СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 094
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Благодаря много на всички за подкрепата! ♥️
Пюрче, и от мен един глас за 125то. Не е лошо, дори сме се загледали към него за кандидатстване на малката след време. На нея много й харесва програмата на Хуманитарната паралелка.
Вярвам, че ще ви е на късмет! 🤗

# 406
  • София
Пюрче, и от мен един глас за 125то. Не е лошо, дори сме се загледали към него за кандидатстване на малката след време. На нея много й харесва програмата на Хуманитарната паралелка.

Хайде и от мен един глас за 125. Хубаво училище е, а и ще стига девойката с метрото. Даже е по-добре от 19-то като предно желание. Мисля, че имахте късмет, Purelove, хубаво, че не писа всичко, само и само да влезе някъде.
Успокойте се вече от стреса и почивайте усърдно, че ей сега ще дойде 15.09. 😀

# 407
На утро 77 бързо оздравяване. И голямата дъщеря ли пак е болна или само наборчето?
Ра, много лоши неща казваш, но явно така ще е. Има План, но като няма тестове, няма и проблеми и тъпият план си е само на хартия.
Вчера наборката и татко й организираха при личната попълване и подпечатане на здравно профилактичната карта. Нямало нито един чакащ, че даже и на малкия въвела някакви данни, без присъствието му, което много ме зарадва.
Сега тези 2 документа стават най-важните книжа в държавата до средата на септември ха ха.
Ние сме записани от 6 юли.
Man bleibt wo Man stehet e  нашата работа, демек продължаваме, където си бяхме със същата класна и почти същия клас -)

Тръпна от вълнение отсега за темата след 4 години, с някои пак ще сме тук, а аз ще съм далеч по-активна -)

# 408
  • София
Здравейте, ами записахме се рано рано. Снощи не мигнах. И сутринта като видях това ми ти далечно училище в едни огромни дървета и не знам какво ми стана и като ревнах. Не мога да се успокоя още. Усещането доближи 1 вия ден, когато я оставих на ясла. Сега , защо ми седи още " незаписан"? Не се ли отразява веднага?
И освен това ми повлия една случка от вчера... Познато дете се записва днес с недостатъчен бал. Незнам как става това, но за нещастие знам и точния бал на детето по 2по 3и тн. Въпросното гордо се изпъчи и заяви " с връзки".
Почувствах се тъпанарка Sad.
Е, как така стават тези неща? Нали уж има онлайн система, за да е чисто и да се вижда кой с какъв бал, къде влиза. Мошеници бол в тая държава, само гледат как да се нагласят и прецакат някой....ей страшен ужас:(
Опасявам се, че на 4то..5то класиране, отворят ли се места....все с връзки ще се натаманят гадовете...но до 3то имах надежда, че се следи положението.

Ей така, нА 🙂. Току-що се записахме и ни предупредиха, че класът ще е по-голям, защото имало насочени от РУО дечица с хронични заболявания. Колко му е да си изкара някой бележка за хронично заболяване. Ако му стиска ...на мен не ми, суеверна съм в това отношение!

# 409
Момичета и аз ви Благодаря много за подкрепата и куража и на тези, които ми писахте на лични!!!😘
Представа нямате как успокоително ми подействаха думите ви на "свитото" ми найчино сърце...
Вкъщи всички харесваме руския езиз и не само, девойчето също!

hrisi74 Аз и преди бях писала тук, че предпочитам Руското пред Хуманитарната за след 7 клас. Дъщеря ти кое не харесва - първият език или училището?

Не ми казва точно какво не харесва.  сигурно самото у-ще. Пък и едно познато момиченце беше също прието в Хуманитарна, та мисля, че това е главната причина.
Но там ще е-в руското с руски, да свиква. Да е учила повече, цяла година опявах. Тя обаче реши точно в 7.клас да се "отпусне"

П.П.Като беше в 1-2 клас някъде бяхме седнали на "Неделя"-та и тя ходи гледа руското и вика, мамо, що не си ме записала в това у-ще, а в "Славейкив", тук искам да уча, виж какво е хубаво!!! Като излезе онзи ден класирането, направо тръпки ме побиха!🤨

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 13:56 от hrisi74

# 410
Скрит текст:
Хайде и от мен един глас за 125. Хубаво училище е,
Скрит текст:
а и ще стига девойката с метрото. Даже е по-добре от 19-то като предно желание. Мисля, че имахте късмет, Purelove, хубаво, че не писа всичко, само и само да влезе някъде.
Успокойте се вече от стреса и почивайте усърдно, че ей сега ще дойде 15.09. 😀
[/quote]
Хайде сега и мен някой да ме успокои за 134-то, че не е лошо и даже е добро, нищо, че вторият език е супер екзотичен и  дори има по-добри резултати на ДЗИ 2022 БЕЛ от 32-ро, което тази година изби рибата с 3 от паралелките си,....че и аз нещо се терзая за избора, въпреки че детето си харесва избора и че aria_82 ми даде само хубави отзиви Simple Smile

# 411
Хайде сега и мен някой да ме успокои за 134-то, че не е лошо и даже е добро, нищо, че вторият език е супер екзотичен и  дори има по-добри резултати на ДЗИ 2022 БЕЛ от 32-ро, което тази година изби рибата с 3 от паралелките си,....че и аз нещо се терзая за избора, въпреки че детето си харесва избора и че aria_82 ми даде само хубави отзиви Simple Smile
С радост щях да запиша сина си в 134-то, то ни беше 3-то желание. Просто не стигнахме до него.

# 412
Като ученичка много се дразнех и на квоти и на хронични🤬
Мен не ме събориха квотите, но си е гадничко за девойките🥴
Хроничните обаче много ми бъркаха в очите... Абе то имаше две паралелки в целия град с прием след 7. клас и бяха пълни с едни такива... Дето не могат да се напънат за изпитите, а после уж могат да държат нивото на учещите деца🤬🤬🤬
Сега всички се разместват по училищата след 7. клас, но се надявам поне само с ТЕЛК да има прием, а не с разни измислени и израснати детски състояния... Въпреки, че като знам колко хора нямаха скруполи за ДГ😱 Пък колко познати имам без сключен брак, които се водят на различни адреси, за да взимат детски 🤯
Утро, бързо оздравяване🙏🙏🙏
Ние ще се отказваме от Приложното... Надявам се да е за добро🙏🙏🙏

# 413
При нас статусът е вече "записан".
Какъвто ни бил късветът, може пък да е за добре така, както е станало.

# 414
  • Сф
Ирчик, що така с приложното ? Тия деца...докато стане 15 септември ще направим по още няколко премествания, а? 😂 По следващата тема може да се казва " Нека голямото местене започне СЕГА"!
Късмета да е с вас Ирчик!

# 415
Ирчик, що така с приложното ? Тия деца...докато стане 15 септември ще направим по още няколко премествания, а? 😂 По следващата тема може да се казва " Нека голямото местене започне СЕГА"!
Късмета да е с вас Ирчик!
не случиха на родители тия деца, викам и аз Simple Smile .... не е лошо да си отворим тема за голямото местене, да не ни слушат тука ариите вече направилите избора си Simple Smile

# 416
Пепел ти на езика с това преместване 😱😱😱
Гъбката е записана в Приложното... Ще си тегли документите, за да се запише в Райнов 🤪
Щом не я приеха Играчки... Те губят, а Райнов печелят чудесното ми дете🤣🤣🤣
Усещате ли, че тук пак си останахме старите муцунки и пак е уютно🥰🥰🥰

# 417
  • Майничка
Хроничните се записват до края на юни, мисля, после в РУО излиза справка за общ брой и в кои паралелки са записани.
Учудих се на записване "под масата" преди трето класиране, обикновено става след трето.
Момата си е свалила Дуолинго и от седмица кълчи езика, мъчейки френския, да не ме излагала. Аз бейбиситвам невръстен роднина и само й гледам сеира.😁

# 418
  • Сф
Етениел , лично ти писах, лично! Върни едно тенк ю!
Е той е нов. Аз не разбрах , мъж ли е , жена ли е, за какво се бори...Да се представи!

# 419
Пепел ти на езика с това преместване 😱😱😱
Гъбката е записана в Приложното... Ще си тегли документите, за да се запише в Райнов 🤪
Щом не я приеха Играчки... Те губят, а Райнов печелят чудесното ми дете🤣🤣🤣
Усещате ли, че тук пак си останахме старите муцунки и пак е уютно🥰🥰🥰
А какво е "играчки", ако е удобно да питам...аз съм от новите, надявам се да не развалям много уюта.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт