Любители на котки - Тема 175

• 32 636
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Честит ден на котката! Animal Kissing Cat
Пожелавам здраве и дълги годинки щастлив живот на всички котки и чистачи на тоалетни!
По този повод - в Стафанов има 20% на всичко котешко https://zoomagazin.eu/Promo

# 346
Честит празник на всички мустакати и мъркащ, да са здрави и палави.
Барби, благодаря за информацията. Надявам се отстъпката да е и реалните магазини, има до нас.

# 347
Лисе, грабвай Тути и в София или Стара Загора.
Как е сега?

# 348
  • София
Честит празник на всички мустакати и мъркащ, да са здрави и палави.
Барби, благодаря за информацията. Надявам се отстъпката да е и реалните магазини, има до нас.

Аз си правя поръчката онлайн, получавам я в магазин, който посоча и получавам още 5% отстъпка.

# 349
Аз напазарувах, магазинът е на 50 метра от нас. Има 20%, но не важи отстъпката от клиентката карта. Но пак е по-добре при тези летящи цени. Мъри се уреди с храна до края на годината.

# 350
  • In the land of Never Never
Имах възрастен котарак, който започна да прави припадъци с конвулсии, водих го на лекар, така и нищо не установиха нередно. После една позната с куче ми каза, че котки и кучета може да получат епилепсия, която се получава, като станат на възраст. Мисля че вече беше на 16-17 години моят кот, като започна това. Не помня имаше ли пяна от устата, но беше доста стресиращо за мен. Но като излезе от припадъка, все едно нищо не е било. Така че свикнах с времето.
Спеше на един нисък фотьойл, защото беше вече с артрит, не можеше да се качва на високо, не можеше да си точи ноктите, и му ги режехме периодично, защото се забиваха в лапите, зъбите му опадаха, и беше почти сляп. Но иначе си беше все същото добро и гальовно коте. Почина на 19 години.
Интересно, че майка му, елегантна черна пантерка, доживя до 20, но беше като млада девойка, скачаше на високо, и по нищо не можеше да й дадеш възрастта, само дето спеше много повече от преди.

# 351
  • София
Стискам палци за котенцето с гърч и дано е било нещо инцидентно!
Винаги се радвам много на споделени истории, за толкова дълго живели котета. Бих се радвала да споделите, дали са били кастрирани, редовно ваксинирани, обезпаразитявани и с какво сте ги хранили? Има ли нещо, което може да направим за да помогнем и на нашите любимци да доживеят до подобна възраст?
Питам защото моите котки са, едната почти на годинка, а другият на 2,5 г.

Ето и малко снимки, ако сте ни забравили.

Страх :
Прозява се Simple Smile

А тук дебне нещо Simple Smile

Шепичка, която хич не е Шепичка вече Simple Smile

Двамата заедно Simple Smile

Готови да ходят на къщата, ако има кой да ги закара Simple Smile

Селяните на село Simple Smile

А ето и вече монтираната вратичка с четец за чип. Оставям му храна на Страх и така изкарва без да се притеснявам и да го мисля няколко дни, докато ни няма на село. Съвсем не иска да се прибира напоследък в апартамента, само идва да ни види и се мотае около нас, когато сме там и гледа да зачезне преди да се приготвяме за тръгване Simple Smile
Скрит текст:

# 352
Честит ден на котката! Animal Kissing Cat
Пожелавам здраве и дълги годинки щастлив живот на всички котки и чистачи на тоалетни!
По този повод - в Стафанов има 20% на всичко котешко https://zoomagazin.eu/Promo
Честит да е, Барби! И понеже спомена "чистачи на тоалетни"... И в Кауфланд има ден на котката - големите чували бентонит са намалени по 5 лв (от осем Sunglasses. Smile

# 353
  • Бургас
Честит празник на котката!

Ех,как ми е мъчно за Тути.При удар в главата,може да се получи всичко от описаното.Дано не се повтори.

Шепичка е уникално красиво коте,прилича ми на Хари и ми идва да я цункам по челото.Много хубава мацинка.

# 354
Да се оправя Тути !
А Шепичка е няколко Шепички Simple Smile
Една разпадаща се Джуджи за запис.
Докторът я видя вчера - вероятно я е ухапало нещо каза. И ни помогна да й дадем хапчето за вътр паразити, че иначе у дома няма начин…

# 355
И една Тери от мен:

# 356
Ама, че ден днес..
Отивам на работа и ме посреща мяучене на коте в беда. Една жена обикаля и го търси да му помогне. Мъника излезе, но изплашен се навря под паркирана кола и продължи да плаче.
Опитвах се аз с гранули да го привикам говорейки му - не.
Приклякахме под колата, няма го. Оказа се, че от страх се е качило по гумата и наврял под капака.  Собственичката на колата обаче на работа.

През целия ден много хора се спираха (почти всички), клякаха, говориха му ..търсейки го. Лепнаха бележка на вратата на колата, че има коте и да си провери под капака..Една майка с детенце се спряха, купиха пауч..сложиха. Котето излезе хапна малко, но посягайки му пак се скри и повече не излезе. Обясних им. В 17ч майката и детето се върнаха, малко по-късно се появи и собственичката на автомобила. Котето бе спасено! Дано го осиновят!

Някой виждайки, че има малки котета и купички с вода и храна пред входа на кооперацията отсреща го е захвърлил..а то съвсем бебе.

# 357
Честит писански ден 🐱 толкова много лятно поспаливи пуфльовци днес ❤ Дълго да ни радват здрави и доволни

# 358
  • Стара Загора
Добро утро с една нецензурна снимка. Grinning

# 359
Нецензурна: 4 дупета под щастливи опашки! Такава да ни е мярата за нецензурно.

Общи условия

Активация на акаунт