Прахосмукачка робот - 23

• 107 885
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте.
Имаме Румба 681.
Вчера започна да прави някакъв проблем. Тръгва и спира след 1-2 секунди спира. Батерията свети зелено. Чисти четки, сензори, рестартирах. Няма промяна. Не е гаранционната вече. Но си я харесвам. Върши добра работа, макар и да не сканира помещенията.
Сега се чудя заслужава ли си да я даваме да я ремонтират или да купуваме нова с моп, евентуално някое Xiaomi за 500-600 лева.
Купувана е от Емаг, но със сигурност гаранцията е изтекла (преди 3 години) .

# 211
Аз поръчах от мобисектор.
Благодаря за отговорите!
И аз клоня към D9 основно заради лидар и по-малкото децибели. И това, че е по-нов модел и са изчистили някакви дребни несъвършенства, ако ги е имало.
Сега другата ми чуденка е откъде да купя робота. Най-ниска цена 480-490 лв. има в непознати за мен сайтове, без физически магазин. И не знам при рекламация ще реагират ли коректно. В известни сайтове и магазини цената е с 40 лв. и повече нагоре.
Greatness, откъде купи твоя D9?

# 212
Здравейте, имам xiaomi, доволна съм. Вече една година го ползваме.
Въпросът ми е може ли да се управлява от два телефона?
До скоро го управлявахме от телефона на мъжът ми, но сега искам да имам достъп и аз.
Оказа се обаче, че след като се свърза моят телефон с робота, информацията от телефона на ММ изчезна.

Вторият ми въпрос е: Как да изтрия информацията от първото чистене?
Не изчисти целият апартамент, а нали трябва да има 3 пълни цикъла.

Благодаря предварително за помощта Simple Smile
Ако въпросите не са ми за тази тема, моля кажете в коя да питам Simple Smile

# 213
  • 1st floor
Търся прахосмукачка робот за подарък. Изпуснах офертите в ЕМаг вече,  но ми казаха какво искат едва вчера. Та бюджетът е малък - 300-600лв. Искат да има и моп, животни нямат, но жената е с дълга коса. Имат в две от стаите килими, останалото е ламинат и плочки. Чудя се между Rumba Combo за около 600лв и Xiaomi Mop Vacuum Lite ца 365лв.Не мога да реша, дали си заслужава разликата в цената, дали ще им върши работа и дали няма някое по-добро предложение за тези пари.

# 214
Здравейте, решили сме да си купим прахосмукачка робот и моп. Кое е най-доброто на пазара в момента?

В началото на темата е написано, че мопа в роботите не върши много работа и изисква слугуване, това все още ли е така? Последно се интересувах от роботите преди няколко години и тогава наистина тази технология се развиваше, но сега не знам как е положението и се надявам, че нещата значително са се подобрили.

# 215
Върши си работа за ежедневно поддържане.Ако чакате да изчисти само той, без да се измие периодично с мопи човешка ръка, няма да стане.
Но не мисля, че му се слугува чак.Аз го препирах за всяка стая и толкова.( понеже го местя на ръка, заради нива).

# 216
Здравейте, решили сме да си купим прахосмукачка робот и моп. Кое е най-доброто на пазара в момента?

В началото на темата е написано, че мопа в роботите не върши много работа и изисква слугуване, това все още ли е така? Последно се интересувах от роботите преди няколко години и тогава наистина тази технология се развиваше, но сега не знам как е положението и се надявам, че нещата значително са се подобрили.
Аз проучвах, проучвах и се спрях на roborock s7, пропуснах Черния петък в чуденка, но смятам скоро да го поръчам, просто се надявам на нови оферти за Коледа. Повечето потребители са много доволни от мопа точно на този модел.

# 217
Подкрепям ДХЗ, че роботът с моп не може да замени човешка ръка. Но е незаменим за ежедневно почистване. Моят коридор е със светли плочки и всяка прашинка и косъм си личи. Пускам робота да чисти, слагам му мопът след това, а през това време приготвям вечеря. Изумена съм колко много фин прах събира, независимо, че го пускам през ден...

# 218
За мен е екстра, която мога да не  ползвам, но минаването с моп ми е едно допълнително обиране на прашинки и власинки( не го пускам отделно, заедно с чистенето си върви). Аз, понеже съм с евтин робот, та не го жаля, си слагам и дезинфектант в контейнера и  така си дезинфекцирам подовете.
Непокорна, аз съм с друг модел, но бих ти препоръчала  Xiaomi-то.  Не са им лоши роботите. А и в Алиекспрес има евтини консумативи за тях.

# 219
Здравейте!Имам над 8 годишна Румба,която макар и поучукана вече ми върши чудесна работа.Мъжът ми е проявил самоинициатива и ми е поръчал Roborock S7max.Днес пристигна.В интернет обаче не намирам информация за този модел.Помагайте.Имам опция да върна робота.

# 220
  • Русе
Как няма информация? Той бил въхът на сладоледа

# 221
Здравейте!Имам над 8 годишна Румба,която макар и поучукана вече ми върши чудесна работа.Мъжът ми е проявил самоинициатива и ми е поръчал Roborock S7max.Днес пристигна.В интернет обаче не намирам информация за този модел.Помагайте. Имам опция да върна робота.
Моделът е Roborock s7 maxv. Има купища информация. Какво точно ви интересува?

# 222
[/img]
Как няма информация? Той бил въхът на сладоледа
В първия момент и аз помислих,че е така,но за моя модел няма никакво ревю...има за s7maxv,ultra и т.н.Моя модел е roborock s7max.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 19:02 от скарлет 98

# 223
Не изписвате вярно модела. Вариантите са Roborock s7, Roborock s7 MaxV (най-вероятно този имате), Roborock s7 MaxV Ultra, Roborock s7 Plus, Roborock s7 Plus Ultra.
Има и Roborock Q7Max.
Ето ви ревю за Roborock s7 MaxV https://www.rtings.com/vacuum/reviews/roborock/s7-maxv
Ето и за Roborock Q7 Max
https://www.bestcordlessvacuumguide.com/roborock-q7-max-review/

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 19:07 от TafTaf

# 224
Не изписвате вярно модела. Вариантите са Roborock s7, Roborock s7 MaxV (най-вероятно този имате), Roborock s7 MaxV Ultra, Roborock s7 Plus, Roborock s7 Plus Ultra.
Ето ви ревю https://www.rtings.com/vacuum/reviews/roborock/s7-maxv
изписвам го вярно,робота е пред мен Robot Vacuum Cleaner S7MAX

Общи условия

Активация на акаунт