Прахосмукачка робот - 23

• 106 266
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте,
Имам roborock s7+,  купуван от емаг. Когато избирах от къде да купя разпитвах за гаранцията и на всички изгодни варианти сервизът не беше в България.
Роботът е добър, но от опит с по-евтин вариант на Xiaomi, му трябва профилактика. Направи 6 месеца и започна да оставя несъбрани боклуци, замита под килима и не пълни контейнера. Според мен е запушен мотора с прах или трябва да се смени.
И профилактиката и смяна на мотор не би трябвало да се покриват от гаранцията. Моторът е с гаранция 6 месеца.
Въпросът ми е има ли смисъл да се носи до Румъния към хората с опит?
И бихте ли препоръчали читав сервиз в София?

# 931
  • На брега на реката
Здравейте, момичета!

Оглеждам се за роботче и ми се иска на ЧП да си взема!
Имам едно старо ЛГ на 8 години и още си работи, но ми се иска да взема и с моп-функция. Жилището не е голямо и на едната стая има праг около 3 см. ЛГ-то не успяваше да се качи та го местех на ръка. Не ми е проблем ако и новото не се качва.
Искам възможно най-опростения модел, който да чисти и мие. Не търся с контейнери и функции самопочистване и т.н.
Насочила съм се, към Роборок S7 /не знам дали да е с + или не/. Вие какво мислите за избора ми и къде да гледам за най-сносни цени?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 10:33 от Бубoлина

# 932
Здравейте,
Имам roborock s7+,  купуван от емаг. Когато избирах от къде да купя разпитвах за гаранцията и на всички изгодни варианти сервизът не беше в България.
Роботът е добър, но от опит с по-евтин вариант на Xiaomi, му трябва профилактика. Направи 6 месеца и започна да оставя несъбрани боклуци, замита под килима и не пълни контейнера. Според мен е запушен мотора с прах или трябва да се смени.
И профилактиката и смяна на мотор не би трябвало да се покриват от гаранцията. Моторът е с гаранция 6 месеца.
Въпросът ми е има ли смисъл да се носи до Румъния към хората с опит?
И бихте ли препоръчали читав сервиз в София?

На Емаг сервизът е Депанеро в Румъния. Гаранцията по зокон е 2 години.
Имам опит с друг уред, който пращах скоро на ремонт. Всичко беше точно и безплатно - дойде куриер на спиди до адрес, взе го. След 3 седмици го върна отремонтиран пак на адрес.

# 933
  • Русе
Petruna, отиди на някоя бензиностанция и го продухай с въздуха за гуми. Аз така правя на няколко месеца и нямам проблеми вече над три години с този. С предният робот пак така правих.

# 934
  • София
Petruna, отиди на някоя бензиностанция и го продухай с въздуха за гуми. Аз така правя на няколко месеца и нямам проблеми вече над три години с този. С предният робот пак така правих.
В какъв смисъл -продухване, къде по точно-гумите ,контейнера, филтъра ,навигацията...,че не ми стана ясно

# 935
  • Русе
Целият и всичко. Без да се разглобява много, много. Махам само контейнера и така отивам. Мятам го по гръб и почвам по гумите, а после и мястото на контейнера. Толкова.

# 936
Нашият робот, мъжа ми го продава с един въздух за клавиатури. Маха контейнера и от лявата страна има една дупка, само там продухва. Вътре се събира фин прах.

# 937
Здравейте, някой ползва ли на Huawei. робот и доволни ли сте?

Важно ли е да е с 2 четки или зависи от мощността на робота? Първия ми беше с две четки и чистеше доста добре, а втория само с една и не успяваше да изчисти толкова!

# 938
Здравейте, търся си бюджетна прахосмукачка робот и открих тази покрай офертите за черния петък. Изискванията ми са единствено да има функции за моп и за wi fi контрол. Цената е повече от примамлива, но наистина не знам нищо за марката и другите функционалности. Проблемът е, че е нямат налична във Варна да я видя на живо и ми остава вариант за онлайн поръчка. Моля Ви за мнение и насоки и предварително благодаря! Simple Smile

# 939
Здравейте!
Моля за коментар за този робот, не виждам никъде всмукателна мощност, но гледам, че е доста намален, стига преди да е бил наистина толкова де .
https://mobisector.com/irobot-roomba-i7-plus-prahosmukachka-robot?category_id=76

# 940
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за коментар за този робот, не виждам никъде всмукателна мощност, но гледам, че е доста намален, стига преди да е бил наистина толкова де .
https://mobisector.com/irobot-roomba-i7-plus-prahosmukachka-robot?category_id=76
Именно в линка пише “В допълнение, интуитивният робо-помощник предлага всмукателна сила от 1,800 Pa”
Преди на тази цена беше моделът без станция.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 09:09 от miraluba

# 941
Здравейте, моля  за мнение?
https://www.robomax.bg/prahosmukachka-robot-xiaomi-dreame-d10s.html
Доволни ли сте от модела /прочетох добри коментари във фейсбук група за роботи/?
 Цената добра ли е?
Сайта надежден ли е?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 14:03 от bety.m

# 942
  • София
Много е темата сме с D9 и сме доволни, а е с далеч по-малка всмукателна мощност, така че този трябва да е още по-добър. Виждам, че d10 e и по-тих.

# 943
Благодаря Niya,
 не намирам тази серия Dreame в големите магазини за техника. Онлайн съм поръчвала само малки ел. уреди от Емаг, но тук прочетох че трябва да се внимава с доставчика. Цената ми се струва добра за коментарите, които прочетох, но ме притеснява, че незнам нищо за robomax. Вие от къде сте купували D9?

# 944
  • Варна
Записвам се с черно петъчно Xiaomi S12. Ще пристигне съм края на месеца, но бързам да се похваля 😁

Общи условия

Активация на акаунт