Пъзели 44

• 25 846
  • 750
  •   2
Отговори
# 675
Моята поръчка вече пътува към мен, получих имейл днес. Отдъхнах си, че явно всичко е било налично. Предполагам, че утре ще е тук.
И моите пътуват. Май и двете. Разбира се не за където трябва.
Сагата ми от сутринта явно няма да е с напълно положителна развръзка все пак.
Изобщо нямам сили да се разправям с тях вече, дано да се разбера с Еконт утре някак.

# 676
А случвало ли се е при вече платена и потвърдена поръчка да се окаже, че няма наличност? Нали системата им променя в реално време наличностите и ако си го сложила в количката, значи го е имало?

# 677
Веднъж, не беше платена. Дадоха ми 5 лв. в портфейла даже без да съм им искала нищо, но беше преди време.  
Да, системата ги променя в реално време, но все пак се случват грешки.

Добре, явно аз съм малоумна, вие знаете ли как се затваря чата в озон? С Х не работи, други бутони не виждам никъде. Те са му променили нещо наскоро.

# 678
  • Варна
Не ми се е случвало. Аз по принцип действам с наложен платеж, но дори и само при потвърдена поръчка не е имало случай да има изчерпан артикул.

Днес ми е ден за пазар. Да се изфукам какво си купих (не е пъзел, пъзелите утре) Simple Smile

Скрит текст:

# 679
  • Варна
Много красива чанта, младежка и свежа. Със здраве да я ползваш.

# 680
Бухтичка, днес си писах с агент на Озон в чата. Накрая с хикса го затворих. Не знам защо при теб така се получава, явно е някакъв бъг.

Ghibli, не ми се е случвало при платена поръчка да имам отказан артикул.
Но в поръчка с наложен платеж се е случвало да се обадят да ме информират, че не могат да ми доставят поръчания речник.

HighSpeed, със здраве и удоволствие да си я ползваш.

# 681
  • София
И моята иде утре, писаха ми във Вайбър!
Чантата е... Heart

# 682
  • София
И аз си писах с чата, нямах драми. А поръчката вече е направена, надявам се до декември да устискам или поне септември да пропусна Joy

# 683
  • София, България
Бухтичка не си луда, да ти кажа. Променили са чата. Реално от хикса нищо не става, агентът затваря чата и ти излиза анкетата тогава.
Хепи, сладоледите ги гледам аз и се ослушвам. Толкова да харесвам Eurographics!
Хепи беше станала Хипи според телефона Joy

# 684
  • София
Хепи, хипи.. луда е по цялата си глава , ама покрай вас се успокоявам... Половинката ми обяснява да гледам чанта да си купя вместо тези пъзели, за които нямам и време Joy
А сладоледа, едва ли ще го оставям Wink вече съм много ограничена с място, а като се замисля колко пъзели искам да наредя и залепя ми се реве. Eurographics в началото ми бяха странни, но докато наредя първия, вече планувах следващия Grinning

# 685
Мона Лиза, каква анкета излиза?
Сега сигурно аз съм лудата Joy обаче нищо по-необичайно не видях. Писахме си, накрая натиснах хикса,чата затвори и всичко приключи. Анкета не съм видяла.
Не че е от голямо значение, но ми стана интересно. Освен да си намеря повод утре пак да им пиша Satisfied

# 686
Хикса и аз го натискам и то го минимизира до иконката и чата не се вижда. Но после като отворя чатът си е там, не е изтрит, не е приключен.

# 687
Бухтичка, слагам снимки в скрития текст как изглежда чата при мен в момента.
Скрит текст:

От днешния чат няма следа, но може да е както казва Мона Лиза да трябва да го приключи оператора.

# 688
Следващата в списъка е Медчо Пух, да ми пише къде да й го изпратя

Оо, и те ли стигнаха до мен. Ще помоля да ме прескочиш и да ги насочиш към г-жа Шантал, пък аз ще ги взема след нея. Hug
Дами, аз ще отсъствам една седмица, ще съм на линия от 17ти живот и здраве.
Хмм, крем4ет0 да е свободна?  😁
High speed, от къде е чантата? Страхотна е! Със здраве да си я ползваш!

# 689

Фонът си беше предизвикателство! Обаче е готов:)

Общи условия

Активация на акаунт