Прахосмукачка робот - 23

• 110 947
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 735
  • Somewhere far away
Какво мислите за този модел?

https://www.ozone.bg/product/prahosmukachka-robot-xiaomi-robot-v … s10-eu-bhr5988eu/

не ми трябва да е с моп, не искам мокро почистване и прочие екстри- искам главно да обира косми и други дреболии и да се справя с килими, че имаме доста такива вкъщи. другата настилка е паркет и ламинат.

# 736
Здравейте! От днес имам прахосмукачка робот Xiaomi D9! Въпроса ми е- може ли станцията да е ПОД шкаф? Прочетох за ляво и дясно по 0.5 м разстояние и отпред 1.5м. разстояние! Но за отгоре?
Моята живее под шкаф, с iRobot съм.

Тогава и моята ще ,,живее,, там🙂! Благодаря!

# 737
Какво мислите за този модел?

https://www.ozone.bg/product/prahosmukachka-robot-xiaomi-robot-v … s10-eu-bhr5988eu/

не ми трябва да е с моп, не искам мокро почистване и прочие екстри- искам главно да обира косми и други дреболии и да се справя с килими, че имаме доста такива вкъщи. другата настилка е паркет и ламинат.

Аз бях решила да а взимам, но ми казаха по добре не че била само с 1 четка и че батерията и била слаба.
Иначе я бях намерила в този сайт на по добра цена
https://ofisitebg.com/product/robot-prahosmukachka-s-mop-xiaomi- … hKwEaAkG6EALw_wcB

Оставам да следя и аз, ако пък някой я препоръча като добър и бюджетен вариант

# 738
  • Русе
Момичета, някоя иска ли да поеме правенето на нова тема? Вече не следя новостите.

# 739
Здравейте,преди седмица си взехмe roborock s8 чисти уникално заобикаля кабели обувки след тва се връща на същото място,ако съм махнала обувката примерно да почисти само забелязах,че трябва да връзвам пердетата защо се заплита в тях,не знам защо не сме си купили такъв робот до сега,но се притеснявам,че както си стои на станцията и Батерията пада с около 15% за нощ без да работи,но и станцията е изключена от контакта.Нормално  ли е толкова бързо да свършва а в същото време се зарежда доста бавно

# 740
  • Deutschland/HE
А защо изключвате станцията? Това е в указанията или по ваше желание?

# 741
А защо изключвате станцията? Това е в указанията или по ваше желание?
Станцията е в спалнята и свети през ноща затова я изключвам .

# 742
  • Deutschland/HE
На другите модели пишеше, че трябва винаги да е включена, само ако няма да се ползва повече от 3 седмици, да се изключи. Прочети в указанията и слагай нещо върху индикатора (тъмен лист хартия през нощта), за да не ви пречи на съня.

# 743
Зарядната станция трябва ВИНАГИ да е включена в контакта, а роботът - винаги върху нея, с изключение, когато почиства.
Вижте в упътването, дали не можете да изключите светлината от дока. Моята докинг станция също има опция да свети, но аз съм я изключила. И при мен роботът е в спалнята. С Айробот съм.

# 744
Толкова ли е мощна тази лампа 😯 аз пък дори обичам да ми мъждука нещо за да мога да се движа в тъмното през нощта.

# 745
Намерих го в приложението има опция do not disturb mode и се настройва часа от кога до кога,сега другата дилема е да взема ли препарат за пода и ако слагам в резервоара на робота дали ще се повреди или е само за ултра моделите .

# 746
  • София
Записвам се да ви следя, като погледнах новите модели, старият ми Роборок е морално остарял....

Кой модел ще препоръчате, много отдавна не съм гледала какво е излязло на пазара и не съм сигурна, какво точно да гледам.
Оправдана ли е разликата е цената на тези два модела, искам да мие добре, с две котки сме.
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-x10-wi-fi-prahos … get#used-products
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-roborock-s8-ultra-pro-p … D1%80%D0%B5%D0%BD

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 22:16 от nad_tab

# 747
  • Варна
Обмислям покупка на робот за първи път, но нямам интернет в къщи. Има ли възможност за ръчно пускане , когато съм у дома, съответно модел препоръчайте, който да върши добра работа. Колко време чисти една стая да речем? И да кажем днес пускам в едната утре в другата с цел да не ми се мотае дълго време. Незнам дали успях да го обясня... Всякакви съвети са от полза.

# 748
Всички роботи могат да се пускат ръчно, както и почти всички имат таймер за настройване за час, в който да се пуска сам.Колко време чисти една стая вече е относително, някои роботи са “умни” и след като изчистят се връщат на док станцията.А  други, като моя,че се въртят из помещението докато имат батерия, тоест неефективни и глупави.😃

# 749
Всички роботи могат да се пускат ръчно, както и почти всички имат таймер за настройване за час, в който да се пуска сам.Колко време чисти една стая вече е относително, някои роботи са “умни” и след като изчистят се връщат на док станцията.А  други, като моя,че се въртят из помещението докато имат батерия, тоест неефективни и глупави.😃
Не, твоят просто е предвидлив - чака да пуснеш някоя трошичка и да се втурне да я хване във въздуха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт