Парите и цифрите са преходна и променлива.
В повечето ситуации винаги се стига до крайности - или просешка тояга и зависимост, оттам подчинение и безгласна буква, или милионери.
Аз пък ще се радвам жената да има, да успява.
Оттук психиката й няма да е обременена със зависимости, а ще бъде с мъж, с който иска и обича истински, който я кара да се чувства добре.
Естествено, говорим за баланс и нормални отношения.
Няма нормален мъж, който да търпи кофти отношение, както и обратно.
Вече, който търпи, си е негов проблем, без значение страните.
Друго - много по-добре е и двамата да имат нещо зад гърба си, защото ако приемем, че се е стигнало до семейство, и единият закъса, било здравословно, или нещо фирмата му, бизнеса се прецака нещо, другият да е насреща, докато се изплува отново в името на семейството.
Ама никакъв комплекс не бих изпитал, ако жената има повече, получава повече, по-динамично й е ежедневието от моето, напротив. Аз ще купя виното вечерта и ще й направя масаж на гърба.
Всичко е въпрос на себеусещане и стойност.
Който си я знае и си е намерил "дзена", си живее прекрасно.
Другите са в постоянни противоборства, стрес и нерви. Мерси.
Физически много силен и смел, също и впечатляващ на външен вид. Инак аз по-образована и с по-висока заплата, но по другите параграфи ме превъзхождаше.
Времената и нравите се променят, в много случаи за добро, но адаптацията не е лесна за всички. В крайна сметка обаче оцеляват най-приспособимите.