Любители на котки - Тема 175

• 32 646
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
А, как е в момента? Нормално или отпаднала, яде ли, играе ли?

# 331
Казаха ми да не яде още.
Спи на бюрото,иначе се държи нормално -мяука и т.н. като ме види,гали се.

# 332
  • София
желание за морски пътешествия

# 333
Любознателна изглежда. И книги ли чете? Grinning

# 334
  • Бургас
За книгите направо съм болна.Сума книги и учебници,особено учебници,прочете Харко.
Още докато беше малък котанчо,влизам и гледам как отворил книга нашият писан и дере.Даже извиках сина и му казах да се засрами,малкото коте отваря книжки,а той не.
Нямам много място така че съсипа някои,по-лесно достъпни.

# 335
  • Стара Загора
Лисичка, как сте?

# 336
Засега добре, обаче много ме е страх.

# 337
Лисичке, дано не се повтори. Но сега се сетих за нещо от края на миналия век с първата ми котка. Да не се окаже аналогичен проблем при тебе. Съседът пръскал за хлебарки и мацата се скапа (май с неврологични проблеми, нямам ясен спомен). Но си спомням много ясно симптомите, но добре помня, че беше на 31 декември и няма как да се търси ветеринар. Добре че веднага се усетих, наврях на няколко пъти парче от таблетка активен въглен в гърлота, сипах малко прясно мляко в паниката за допълнителен антидот (не се продриска от млякото) и в първия ден на новата година мацата беше без никакви проблеми.
Някой от вас да пие лекарства и Тути да е докопала някое хапче?
Или да има цветя от семейство ароидни (змиярникови), които са отровни и тя да си е похапнала тайно?

# 338
В къща сме и цветята са та терасата.
Не знам някой да е пръскал наоколо.
Според мен се удари в главата, но не съм сигурна.

# 339
Добавих за лекарствата и може да не си прочела. Някой да пие лекарства и може ли Тути да стигне до тях?
Но каквото и да е, дано не се повтори и тя да продължи да е домашната принцеса без здравословни проблеми.

# 340
В кутия са над хладилника.
Затворена.
Няма как.
Мисля че се удари много силно от тичане.

# 341
Преди да получи гърча ли е тичала и се е ударила по главата? Къде си е ударила главата? Hushed Колко преди гърча се случва това?

# 342
Здравейте, някой дли е пробвал да смени мрежа на комарник с метална от зооплюс? В една от фирмите за комарници ми казаха да донеса да опитат, но ако някой вече е пробвал поне да не се хабя излишно. Обясниха ми, че можело да не влезе вд някакво улейче, но можело да се пробва.

# 343
Преди да получи гърча ли е тичала и се е ударила по главата? Къде си е ударила главата? Hushed Колко преди гърча се случва това?
В нощното шкафче.
2,3 минути.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт