Прахосмукачка робот - 23

• 110 991
  • 1 087
  •   2
Отговори
# 705
Нямам идея какво му е. Потърсете клипчета в нета, ако не се оправи го давайте за ремонт.

# 706
Здравейте. Имам робот Ровента от около година и половина и работеше супер, но наскоро се появи проблем. Не иска да избутва боклучетата, включително мъхчетата в контейнера, а се насъбират около четката. Филтъра, който е в контейнета е почистен. Това е първия ми робот и нямам представа на какво може да се дължи това. Някой с идея?

# 707
Ако е в гаранция оставете го за ремонт.
Моята Румба единия проблем беше такъв. Имаме куче, и космите от кучето си оставаха между четките, като ги махнех, остатъка беше под тях, нищо почти не влизаше в контейнера за боклук. После започна и да не може да се намести хубаво на станцията, постоянно влизаше и излизаше в опит да застане правилно. Всичко сменях и не се оправи.
Замениха ми я миналата седмица.

# 708
Здравейте, сега открих темата и ще се връщам да чета назад. Извинявам се ако е коментирано, имам прахосмукачка Xiaomi vacuum essential прахосмукачка на 2г. И 2месеца е, от няколко дни ме пуска вода на мопс. Гледах да няма котлен камък, но не виждам по дюзите. Изключително старателно си го чистя и пазя, слагах му изворна вода, някой ако може да каже какво да направя ще съм благодарна. В нашият град ме съм виждала сервиз за такава техника. Иначе си чисти, но не може. Нито казва, че няма вода, нищо.

# 709
Здравейте, сега открих темата и ще се връщам да чета назад. Извинявам се ако е коментирано, имам прахосмукачка Xiaomi vacuum essential прахосмукачка на 2г. И 2месеца е, от няколко дни ме пуска вода на мопс. Гледах да няма котлен камък, но не виждам по дюзите. Изключително старателно си го чистя и пазя, слагах му изворна вода, някой ако може да каже какво да направя ще съм благодарна. В нашият град ме съм виждала сервиз за такава техника. Иначе си чисти, но не може. Нито казва, че няма вода, нищо.
Бях гледала някъде клипче как се чисти, освен дюзите и нещо разглобяваха 🤔
Пробвайте да откриете клипче за вашия модел или звъннете в някой сервиз да ви дадат насоки поне за чистене. 🤔🍀

# 710
Момичета, здравейте. Има ли смисъл от тези роботи при много мръсна къща? Засега ползвам една права прахосмукачка на Бисел, която ми почиства идеално, много съм доволна, но все пак аз трябва да я движа...Simple Smile) Но чисти идеално ужасно мръсните ни подове... Чудя се роботът дали може да засмуква едри боклуци, камъчета, пясък и прочее, и за мие засъхнали петна, залепнали храни по пода?  Тоест, каква степен на мръсотия е способен да чисти този робот? Килими нямаме, както може да се предполага с това ниво на поддържане.

# 711
По скоро не.

# 712
Принципно- не, но ако изчистите по-едрите неща( сметете ги с метла), може и да Ви улесни живота...Вкъщи също се цапа доста- много дълги коси, куче....вечно някой яде и троши...Но с ежедневното пускане на робота( понякога и два пъти дневно, като ползвам и моп функцията), основно чистене се налага сравнително рядко и то основно за да обера паяжини и прахоляка под и зад диваните. И ми е много по-лесно, просто да доизчистя след него, вместо да чистя цялостно.

# 713
  • София
При мен няма проблем с по-едри боклуци - топки косми, котешка тоалетна. Накъсани листа хартия обаче едва ли ще събере, така че то зависи на човек какви са му боклуците.

Засъхнали петна не чисти, мопът не търка, само минава с влажен парцал т.е. обира фината прах. Всичко, което на вас ви отнема повече от еднократно леко забърсване, ще остане.

# 714
Това замърсяване предполагам не е при ежедневно почистване. Робот може да пускате всеки ден и ще ви е в голяма помощ, определено. Дори да се налага да обирате на ръка по-едрите неща.

# 715
Здравейте,
Моля за мнение за робота, който е в брошурата на Лидл тази седмица:
https://www.lidl.bg/p/moiat-dom-blesti/robot-za-pochistvane/p86769
В къщи няма килими, но имаме домашен любимец и ми се искаше да си помогна с чистенето. Дали ще върши работа или по-скоро не?

# 716
Здравейте,
В къщи няма килими, но имаме домашен любимец и ми се искаше да си помогна с чистенето. Дали ще върши работа или по-скоро не?
Не бих дала 300 лв. за никому неизвестен робот.
За тези пари мисля, че ще изнамерите някое Шиоми, а за ще малко и Румба.

# 717
  • Сред мелниците
Гаранцията на Лидл мисля беше 3 години.
За 300 лв, колкото е една обикновена ръчна прахосмукачка мисля че е добра оферта

# 718
Този май е и хаотичен. Около тази цена има систематични Шаоми.

# 719
Здравейте,

Ще върши, добре изглежда, не е за пренебрегване и фактът, че гаранцията се ползва безпроблемно в лидл по всяко време на гаранционният срок.
Разгледайте клипчета за модела, в ю тюб има ..за да се ориентирате.
Функцията да обира покрай краищата на стаята за мен е доста полезна. с друг модел съм, но функцията я ползвам, защото мъхчетата някак се трупат покрай мебелите, особено в кухнята..

https://www.youtube.com/watch?v=oKUEbHjVpjQ

Общи условия

Активация на акаунт