Как се справяте с отрицателнo настроен мъж?

• 6 678
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
Хайде стига: отрицателно настроен към живота като цяло: всичко е много скъпо, много трудно, много му тежи. Не коментира килограми, но казва например, че съм остаряла. Чуди се защо мои приятели го отбягват. Ами кой издържа на такова черногледство. Да, като предупреждение става. Например: кихна, той казва "Имаш рак на белите дробове."  Ей такива неща. Няма да се разведа заради това, но се чудя как да подходя. Получих някои съвери, благодаря.

# 136
А аз бих. От последното, което цитира, лъха омраза. Сякаш ти желае злото. Не мислиш ли?

# 137
Например: кихна, той казва "Имаш рак на белите дробове." 
Това не е негативизъм. Това е меко казано глупаво.
Като се знам, сигурно щях да върна "Ти до сега да си умрял от рак на дебелото черво".
Щото и аз съм едно рядко.

# 138
А аз бих отговорила: „Дори не си и мечтай!“. Simple Smile
И още нещо бих добавила, ама като знам какви нежни и впечатлителни душици пърхат в този форум, ще си премълча.

# 139
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз имам в близкото обкръжение такъв пример и определено не е омраза.
Според мен е комбинация от характер, възпитание и околната среда, в която е израствал.

Товари много, но е на такава възраст, че промяна е невъзможна.
На мен ми помага да не го приемам лично, това е неговия начин на мислене, не моя.
Хващам се понякога, че съм прихванала и самата аз така говоря, но използвам него, за да видя собствените си грешки - сепвам се и си казвам: “стоп, звучиш като него...”

# 140
  • София /Абсурдистан
Аз имам в близкото обкръжение такъв пример и определено не е омраза.
Според мен е комбинация от характер, възпитание и околната среда, в която е израствал.

Товари много, но е на такава възраст, че промяна е невъзможна.

Това е и моето мнение. Няма да се промени, това е характер. А е трудно и да не обръщаш внимание защото перманентно ти къса нервите.

# 141
Ако й кажеш, че са й пораснали гърдите, си е направо положително настроен Relieved
Моите като пораснат значи съм напълняла. Затова заминава директно в графа отрицателно настроен.
Аз такива подмятаници въобще не чувам, минават ми през ушите експресно.

Общи условия

Активация на акаунт