СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 106
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
Срокът за записване нали е и утре? Някои училища ще подадат справка чак в края на деня, така че едва ли инфото ще е пълно. По-вероятно е в понеделник да е адекватно.
Така е, и утре ще се записват. Ами какво да се прави....ще тропам с крак до понеделник, пък да видим както ще изкарат. Това ще ми е за урок - който не подрежда желанията както трябва - ще търпи последствията!
Да, и аз, за второто дете ще знам вече как да ги редя, а не да оставяме за 3 и 4 класиране....
Няма как да отменя резервацията от 31.07 за морето и ще трябва да отидем.
3а записването от друг член от семейството - баба, дядо, вуйчо и т.н. трябва ли да има пълномощно, заверено от нотариус или може и без?

# 376
Тази сутрин се записахме. Имаше доста хора. Родителска среща е обявена за 12.09.
Остава ми задача за лятото да ги запиша на курсовете по английски, но и аз събирам сили за цифрата, която ще ми кажат. Sad
renni79, ако само спомена за някакъв курс това лято след ученето цяла година, синът ми сигурно ще се изнесе от къщи. Joy Това беше единственият стимул през годината да учи и като дойде ваканцията да не пипва нищо.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 10:13 от Winder

# 377
  • в очите на дъщеря ми
Олеее, Ra,това което описваш си е живо престъпление......тези ще ни затрият...

# 378
  • София
Тази сутрин се записахме. Имаше доста хора. Родителска среща е обявена за 12.09.
Остава ми задача за лятото да ги запиша на курсовете по английски, но и аз събирам сили за цифрата, която ще ми кажат. Sad
renni79, ако само спомена за някакъв курс това лято след ученето цяла година, синът ми сигурно ще се изнесе от къщи. Joy Това беше единственият стимул през годината да учи и като дойде ваканцията да не пипва нищо.

Ооо, имам предвид курс за през учебната година, нали има някакви ранни записвания.
Сега не правят нищо, едвам ги карам да четат книги и то не от задължителната литерартура. И пак е мъка.

# 379
  • Сф
Здравейте, ами записахме се рано рано. Снощи не мигнах. И сутринта като видях това ми ти далечно училище в едни огромни дървета и не знам какво ми стана и като ревнах. Не мога да се успокоя още. Усещането доближи 1 вия ден, когато я оставих на ясла. Сега , защо ми седи още " незаписан"? Не се ли отразява веднага?
И освен това ми повлия една случка от вчера... Познато дете се записва днес с недостатъчен бал. Незнам как става това, но за нещастие знам и точния бал на детето по 2по 3и тн. Въпросното гордо се изпъчи и заяви " с връзки".
Почувствах се тъпанарка Sad.

# 380
  • Силистра
PureLove, в България е така, и не само в София. И при нас знам за вече 2 деца които са записани на места където не са класирани по бал, но това е нормално, не е като да не сме го виждали. Все пак винаги има по-равни от равните.

# 381
  • Пловдив
Аз съм с температура и болки в ставете след Модерната. Но си го очаквах.
Мамзелче, какви са цените в София. Девойката е на уроци де, но и там си е цифра. Сумата да месец си е една пловдивска заплата.

# 382
  • Сф
PureLove, в България е така, и не само в София. И при нас знам за вече 2 деца които са записани на места където не са класирани по бал, но това е нормално, не е като да не сме го виждали. Все пак винаги има по-равни от равните.
Леле ужас, не предполагах че е толкова явно, не съм се интересувала. Ясно,че няма да е само едно..
И да си повторя въпроса, не се ли отразява веднага " записан" ? В 8 записахме Simple Smile гледам 11 е вече. Ба тая система...

# 383
Здравейте, ами записахме се рано рано. Снощи не мигнах. И сутринта като видях това ми ти далечно училище в едни огромни дървета и не знам какво ми стана и като ревнах. Не мога да се успокоя още. Усещането доближи 1 вия ден, когато я оставих на ясла. Сега , защо ми седи още " незаписан"? Не се ли отразява веднага?
И освен това ми повлия една случка от вчера... Познато дете се записва днес с недостатъчен бал. Незнам как става това, но за нещастие знам и точния бал на детето по 2по 3и тн. Въпросното гордо се изпъчи и заяви " с връзки".
Статусът не се променя веднага. Трябва да се въведат данните, а предполагам не го правят веднага. И при нас се промени няколко часа след записването. Мястото на 125 СУ не е лошо.

# 384
  • в очите на дъщеря ми
Аз съм с температура и болки в ставете след Модерната. Но си го очаквах.
Мамзелче, какви са цените в София. Девойката е на уроци де, но и там си е цифра. Сумата да месец си е една пловдивска заплата.
Мани, бегай....Sweat Smile от 1400 до 1700 на годишна база + 60-80 лева учебник иииии........
Може да не е много, като ги развърляш по месеци, ама на един път.....
оффф Пюр, съчуствам ти и аз се терзая за пътуването... що се отнася до другото Rage.....мила родна картинка...

# 385

И аз съм чувала за такива с връзки и мен ме е яд.
На мен дърветата не ми пречат, но ме подразни униформата и като попитах за тези хромбуци не успяха да ми отговорят. Все пак се надявам да случим на добри деца и да си го харесат.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 11:10 от bobidika

# 386
  • Сф
Peve, на мен направо ми се видя ЗЛОВЕЩО 🤣Веднага си го представих и зимата...
Както казах ,не мигнах, насъбра ми се .. Иначе много любезни хора. Зарадваха ни се. Не съм питала нищо . З а капак на Цариградско имаше такова задръстване 1 час Малинов - Окръжна .....избягахме накрая през буслентата през Слатина..Някой знае ли какво беше това чудо?
Сега остана и честитка за спомен да получим , въпреки че масово беше бягството.

# 387
  • Пловдив
Цифра си е накуп. Повечето школи в Провдив предлагат на вноски. Питай ги.

# 388
  • София
Pure, надявам се, че са надлимитно записани...поне да не заемат мястото на някое дете, което добре се е потрудило. Гадно е, ама като човек, който имаше предложение още на ниво детска градина за 5000 срещу прием, не се учудвам.
Ра, това, което казваш е ясно доказателство за това, което си знам от миналата и по-миналата година. И мерките, и тяхната липса са все политически решения, а не експертни. Господ да ни пази!
Аз няма да записвам детето на никакви курсове по езици. Ще разчитам да се справя в училище.

# 389
  • Силистра
Леле ужас, не предполагах че е толкова явно, не съм се интересувала. Ясно,че няма да е само едно..
И да си повторя въпроса, не се ли отразява веднага " записан" ? В 8 записахме Simple Smile гледам 11 е вече. Ба тая система...
При нас записването се отрази в системата някъде следобеда, но това реално няма значение, нали имате входящ номер който са Ви дали при записването, т.е. няма за какво да се тревожите.

Общи условия

Активация на акаунт