СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 216
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Аз да попитам. 134 СУ е със статут на държавно, а не общинско. Това има ли някакво значение за кандидатстване в чужди университети? Благодаря
Не, няма. Има деца от училището, които спокойно тази година кандидатстват в чужди унита.

# 211
Във Варна , никой ли на остана да чака второ класиране?Да видим как са се променили баловете.
Честито на всички приети и дано да са си техните места.
Остана, остана...😉

Тони, аз съм тук!😋 Чета ви почти всеки ден, но не пиша нещо...
И ние сме на втора цедка, но детето още не се е прибрало от хайманосване. Каза, че заради едни резултати, няма да се прибира по-рано, я!!! Ние с таткото чакаме да се върне, да за проверим завдно, че всички дружно да се шашнем. Всеки да гледа сеира на другия😄😄😄
То толкова чакахме, че още час-два ли няма?!?!?! Дано поне с една позия  се мръдне, че сегашното у-ще е супер компромисен вариант!🍀
Амин!🙏🏻

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 19:11 от hrisi74

# 212
  • София
Късметлия излезе наборчето - точките паднаха точно толкова,колкото му трябваше .На есен пак в СМГ ,но с друг класен - само за това го е яд,но нищо,може да е за добро.
 Благодаря на всички ,че бяхте толкова отзивчиви и отговаряхте на всякакви въпроси!
  Дано всички деца са попаднали на точното за тях място,да имат добри преподаватели и много нови приятелства.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 19:10 от zori_g_n

# 213
И при нас няма промяна, не стигат 1,75 т за по-предно желание. Остава Х/Б/АЕ в НПМГ.
Разочарована е. Надяваше се.

# 214
Момичета, вариант ли е третото класиране или е доста рисково? Детето е с доста нисък бал и там където се класира на 1 и 2 класиране хич не е желано училище.
Имам притеснението, че ако се откажем от това място може горчиво да съжаляваме.
Моля ви дайте някакви съвети?...

# 215
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ариана, Pure, utro, zori както и на всички останали честито предвижване на горе! 🌷
Skiirche специално за малкото скиорче 💕 Успех и попътен вятър в 91-во!

# 216
  • София
Zori_g_n,  много се радвам за младежа!
Честито на всички мръднали или не в класирането. Човек никога не знае къде му е късмета. Трябва да гледаме по-оптимистично и хубавите преживявания и емоции сами ще дойдат!
ra2, тя какво искаше, че малко поизпуснах групата?
Стискам палци на тези, които ще отиват на трето класиране!

# 217
  • София
Аз да попитам. 134 СУ е със статут на държавно, а не общинско. Това има ли някакво значение за кандидатстване в чужди университети? Благодаря
Няма общо. Кандидатстват си и в чужди университети. И моят син е в 134.        Относно 3то класиране, по-добре запишете детето и вижте местата, които остават или на 4то какво ще обявят училищата , но доколкото знам и тези места се запълват по бал.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 19:39 от aria_82

# 218
  • София
Момичета, вариант ли е третото класиране или е доста рисково? Детето е с доста нисък бал и там където се класира на 1 и 2 класиране хич не е желано училище.
Искате съвет. Моят е да запишете детето, там където е прието. След това да видите къде и какви места са останали свободни за трето класиране и тогава да си прецените дали ви се рискува да загубите това място, за да участвате в ново класиране или не.

# 219
Искате съвет. Моят е да запишете детето, там където е прието. След това да видите къде и какви места са останали свободни за трето класиране и тогава да си прецените дали ви се рискува да загубите това място, за да участвате в ново класиране или не.

# 220

Благодаря за отговора!

# 221
  • София
Ако паралелката, в която е прието и бъде записано детето, не е с особено висок бал, има вероятност в нея да са останали незаети след второ класиране места. Ако случаят е такъв, рискът да се участва на трето след отписване (изтегляне на документите) не е вече толкова голям, понеже в новото заявление детето ще може да впише на по- задна позиция в желанията си същата тази паралелка, предшествана от други, по-желани.

# 222
Хриси, Имс, Нинка, а тъй де, обаждайте се. Тъй като съ покриете и почвам да въ мисля.
Ирчик се губи от екрана.
А имаше и - Dama BG, Mimoza ( ако не се лъжа ) и още други, те от месец и кусур не са се вяскали. Дано са добре.

# 223
Не е нужно сега, а и не е медицинско точно (то е само за ПГ), а ежегодната здравно-профилактична карта.
Ами и аз така знам, но една позната ми изстреля, че можело е това , акт за раждане....
Благодаря! Дано има късмет моето момиче!

# 224
                 И ние сме в същото положение.Близкото ни дете,за което следя информация при вас,е прието в у-ще,което изобщо не желае и на второ не се придвижи напред.Остава категорично за трето класиране и не иска да се записва.След разговор с майка му прецених,че са прави.Няма особен риск ,когато балът е нисък.Ще реди на трето у-ща,в които има свободни места и ако не се получи отива  четвърто - директно в у-ще,което има свободни места и му допада определена паралелка.На 100 % съм сигурна,че в у-щето ,в което беше прието на първо ще има свободни места.Така,че нищо не губи.Има и още една възможност - появяват се свободни места и след четвърто на сайтовете на у-щата.Така,че ще следи и след четвърто.За местата съм сигурна ,защото три поредни години минах по този път с внуците си.За щастие при тях още на второ се изпълниха желанията им,а на един и на първо.При това няма останало незаписано дете в 8 клас.

Общи условия

Активация на акаунт