Любители на котки - Тема 175

• 32 649
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Стискаме палци и лапички за Тути! 🙏
Малка лисичка, 🤗 и да пишеш.

# 316
Ей мразя болести Петък-неделя!
И ние ще търсим. Снощи забелязах подуване на долната устничка на Джуджи. Точно там, където сочи дългото кучешко зъбче.

# 317
Няма клиники при нас.
Овладях положението, не пожелавам на никого да изпита това чувство, помислих си че ще умре.
Утре ще я водя на ветеринар

# 318
Тути получи гърч преди малко, не знам къде се намирам.
Мисля че не вижда.
Сами сме.
Лисичка, какво говориш бе човек!? Dizzy Face Боже! Как стана това?! Добре ли е? Опиши...

Мариета, и Лъки го има това подуване под кучешкия... Липсва ѝ долния кучешки. Не ѝ давам твърда храна. От време на време се успокоява, спада, но после пак се възпалява. При Стоянова ли ще ходите?

# 319
В 04:00 часа снощи се затича и в 04:02  беше на земята вече с гърчове.
5 минути продължи и имаше пяна от устата.
Преди това гледам че е повърнала до спалнята.
Милата ми душичка.

# 320
Ами имаха час за днес в Тракия. Да я видят все пак. Стоянова е в Кършака. Ако трябва ще запиша там после.
Тя твърдо не яде. Само пауч, по 2/3 пауч 3 пъти на ден. Сега в жегите цял ден дреме вън някъде.
Но не ми дава да видя. А в клиниката всички се държат добрички, добрички
Ще й набутаме поне и хапчето за вътрешни Simple Smile

А Шошо от както яде 3 дена лечебен пауч - се мръщи на всяка друга храна… със зор и то от ефтинжос един си хареса … но не бих му надмогнала на скъпи паучове…

# 321
В 04:00 часа снощи се затича и в 04:02  беше на земята вече с гърчове.
5 минути продължи и имаше пяна от устата.
Преди това гледам че е повърнала до спалнята.
Милата ми душичка.

Айх, милата Тути! Confounded Къде ще я водиш? Няма къде! Това само в София - МВК, д-р Войчев, според мен.

# 322
Мислех си за Хасково.

# 323
Кучето на бившия започна да получава гърчове,точно все едно умира. Оказа се че е от ухапване на кърлеж. Но изредиха първоначално много възможни причини- сърце, черен дроб,мозък...трябва пълни изследвания,защото всеки следващ гърч влошава положението.

# 324

В Хасково при двама съм ходила - не стават нито "Тракия", нито мошеника Динков от "Джаф и Мър". То други клиники там май няма... Помисли как и кога можете да отиде до София. Това състояние трябва да се диагностицира. Томограф и друга апаратура си трябват! Това ни в Хасково, ни в Пловдив го има.

# 325
  • Стара Загора
Лисичка, на мен ми звучи като натравяне с повръщането и пяната. Огледай дали не е имала достъп до препарат, растение или нещо съмнително? Скоро да е обезпаразитявана?

# 326
Лисичка, на мен ми звучи като натравяне с повръщането и пяната. Огледай дали не е имала достъп до препарат, растение или нещо съмнително? Скоро да е обезпаразитявана?
Скоро не,през май.

# 327
Най-често срещаните причини за конвулсии при котките:

- Метаболични заболявания, като заболяване на тироидната жлеза, хипоглюкемия, чернодробно заболяване…

- Инфекциозни заболявания като токсоплазмоза, енцефалит, панлевкопения, бяс...

- Удари или тумори в главата.

- Мозъчносъдова патология.

- Fiv и FeVl

- Натравяне с опасни продукти като препарати за почистване или пестициди, между други

- Дефицит на витамини

Барби е права. Така от нищото, най-предположимо е да се е натровила. Еднократно ли се проявиха гърчовете? Не  се е повторило, нали? Ако ѝ дадеш активен въглен, за всеки случай? Rolling Eyes То човек да го е страх да дава каквото и да било, като не се знае какво го е причинило...

# 328
Еднократно беше,снощи тичаше и мисля,че се удари,но не съм сигурна,тъй като я свалих на земята и й държах главата да не се удря.

# 329
  • Стара Загора
Ох, милото. Стискаме палци и лапички да се оправи. И никога да не се повтаря. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт