Прахосмукачка робот - 23

• 110 834
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 765
  • Русе
АЗ не съм го носила, сама го разглобих и сглобих.

# 766
  • Гражданин на света

Браво на теб. Аз също на там клоня. Както казах разглобих го донякъде, стигнах до нещо като кондензатор имаше доста боклук по него, изчистих го и реших, че е това. Да но не, като го вкл пак същото. Сега ако кажеш, че си снимала и покажеш къде точно се намира този филтър цена няма да имаш YumYumYum

# 767
  • Варна

Браво на теб. Аз също на там клоня. Както казах разглобих го донякъде, стигнах до нещо като кондензатор имаше доста боклук по него, изчистих го и реших, че е това. Да но не, като го вкл пак същото. Сега ако кажеш, че си снимала и покажеш къде точно се намира този филтър цена няма да имаш YumYumYum
Това ще е нещо като хепа филтър, който се мие. Може би в книжката с упътване е описано.

# 768
  • София
Момичета, какъв почистващ препарат използвате с Роборок? На стария изобщо не му се притеснявах и слагах какво ли не, за 5г. му се скапа батерията, препарата никога не му е пречил.
Новият Roborock S8 Ultra Pro обаче е доста по-различен и се чудя, какъв  аналога на това чудо имаме в БГ.
https://us.roborock.com/products/roborock-floor-cleaning-solutio … or-all-robot-mops

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 22:24 от nad_tab

# 769
  • Русе

Че от къде толкова акъл? Joy
Зад един от страничните панели е (тези, които омекотяват при сблъсък). След първото сглобяване ми останаха една шепа болчета, но при втория опит ги наместих всичките Simple Smile

# 770

Понеже девойката не е снимала, но пише че е зад страничен противоударен панел, та да помоля ако го намерите да го снимате вие, че аз ше съм следващата с този въпрос 🥴❤

# 771

Понеже девойката не е снимала, но пише че е зад страничен противоударен панел, та да помоля ако го намерите да го снимате вие, че аз ше съм следващата с този въпрос 🥴❤

В ютюб има видеа къде се намира въпросният филтър. Аз реших да не експериментирам, за да не го довърша 😁

# 772
  • Варна
Хора откъде  купувате консумативи- четки филтри. В емаг има само за три модела . Те съвместими ли са с други модели? И на колко време се сменят ? Да не се окаже в даден момент,  че имам една играчка...

# 773
  • Русе
Винаги от Али-то.

# 774
Има и разни бг онлайн магазини, но цените са няколко пъти над Алиекспрес.

# 775
  • Варна
Какво правим ако има праг и роботът не влиза в определена стая? Ще се обърка ли картата ако го сложа ръчно там? Слиза без проблем.

# 776
  • 1st floor
Кауфландският ми робот май умря (чакам ММ да го разглоби и потвърди) и ще търся нов. В две от стаите имаме килими. За старият не бяха проблем като височина, но не всички боклуци успяваше да събере, въпреки че минаваше. Животни нямаме. Моп не ми трябва. Каква сила на засмукване да гледам? Търся бюджетен вариант, но да върши работа все пак. Smile Моля за препоръки за модел. Бюджет 400-500лв, но може и по-малко. Smile

Тази защо е токолова фрапиращо евтина
https://robot-za-pochistvane.pazaruvaj.com/xiaomi/mi-robot-vacuu … 9988793/#opisanie

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 07:55 от НеПоКоРнА

# 777
  • Асеновград
Защото е от тези хаотичните , не чертае карти . Не препоръчвам , освен ако е празна стая .

# 778
  • 1st floor
Защото е от тези хаотичните , не чертае карти . Не препоръчвам , освен ако е празна стая .
Благодаря! Старата беше такава, искам с карта. 😀 Реално чисти навсякъде, но й трябва доста повече време, защото "повтаря" някои места.

# 779
Не е хаотична, прочетете описанието в някой от предлагащите я магазини.

Общи условия

Активация на акаунт