Прахосмукачка робот - 23

• 106 361
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 960
Много ви благодаря, това ми беше питането, защото наистина не съм наясно.

# 961
  • Там....където всичко е възможно ....
В голяма чуденка съм...Поръчах този за 2100 лв. доставчик е емаг,което ме устройва.
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-roborock-s8-ultra-pro-p … -00/pd/DBX186MBM/
Но според коментарите в амазон този е по добър https://www.emag.bg/prahosmukachka-robot-roborock-s7-max-ultra-s … 5cz/pd/DMXMDYYBM/

Поръчах и него за 1700 лв.Доставчика ненадежден според мен....
Кой от двата робота да откажа?
Какви са тези карти към робота?

# 962
Аз от два месеца съм със s8 ultra pro. Много съм доволна за сега. Супер си е роботчето, а и ти си го поръчала на много добра цена.
Според мен откажи 7-цата.

# 963
Здравейте, имам 9г румба, която работи все още без проблем и браава 390, която скоро ще запратя към някоя стена... Та искам нов комбиниран робот и съм се спряла на hobot legee d8 и roborock s8 pro ultra, но съм в чуденка кой от двата да избера. Като че ли повече клоня към legee d8. Някой с отзиви за този модел и като цяло кой от двата препоръчвате?

# 964
Аз от два месеца съм със s8 ultra pro. Много съм доволна за сега. Супер си е роботчето, а и ти си го поръчала на много добра цена.
Според мен откажи 7-цата.

А какви са тези четири карти на 8-цата?

# 965
  • Асеновград
За четири етажа .

# 966
Точно така, за различни етажи,  но аз не я ползвам тази екстра.Нямам нужда. Има си в менюто да укажеш дали е ще работи на един етаж или на няколко.

# 967
Точно така, за различни етажи,  но аз не я ползвам тази екстра.Нямам нужда. Има си в менюто да укажеш дали е ще работи на един етаж или на няколко.
Казваш ,че 2100лв. е добра цена за него?
Днес го взех ,в обедната почивка го сглобих и включих на заряд.Като се прибера включвам да чисти .
И при мен няма да има нужда от карти...

# 968
Доста добра е цената. До преди седмица беше около 3000 лв. Аз го взех от офисите.бг и бях доволна, че го намерих на цена 2500. Та 2100 си е доста добра оферта. Със здраве да си го ползваш! Flowers Hibiscus
Карта на жилището трябва да си направиш. Многото карти са за различните етажи, ако живееш в къща.

# 969
Здравейте, искам и аз да се възползвам от черния петък. Вариантите  са Roborock S8 Ultra   за 2200 или ecovacs deebot t20 omni за 1400.  И двата са с еднакви мощности, самопочистващи се, изпират и изсушават мопа. ,разликата е 800 лв за това искам да знам дали има смисъл да се дадат тези пари.Като гледах ревютата, Ековакс няма вграден контейнер за вода и робота се връща да намокри мопа и да го изпере. Някои го смятат за плюс понеже си чисти мопа, други за минус, защото се удължава почистващите време. Казват, че мапа и навигацията са по-добри на роборока. Като подръжка какви са консумативите и цените. Някой въобще ползва ли тук ecovacs, защото не видях мнения. Благодаря предварително.

# 970
  • varna
И аз се възползвах от черния петък .От Robosektor поръчах
 roborock s8  , от много четене на това се спрях .

# 971

Защо реши точно това? Какво надделя?

# 972
И аз от там поръчах S8 Plus  и Q8 Max Plus още на 19.11 и уж до края на седмицата щяха да пристигнат, но като гледам, едва ли...

# 973
  • Варна
моето Xiaomi S12 от Амазон пристигна снощи. Настаних го да се зарежда, но уикенда няма да сме вкъщи и чак другата седмица ще го изпробвам. Струва ми се доста тежко, а двете му колела са сякаш бая солидни и си го представям лесно да изкачва прагчета.
До колкото разбрах преди първото пускане трябва да раздигна всички боклучки от земята, за да си начертае добре картата, нали? А с трапезните столове какво да правя? Те всеки път са на леко различна позиция.

# 974
Аз ги вдигам върху масата на всяко чистене. Така направих у когато чертаеше картата.

Общи условия

Активация на акаунт