Пъзели 44

• 25 850
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Йоанка, разбира се, както прецениш.
Тони, ще ти го запазя.
Бухтичка, аз хубав Галисън не съм редила никога.

# 646
  • София
Мона Лиза, и онзи на Marks & Spencer, ако го пазиш все още Wink Аз вече не му помня картинката, ама ми беше харесал, знам Simple Smile

# 647
Еми поничката с кафето беше малко по-добре от другите два, които съм редила. Ще видим...но ако и тези са много зле ще ги зачеркна напълно окончателно най-вероятно.

Котката на Шмид и аз се опитвах да я добавя сутринта, но не можах Satisfied

Йоана, ще ги пробвам аз, но ме боли сърцето да намалям толкова като съм ги купувала по 30 Satisfied Ще видим, не съм много оптимистична, но ще ги пробвам.

# 648
  • София
И аз пуснах поръчка може още утре да я взема тъй като съм на работа в Студентски град

# 649
  • София
Бухтичка и Asmegin, в Airtables регистрирахте ли се или с Google профила си влязохте? Защото аз пробвам с имейл (пита з аслужебен, но ползвах личния) и не виждам как да направя галерия, само разни проекти ми дава да следя (уж) Simple Smile Някой, ако може, да ми даде насоки, моля ви!

# 650
Здравейте, мацки, може ли някой да ми пусне линк към промоцията в Озон, че нещо от телефона не мога да я открия? Благодаря

# 651
И аз се опитах веднъж, ама не успях.

# 652
Тони, аз отдавна го правих и не помня, мисля че съм се регистрирала с имейл, но мейлът ми е gmail, знам ли, може и с акаунта да съм се логнала.
А ти видя ли този линк - https://www.cloudberries.co.uk/puzzle-tracker/
Ако им дадеш мейл ти пращат...предполагам е линк за тяхната заготовка. С нея ще ти е по-лесно да започнеш да си направиш галерия, иначе не е нищо, което да не можеш и сам да си направиш.

# 653
  • Русе
Aз отдавна исках да купя цялата колекция СТИЙМПЪНК и снощи по нощите поръчвах,защото не исках да рискувам да се изчерпят,както е и станало с два от пъзели,котката и мопса.
Разчистването е до 18-ти има време за още поръчки Smile,само пари да има.

# 654
  • София
Благодаря, Бухти! Ще го помъча още малко... Simple Smile
Вени, заповядай https://www.ozone.bg/golqmoto_razchistvane/.

# 655
  • София, България
Еми поничката с кафето беше малко по-добре от другите два, които съм редила. Ще видим...но ако и тези са много зле ще ги зачеркна напълно окончателно най-вероятно.

Котката на Шмид и аз се опитвах да я добавя сутринта, но не можах Satisfied

Йоана, ще ги пробвам аз, но ме боли сърцето да намалям толкова като съм ги купувала по 30 Satisfied Ще видим, не съм много оптимистична, но ще ги пробвам.

Бухтичка, наистина ще чакам с нетърпение да кажеш, но не подхождай с голямата кошница. Последните 2 пъзела, които отворих чисто нови на Галисън бяха отврат до степен или да ги подаря или да си останат вечно мои.

# 656
Благодаря, Бухти! Ще го помъча още малко... Simple Smile
Вени, заповядай https://www.ozone.bg/golqmoto_razchistvane/.
Благодаря ти Flowers Tulip Отивам да гледам Blush

# 657
  • Русе
Аз да споделя,ако някой ще поръчва Bluebird,че последните два,които поръчах са полски.Пак са в малки кутии,но не са като турските с матови части,а са като Трефл.Аз лично предпочитам турските,но и тези ще си ги редя с кеф

# 658
Леле, Ghibli, каква сума😱 и накрая забил сайтът 😂
То добре че заби, не знам как щях да се възприемам на сутринта. Преди това гледах разни слушалки на хубава марка (от които имам нужда) и разсъждавах, че 200 лева - абсурд, а пък 400 - тия луди ли са... И после без скрупули щях да платя същото за пъзели (от които нямам нужда). Къде да си заверя жълтата книжка?

Зори, точно същият е "небето с точки". Твоят изглежда страхотно! Изобщо не съжалявам, че си го взех. Благодаря за информацията за Блубърд.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 13:40 от Ghibli

# 659
  • гр. София
Все пак се изкуших взех си Стиймпънк тигъра , вълкът го имам Simple Smile и си взех и едни прежди на Springbok Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт