Отговори
# 15
Айде и аз да се разпиша в новата тема  Grinning
Честито на всички празнуващи  Hug

Мадонка, абе за тия промени за пръв път чувам че влизат от тая година, аз си знам от 1 януари  Rolling Eyes

elli78, дано Дядо Коледа ти донесе подаръка който искаш - хубаво голямо легло  Laughing – нали знаеш че на коледа желанията се сбъдват, така че от сега му мисли къде да му е мястото   Wink

dani777k, първият път не отбелязах, макар да забелязах, ама сега ще отбележа - еххх как го заках значи  Crazy – абе много добре изглеждаш на аватара Wink

emelle, гадно е! А предтсавяш ли си да ти е на главата нон-стоп. Айде пак има случай като на tedi79 да ти помага... А моята видяла мъжо сега скоро и го питала, сега кой ми гледа детето  Shocked ....Направо откачих, викам ти що не и каза що ти да не си го гледала преди?  Ама той не щял вече главоболия и си е прав де, нали вече сме надалеко, кво се паля и аз  Embarassed

Днес иначе дават времето хубаво, но и тук е едно мрачно и мъгливо... дано малко изгрее слънчице, за да излезем и ние, че направо и аз ще се побъркам в нас вече.

Спирам, а като се сетя нещо друго ще пиша пак Wink

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 10:13 от val_stef

# 16
Здравейте момичета!!! Grinning
Ще ставам леля през февруари Laughing, сестра ми чака момче preggo та по този повод тя е пуснала снимка в списание "Моето бебе" ще я подкрепите ли Praynig.
Ето снимката й:
,
името й е Силвия Геогриева, Варна Grinning
 а адреса на сайта го знаете:
http://www.moetobebe.net/konkurs.php

Благодаря ви много от нейно име Grinning

# 17
Айде един глас от мен  Peace
Ама то хубавото си е хубаво, как да не го подкрепиш  Heart Eyes

# 18
 newsm10 айде и от мен едно рамо

# 19
Хайде и аз да се включа в новата темичка.
Обърквация страхотна е както винаги  bouquet
Netty имаш един глас и от мен Hug
Ние също очакваме бебенце през февруари, но е на мъжа на първа браточедка и също ще е момче. Е май и аз ще съм леля Grinning

Аз рядко се включвам да пиша, но намирам време да ви изчета. Направих си тортата с мюсли и стана хубава, скоро съм решила и "покрива" да направя, че изглеждаше доста примамливо Laughing
И аз напоследък се вихря в кухнята, докато Ники спи и мъжа ми е доста доволен Laughing

Иначе при нас няма нищо ново, излизаме на разходки почти всеки ден с Ники, идваха ни доста гости тези дни и всички много му се радваха. Ще кача и малко снимки в албумчето ни.
Ще чакам схемичката за захранването на didika

Лек ден на всички!

# 20
  • Sofia
Обърквация, много, ама мно-о-о-ого хубава страничка си заформила пак!

emelle, гадно е! А предтсавяш ли си да ти е на главата нон-стоп. Айде пак има случай като на tedi79 да ти помага... А моята видяла мъжо сега скоро и го питала, сега кой ми гледа детето  Shocked ....Направо откачих, викам ти що не и каза що ти да не си го гледала преди?  Ама той не щял вече главоболия и си е прав де, нали вече сме надалеко, кво се паля и аз  Embarassed

Val_stef, кажи й че самичко се гледа, оставяш му шишето, пампериси и дистанционното в леглото и то се оправя. Ей, така като се изкаже някой, направо ме вбесява. smile3511 А ако е свекърва , положението става още по-гадно.

Абе момичета я гледайте какво правят априлките Joy А ние спим smile3524
Ей сега отивам да ги видя, че ми стана много любопитно.

# 21
Val_stef, кажи й че самичко се гледа, оставяш му шишето, пампериси и дистанционното в леглото и то се оправя.

Ех Eliona, супер ми хареса това smile3501. Браво, ще се възползвам в подходящият момент да го рекна smile3508

# 22
Хайде и ние да се разпишем Laughing
Браво на Обърквация,както винаги е страхотна Hug
Didika и аз ще чакам с интерес схемата на захранването  bowuu
Netty,гласувах за сестричката ти  newsm10
Val_Stef не се ядосвай за глупости мила,аз затова се оправям самичка/тя си предлага услугите,ама аз не я искам/е вярно че понякога ми идва доста нагорно,но по-добре така Peace
Приятен ден момичета  love001

# 23
  • София
Здравейте Hug
Нети,и моя глас е пуснат Peace
Обърквация,браво мила,и то с гости на главата.  bouquet
Ние вчера бяхме малко кисели и не давахме вид,че имаме празник,ама мама си го изпразнува.Не знам при вас как е ,но на мен наистина ми е адски празнично,когато Ина навършва даден месец Party.По въпроса за цените на Хип,аз си имам едно квартално магазинче,дето винаги ги има всичките и са на цена 1.76 Mr. GreenА и винаги зареждат и Сънвал,които са немски,също са хипоалергични и са много хубави.Мойта педиатърка ми е забранила да давам каквото и да било друго освен тези 2 марки.Колкото до правенето на домашни сокове и пюрета,аз досега правех соковете сама,защото си имах домашни круши,ябълки,моркови и грозде,ама вече свършиха и сега предпочитам да купя готови,отколкото да купя плодове и зеленчуци.Не защото ми е по-лесно,а защото бебешките храни винаги са под страшно строг контрол и не могат да си прибавят разни неща просто така Naughty.А плодовете и зеленчуците в магазина не ги знам с какво са пръскани,колко нитрати имат и изобщо как са произведени newsm78.Само,че Ина отказва да пие сокове,чай и вода и се чудя дали просто не отказва шишето.Ще се пробвам днес да я нахраня от шише и ако не стане ще знам къде е ключа от палатката.Пак почнах да се оливам BlushИ понеже пак съм си поканила гости се хващам да си пооправя къщата Laughing Heart Eyes

# 24
  • София
Здравейте момичета
Искам днес да ви почерпя по двоен повод   party023  cook
Мъжът ми има РД и малкия Миташки става на 4 месеца
 Как само лети времето, а  Laughing Само дето пустите зъби много ни мъчат.
Сега ще тичам навън да го изведа че се е показало слънце, че пък днес татито парти прави и да оправя малко из нас, че Миташки ще го гледа баба му, малък е още за купони  Wink

# 25
Здравейте на всички............ EmbarassedАз съм нова майка-августинка във вашата тема.,но всъщност отдавна ви чета................сега се престраших и да пиша..........Поздравявам всички,които имат месечинки.........ииии чакам с нетърпение нашата на 7-ми Heart Eyes Heart EyesИмам и важно питане-случва ли ви се бебо да се задави и какво правите?
Моята Мартина се задави вчера много лошо..........ей така като си седеше (около 2.30 часа след хранене)..............Бях точно до нея,когато изцъкли очичките,хрипти,изпъна гръбчето на мост,започна да излиза кърма от нослето........вдигам я-.........нищо,навеждам я с главата надолу..............нищо..............потупвам я по гръбчето..........пак нищо..............хрипти и не може да си поеме въздух..(сигурно мина половин минута).Баща и скочи-взе я ,аз изтичах за помпичката за сополи............успях да изпомпам малко кърма от нослето..........и най-накрая Марти изплака................Беше много страшно..............

# 26
welcome mmilena
Gvendolin, написаното от теб за трите месеца на Ив беше много нежно. Намерила си най-добрите думи за да напишеш мамината радост. Да ти е живо и здраво детенцето!
Мамита, на всички желаещи за следващо, пожелавам това вълшебство да им се повтори Hug
Обърквация, съжалявам за алергията на Дари, но вярвай че ще се оправи и няма да имате проблеми в бъдеще като порасне.
Нети, имате и моя глас Simple Smile
Аз както мислех да излизам в отпуск от понеделник няма да стане Confused Отлага се за по-другата седмица от 11 декември, но Бубче, Айла, Магро, ще направя всичко възможно да се видим през уикенда, че много съм се затъжила за вас и за мадамите
Елиона, тва за свекървата беше много ценно и при мен ще свърши работа Mr. Green
Дано Блу успее днес да си вземе изследванията и те да са добри Praynig иначе до колкото разбрах от нея снощи, днес няма чалъм да я изпишат... евентуално в понеделник

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 14:21 от Kabiv

# 27
  • София
Здравейте!
Обърквация, браво!
Нети, един глас и от мен.  Peace
Добре дошла на mmilena и адашката Мартина.  Hug

# 28
Ммилена,здравей!Освен 4е нашите кукли са родени на един ден,явно имат и сходни слу4ки.Ужасно е това със задавянето.Дари всъщност не се дави от храна,а о се захласва като запо4не да се надува да реве или просто пищи от каприз #CrazyРезултата е един и същю губи дъх, а аз ..представа за времето :crazyeyes:.В такива слу4аи й духам в лицето и тя си поема  въздух.Дано не се слу4ва пове4е Praynigна никое бебенце,но все пак трябва да сме подготвени и да  знаем как да резгираме.
Ина4е ние се завърнахме преди малко от разходка.Времето е много хубаво и Дари поспа на открито в парка.А аз й завиждах най-благородно Rolling Eyes.Умирам за сън Tired и не знам как да остана будна до дове4ера,когато ще си дойде мъжо от работаСвеки днес си замина и няма на кой да я оставя .А така имам нужда от сън, 4е ми се крещи Sick.Ставам 4е Дари си иска своето.
Чао за сега от нас!

# 29
  • Sofia
Ужасно съм щастлива!! Laughing Laughing Оказа се, че стафилококите на Димана не са паталогенни (или нещо подобно) т.е. с две думи всичко било ОК и няма да давам антибиотик, даже няма да повтаряме лечението с бактробан.
Ей, днес за първи път се престраших да возя Димана сама с колата, и не ми беше притеснено. Е, аз отидох само до била, но хубавото е, че не ми беше притеснено. Обикновено таткото седи до нея отзад. Сега съм решила да си купя детско огледало и да го закача така, че да я виждам. Та, някой да знае къде се продават такива пластмасови огледала?

Общи условия

Активация на акаунт