СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 156
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А какво означава, когато балът на второ класиране се е покачил?! Че последното класирано дете от първо класиране не се е записало и на второ на негово място не е класирано друго дете? И минималният бал на второ излиза балът на предпоследното класирано на първо? Обърках се Joy

# 301
За min или max говориш?
Означава най-вероятно, че деца с висок бал не се изкачват по по-горно желание и са прекласирани.

# 302
А какво означава, когато балът на второ класиране се е покачил?! Че последното класирано дете от първо класиране не се е записало и на второ на негово място не е класирано друго дете? И минималният бал на второ излиза балът на предпоследното класирано на първо? Обърках се Joy
Означава, че дете с по-висок бал в първо класиране е било прието в училището, но е пробвало второ класиране...Не  се е придвижило напред и съответно си влиза пак там по първо класиране.

# 303
  • София

Означава, че дете с по-висок бал в първо класиране е било прието в училището, но е пробвало второ класиране...Не  се е придвижило напред и съответно си влиза пак там по първо класиране.
ама тогава не би ли трябвало балът да е същият като от първо, не да се покачва Rolling Eyes

Параход, говоря за тези редове в таблицата на Дидева, в които разликите за с плюс, а не с минус. Оцветени за в зеленко.

Редактирам: P.Sh, схванах какво каза!

# 304
Скрит текст:
Ето статистика от сайта на Дидева за движението на баловете между класиранията :

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1Kpc1voh57n5D_fiD39fc … ioPI6D5Q/htmlview
[/quote]

Най-малките делти в историята на НВО, определено Simple Smile
[/quote]
Догодина ще са още по-малки (набор 2009 е по-голям и от 2008) ! Очаквам в СМГ да се влиза с минимум 490 точки, а в Испанската - с мин. 480. Дано бъркам.

# 305
  • София
Догодина ще са още по-малки (набор 2009 е по-голям и от 2008) ! Очаквам в СМГ да се влиза с минимум 490 точки, а в Испанската - с мин. 480. Дано бъркам.

И на какво се основава тази прогноза за минимален бал за влизане в 164 ГПИЕ?
Като гледам тази година за прием в училището са стигали 436 т., което е много далече от прогнозираните 480 т.

# 306
  • София

Като гледам тази година за прием в училището са стигали 436 т., което е много далече от прогнозираните 480 т.

Има значение момичета/момчета

# 307

Прогнозата се основава на бала за момичета, който тази година е 470-480 т. Момчетата се състезават в съвсем друга лига.

# 308
Да. Благодаря, Параход.

# 309
  • София
Аз съм наясно, че има значение пола, не е нужно да ми го пояснявате.

Не видях, във въпросната прогнозата да пише нещо за пол. Така че е хубаво да се пояснява като се прогнозира нещо, а не да се пише на ангро.

# 310
За мен големите изненади тази година са 32 и 22 (не гледам големите гиманзии)...отлив от руски е една от причините....133 и 35 спад именно поради тази причина....

# 311
За мен големите изненади тази година са 32 и 22 (не гледам големите гиманзии)...отлив от руски е една от причините....133 и 35 спад именно поради тази причина....
Точно така, не го разбирам много това аз, но е явна тенденция тази година. Всички паралелки с руски дори и втори език са с доста по-нисък бал от миналата година. Доколкото си спомням миналата година 35-то беше с бал близък до този на 1 и 2 АЕГ.

# 312
Дама Бг, радвам се, че сте добре и се отбеляза. И Ирчик се появи.
Еееххх, момичета, трябва да ви издирват с лупа. Гери и Рени и те забегнаха. Ай Рени подготвя разни тържества, ще лети напред - назад, Гери пък сигурно е заета да записва.

Мамзелче, ти остай критиката ( онази другата ), но прекрасната добре тъ разиграва и теб. И аз след дълъг скок, точно си виках край, и след като излезнаха резултатите от първо, взех че почнах да развявам еднобагреника. Все още го вея. Такива беди ми навлече на тялото, просто не е истина. Първо рамото почна да ме боли, болката се разнесе чак до корема, и накрая взе, че се поду. до шията, почнах да го лекувам с квото имам вкъщи. Снощи пък се пребих на улицата, ся куцукам с двато крака, и двато болят на различни места. Майка ми пък както си вървеше крачка - две пред мен, чу че става нещо, обръща се, иии, гледа назад а мен ме няма, поглежда надолу а аз съм заела поза четири крака, едвам успях да стана и да седна на тротоара. Боли не боли, реших да тръгна, то нит да ревнеш нит да съ смейш. Цирк. Прибрах се криво ляво, изкъпах се, кокончето ме облепи с лепенките, и по - късно заспах. Тази сутрин кът пингвин или патка, а майка ми пък взе да се бъзика - а тъй, куцукай, а снощи искаше да купиш хотела ( то пред него паднах, в началото на единия край ). Та ся си мисля, докато спре туй веене, какво ли още ще ме сполети. Една вечер рева от болки в рамото и, че не можех да легна, а на следващата ми се реве, че не мога да се придвижвам от болки в краката. Много е гаден тоз период при жените.

# 313
Точно така, не го разбирам много това аз, но е явна тенденция тази година. Всички паралелки с руски дори и втори език са с доста по-нисък бал от миналата година. Доколкото си спомням миналата година 35-то беше с бал близък до този на 1 и 2 АЕГ.
Да, 35то сега е на нивото че и под на 32ро (паралелки СХН, НЕ, ИЕ - РЕ и ФЕ са с поне 25 т надолу)....133 падна под 32...
Нормално блокажа и санкциите към Русия ще продължат още дълго, така че този език няма да е от полза, а и на доста хора политическите убежданията са проевропейски....

# 314
В паралелките френски с руски в 133 и 35 няма спад на бала, увеличен е с 1.5

Общи условия

Активация на акаунт