупиха точно за две чистения и понеже LG спряха да правят роботи и да ги поддържат, върнах оригиналните и те още са си здрави.

Като казах LG, малко се разочаровах, че roomba combi j7+ се блъска в столове и мебели въпреки сензорите и камерите. LGто спираше и заобикаляше, без да се удря никъде.
Иначе за чистенето и миенето съм доволна. Единствено в спалнята нещо не ще да чисти от едната страна на леглото, че му е тъмно там май, въпреки, че като си правеше картата мина навсякъде. Утре ще проверя дали на светло също не иска да ходи там.

# 1 016
Влизам да се оплача!
От 19 ноември чакам поръчка за 2 робота от Робосектор, пиша имейли, никой не отговаря, звъня на обявените телефони- следващата седмица чакат доставка. И така всяка седмица. Сега пак очакват доставка до края на другата седница, но само бял цвят. Писна ми да се разправям с тях, ама се подкъгах по отстъпката .
Някой пиръчвал ли е от Робосектор или Мобисектор, били един и същ онлайн магазин?
Едни и същи са. Не отговарят на мейли. Бях бясна и няколко мейла им писах. Нищо. Даже и по телефона трудно може да се свърже човек с тях. За съжаление, подлъгана и аз от отстъпката, единият робот го купих от тях. Дано да не се развали, че не ми се разправя с тях.

# 1 017
  • Асеновград
Влизам да се оплача!
...другата седница, но само бял цвят. Писна ми да се разправям с тях, ...
Ами аз съм решил следващата да е бяла , защото в момента ми е черна и постоянно е в прах . Тоест , личи си . Не , че бялата няма да има ами мисля , че няма да се вижда толкова и постоянно да я бърша .

# 1 018
Влизам да се оплача!
От 19 ноември чакам поръчка за 2 робота от Робосектор, пиша имейли, никой не отговаря, звъня на обявените телефони- следващата седмица чакат доставка. И така всяка седмица. Сега пак очакват доставка до края на другата седмица, но само бял цвят. Писна ми да се разправям с тях, ама се подлъгах по отстъпката .
Някой поръчвал ли е от Робосектор или Мобисектор, били един и същ онлайн магазин?
Поръчах от Робосектор робот за прозорци, от който не останах доволна. Писах им, за да питам мога ли да го върна, още на следващия ден казаха, че може. Писаха ми къде да го изпратя и да сложа в кутията банкова сметка, за да ми върнат парите. В сайта им пише, че връщат до 5 работни дни. Днес е петия и аз нямам постъпления по сметката. Иначе получавам мейли, да съм ги оценила дали са коректен търговец. Днес им писах по обяд дали да очаквам да ми преведат парите. Роботът е взет от тях. Ако в понеделник до 14 ч. нямам мейл и/или превод, ще им дам още един шанс, с мейл и телефонно обаждане и ако нямам пари, ще пиша на КЗП.

Иначе съм поръчвала от тях консумативи за робота прахосмукачка. До 3-4 дни получавам.

# 1 019
Здравете, има ли проблем ако в къщата има СОТ?

Общи условия

Активация на акаунт