Прахосмукачка робот - 23

• 107 278
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 285
Има, да, от приложението.
Да споделя, че в началото на седмицата Офисите и Бросбг изпратиха за по 1 ден робот за мен и мой колега -  Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro.
У нас в момента не е разчистено, кабели, елхи и не мога да го пусна да си направи карта.
Всъщност има ли начин докато работи да му забранявам отделни зони?

# 286
Така чаканата прахосмукачка-робот на фантастична цена Simple Smile Беше толкова изкушаващо, че стигнах до плащането в поръчката и се отказах... Отзивите за фирмата не са никак добри. Ех, оказа се, че не съм човек на рисковете Smiley

Ако някой се възползва от тези 75% отстъпка да сподели после как е роботчето.

# 287
  • 1st floor
Аз такава цена не виждам в Е Маг. Може ли линк?

# 288
Искам и аз линк Heart Eyes

# 289
Хм, изчезнала е тази оферта, продавачът сега предлага робота за 729,83 лв. Не знам какво беше това, може да е било грешка или късмет за хора, страдащи от безсъние Satisfied /, защото офертата беше активна към 3 ч. през нощта.

# 290
  • 1st floor
Хм, изчезнала е тази оферта, продавачът сега предлага робота за 729,83 лв. Не знам какво беше това, може да е било грешка или късмет за хора, страдащи от безсъние Satisfied /, защото офертата беше активна към 3 ч. през нощта.
Трябваше да поръчаш десетина бройки! Laughing

# 291
Стигнах до стъпката за въвеждане на данните от банковата карта при ясното съзнание, че не може да е читава тая работа, толкова беше изкушаващо Satisfied Но още се боря за рекламация на една супер некачествена стока от Вивре, та много внимавам с търговци, които не са регистрирани у нас.

# 292
Здравейте. Дойде време да сменя Xiaomi Mija 1c. Служи ми вярно 2 години и половина, но вече не. Започна да пропуска места и да не чисти навсякъде. Освен това не намирам оригинални консумативи, а тези от алито се скапват доста бързо.
Колебая се между класиката iRobot roomba серия 600 (692 е на много добра цена в зора) или iRobot i3.
Обръщам се към вас за мнение, отзив, съвет и най-вече към ползвалите и двата варианта - защо бихте избрали гумените четки пред обикновените и обратно?

# 293
…защо бихте избрали гумените четки пред обикновените и обратно?
Ами, представи си най-елементарната ситуация - от кой от двата вида ще почистиш по-лесно овъртяни косми? И още един пример - при почистване аз минавам със спирт силиконовите, онези, косматите, как точно ще ги дезинфекцираш, евентуално ще трябва да ги переш и да ги чакаш да съхнат.
Бих избрала и3.

# 294
Да, това ме привлече и мен. Пък почистването дали и също толкова добре?

# 295
zazu1, странно е това да не може да си намери дока. Аз съм с Dreame d9 и само в началото имаше проблем с това (първите 3-4 пъти, докато си запомни картата и къде какво има). Скоро дори му преместих дока, за да сложим елхата на мястото на робота и нямаше проблем. Също и дребни предмети ги бута като купичките на котката, пантоф, не спира работа. За самата котка, не знам, нашата я е страх и не го приближава.

С описаното отгоре се чудех дали не става въпрос за софтуерна грешка при твоя, аз бих пробвала да го рестартирам до фабрични настойри и отново да си направи картите. Все пак твоят е по-добър от моя и странно да има проблем с намирането на дока. Моят спира само ако се оплете нещо в него.
Здравейте! И аз съм се насочила към  D9, виждам, че има няколко модела. Предупредиха ме, че има различни четки, виждам, че и вие сте с котка и ме интересува, ако има разлика в четките различноте модели или е само софтуерна разлика.
Ако може да споделите, тези, които сте с Xiaomi, от къде сте ги взели и имате ли наблюдения от човек, който в групата във facebook, предлага доставка от Ali express с гаранция.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 14:42 от anmasu

# 296
Аз искам да питам мога ли да намаля звука на Xiaomi Dreame Bot L10 Pro.
Много ми е силен, а една нощ направо ми изкара ангелите като изкряска Start charging след спиране и пускане на тока.

# 297
  • София
anmasu, моята е D9, а не F9, колебаех се между двете, но избрах моята, защото е по-тиха, с Лидар система и с по-голяма смукатешна мощност, ако помня правилно. Вече има и с още по-големи, но ние нямаме килими, а за паркет и плочки, няма смисъл май.
За четките, много се оплитат косми, чисти я преди всяко ползване, но нашата котка е с дълъг косъм и аз също и съответно има какво да се заплита. Не съм имала Roomba, знам, че те имат модели и със силиконови четки.

zigizagi, в приложението, когато си на картата, трите точки, device settings, там има за език, сила на звука. Има също и да сложиш DND и да не изкарва съобщения през определени часове, ти си избираш кои. Не съм много сигурна как действа, защото съм го включила, но не съм обръщала внимание дали е пищял през нощта за нещо.

# 298
  • In transit
Аз съм с F9, избрахме я, за да може да влиза под шкафовете в дневната и под кухненските (отдолу има една глуха зона от няколко см.) Докинг станцията ѝ е навряна под единия шкаф.
Като мощност ми е идеална. Изчиства цялата къща (80м2) за около 20-30 минути. С мопа също почиства много добре. Уточнявам, че нямаме домашни животни, но аз съм с много дълга коса, а и мъжете се скубят, не по-малко от мен. Grinning
Даже ми е чудно, ако е по-мощна, колко по-добре ще изчисти?
Купували сме я от немския амазон. Резервни ролки също оттам.

# 299
  • София
Мощността мисля, че има повече значение за килими, мокети и тн, особено при животно и килими. Аз лично не избирах по мощност, когато купувах, избирах да е малко по-тиха в рамките на бюджета ми. Просто ме дразнят такива шумове, а заради котката не смея да я пускам, докато ни няма.

Общи условия

Активация на акаунт