СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 081
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Запис и от мен в темата!
Стискам палци още днес да се напълни със сбъднати мечти от второто класиране.🤞
Моето не чете, но не мисля и да го карам за сега. Като наближи септември ще е. Пък и нали през деня работи, гледам вечер да разпуска както иска, разбирайте с приятелите на компютъра.
Аз пък много обичам да готвя, това ме разтоварва. Пък и ми се получава. Но съм наказана- вкъщи кое от кое по-злояди и претенциозни. С изключение на таткото. Но поне всички много ядат салати и плодове. Каката пък е по здравословните и диетични рецепти, поне тя ми е другарче в тази лудост.🙈 Та в един момент се оказва, че готвя едва ли не персонално. Добре че вече сами взеха да си правят каквото искат, че и на нас има 😀
Какво работи ако не е тайна? На тази възраст можеше само с разрешение от родител, нали?

Да, да  с разрешение е. За това работи в офиса при баща си😉 Всеки му дава работа, за кжято не стига времето, а и попълва отпускарски дупки.

# 121
Супер! От рано ще се научи на отговорност. Браво!

# 122
Успех на тези които чакат второто класиране. Ние още миналата седмица забравихме цялото нещо, сега детето само чете литературата за 8 клас, като мина вече Илиада, Одисея и Антигона, останаха само по-новите творби. Отделно имаме и уроци по начален немски тези дни, като цяло запълваме времето.
Аз да се оплача, ядосвам се че отложихме почивката си за лятото за Август, че не бяхме напълно сигурни кога ще приключим с тези класирания и записвания. Сега вече няма как да променяме графика на почивката, и си чакаме да му дойде времето.
Ох и при нас е така от 15 август е резервацията. Сменях я 100 пъти, за да има резерв за баткото да е записан, а сега така се прецаках, че явно ще я съкратя почивката поне за мен. Чакам класиране за детска градина, което излиза на 19 август. Та сега упорито цъкам на ИСОДЗ не, че чакам да излезе класиране по рано, а да броя колко са се записали да чакат за тези 14 места Simple Smile 
Важното е цъкане да има Simple Smile Ако я приемат ще се върна до София  да я запиша (от 5 години чака този момент) и после цигански колела на плажа ще правя. А от септември ще изпадна в безтегловност, като ми се махнат и двамата от главата доста свободно време ще ми се отвори.
Но да не забравяме какво ще измислят от РЗИ и да не ми ги върнат набързо пак в къщи.Rage

# 123
Класирането е излязло успех!

# 124
  • Варна
Има класиране. Остава СиХН

# 125
Появи се отново статус Записан на първо класиране и некласиран на второ. Значи има класиране

# 126
Излезе класирането!

# 127

И аз така помислих то това са данните от първо класиране

# 128

И аз така помислих то това са данните от първо класиране
цъкни на второ класиране

# 129
  • Mars Hotel
Успех, момичета и момчета!
Да се похвалите с отличен прием. Simple Smile

# 130
Приети сме по първо желание.

# 131
Зайче,тва е много гадно, дано след време се заздравят, и да може спокойно да прави всички неща които сега не може. Кофти работа, да гледаш отстрани другите деца как скачат и играят.

Аз предвидих за днес, хайде късмет, и да се похвалите.

Цитат на: Windekind
link=topic=1465909.msg45063981#msg45063981 date=1658229583
Приети сме по първо желание.
Браво.

# 132

Милото момче! А как му откриха такова счупване? И колко време няма да може да скача??

Получи болка в лумбалната област. Пратиха ни на ядреномагнитен резонанс и от там на скенер. Всъщност това нещо се вижда само на скенер. Болката не е от счупването, тя е от протрузия ( състояние преди дискова херния). И всичко това идва от дълго седене на стол, системно натоварване на мястото и бърз растеж. Някой ден ще се наложи операция, но сега не я препоръчват.

# 133
  • Варна

Да, да  с разрешение е. За това работи в офиса при баща си😉 Всеки му дава работа, за кжято не стига времето, а и попълва отпускарски дупки.

Много хубаво сте го организирали. И аз исках така, баща им може да им намери много работа да свършат из кабинетите му. Но за големия все още има състезания, а и ще взима спортна стипендия, значи не му трябвали пари, заяви той, а този, наборът, се прави, че не говорят на него. Като се замисля, от 01.08. нищо няма да му пречи да свърши нещо полезно в практиката

Зайченцето, дано се възстанови без последствия. Такъв тип травми може да дават хронични болки

# 134
  • София
Приет е младежа в Първа английска, много съм щастлива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт