СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 119
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Има класиране. Остава СиХН

Значи ще обменяме информация.
И ние ще се включваме. Blush
Ще съберем тайфата. И почваме с помощ.

Пюрче,явно все пак донякъде, моят боб - фасул си свърши работата. Ще чакам лична персонална почерпка, тъй да си знаЙш Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 151
  • София
Девойката остава в 2АЕГ,не се е придвижила напред.Драми няма.
Има ли други записали се там в паралелка АЕ/ИЕ/ИЦ/БЕЛ ?

# 152
Аз да питам откъде се взима служебна бележка с резултатите от НВО? Благодаря

# 153
Девойката остава в 2АЕГ,не се е придвижила напред.Драми няма.
Има ли други записали се там в паралелка АЕ/ИЕ/ИЦ/БЕЛ ?
Да, младежът е там. Записан е на първо класиране в тази паралелка.

# 154
Тони, за Up! виждам, че е от Варна, а вие в кое у-ще сте?

# 155
  • София
Пюр, браво на актрисата. Да ѝ е на късмет 125-то. Колко сме ходили там на състезания в началните класове.

# 156
Въобще не сме мръднали - мин и макс. баловете са от 1 во класиране,  това ли беше ? Не трябваше ли да се заредят нови числа, поне да видим с колко не ни стигат точките

# 157
Здравейте,
Честито на всички приети деца и на гордите и щастливи родители!
При нас нещата не се развиха по благоприятен начин-и на второ класиране детето ми е прието на същото желание от първо класиране.
Няма да се запише там и имам нужда от съвет, защото въпреки прочетеното в системата и тук, не ми става ясно дали трябва да се подаде заявлението физически в училище-гнездо или може да се кандидатства само онлайн. Предстои ни планирана почивка извън България, която съвпада с датата за подаване на заявление за участие в трето класиране и сега се колебая дали да я отменя.
Благодаря предварително!

# 158
Тони, за Up! виждам, че е от Варна, а вие в кое у-ще сте?
Не съм от морския край, от южната част сме, до Родопите.

Здравейте,
Честито на всички приети деца и на гордите и щастливи родители!
При нас нещата не се развиха по благоприятен начин-и на второ класиране детето ми е прието на същото желание от първо класиране.
Няма да се запише там и имам нужда от съвет, защото въпреки прочетеното в системата и тук, не ми става ясно дали трябва да се подаде заявлението физически в училище-гнездо или може да се кандидатства само онлайн. Предстои ни планирана почивка извън България, която съвпада с датата за подаване на заявление за участие в трето класиране и сега се колебая дали да я отменя.
Благодаря предварително!
На трето може и онлайн, през системата. Ще ги редите наново от това което е останало.

# 159
  • София
И ние мръднахме напред с едно училище
(от второ на първо желание).🙂 91НЕГ🍀

# 160
  • София
И моето дете се придвижи до желаното от нея.

Аз да питам откъде се взима служебна бележка с резултатите от НВО? Благодаря
А за какво Ви е тази бележка? Резултатите от НВО са вписани в удостоверението за завършено образование.

# 161
Ееехххаааа, браво.
Ама покрай вас, та и аз съм щастлива, все едно моето коконче е участвало.

А на тези от вас, които не сте мръднали нагоре и напред, не се напрягайте. Така е трябвало да стане. Явно това е тяхното място. Нека не забравяме, че все пак децата ще учат а не ние. Важно е на тях да им хареса, ако не сега, то поне след като почнат училище.

# 162
Честито на всички Simple Smile
Ние записахме в НТГ Пловдив още на първо класиране, но продължавам да се вълнувам от тези емоции. Ако на някой попаднат минималните балове за Пловдив, да сподели, да видя дали сме имали шанс за по-предни желания Wink

# 163
Е ние понеже мръднахме не с едно, а с три нагоре и сега е драма Simple Smile Тя искала в 32, а сега защо е в 35 Simple Smile Нали сама ги реди, да ама не - пак аз съм виновна Simple Smile
Дано да й мине и да случи на деца и учители. Поне баба с ФЕ имаме да ни е жива и здрава да помага Heart Exl

# 164
  • Mars Hotel
С какъв бал? Любопитно ми е на моята дали би ѝ стигнал за там. Немската си е моя мечта, но на нея не ѝ дреме за моите мечти, естествено, и я сложи чак на трето място.

Общи условия

Активация на акаунт