СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 266
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Ренци честити рожден ден малко на патерици. Здраве и късмет ти желая.

Момичета на мен ми се върти една мисъл в главата, дали да не вземем на абордаж госпожа Зорка Първанова??? Викам и нея да включим в картичките.

На мен ми все едно кога ще е срещата дали в 11 или 11.30.
Аз ще съм без колата за да мога да смукна някоя и друга бираааааа.

# 211
Дават в момента по БТВ за кледния Базар. ДБМ са гости на Искрено и Лично

# 212
Аз към Силвия Цанова имам смесени чувства, първо се направи на много мила, после се опита да ни обясни всъщност колко много се правело навсякъде за всички деца по домовете и се опита да ни замаже очите, а накрая на последните заседания на Социалната Комисия, вече пък не ни познаваше въобще. И чупката в кръста и вечно скръстените, леко повдигнати краченца как не й се счупиха от усилия, не знам. Извинявам се, че влизам в подробности, но 4-5 години съм учила манекенки на походка, пози и всякакви чупки в кръста и като видя някой да ми се чупи така в нормална среда и ми идва в повече Rolling Eyes

За мен тя е толкова изкуствена и безчувствена, че ако пред нея сгазят дете, не би помогнала, за да не би да й се счупи токчето или да й се повдигне подгъва на безукорно ушитата в Жени стил пола /където едно костюмче струва майка си и баща си Crazy /

Лично мнение, извинете ме за лиричното отклонение Embarassed

Влади, права си за г-жа Първанова, заслужава си  bouquet Освен това мисля ,ч еняма да е зле да напишем картичка и до вицепрезидента. От вътрешни хора разбрах, че не е особено ангажиран и би могъл по-активно да ни оказва съдействие.

И аз ще се постарая без колата да дойда, че мисля да сръбна винце Whistling И токчетата мисля да ги оставя да почиват вкъщи, за да успея да се прибера с прилична походка Laughing

И аз гледам предаването Peace

# 213
Момичета, простете липсата на информираност у мен, но т.к. чета само тази тема (едва и с нея смогвам) Rolling Eyes, в коя зала ще е базара утре? :newsm78
И аз ще дойда към 11,30-12  Grinning

# 214
Момичета, простете липсата на информираност у мен, но т.к. чета само тази тема (едва и с нея смогвам) Rolling Eyes, в коя зала ще е базара утре? :newsm78
И аз ще дойда към 11,30-12  Grinning

Зала 4 мисля, че беше Peace

Доли, моля те, понеже са в тебе списъците с хората, платили членски внос за изминалите месеци, ако може да ги донесеш, за да знаем на кого можем да разчитаме твърдо догодина и на кого не. Също така ще ми е интересно да знам колко пари имаме в касата и колко по сметка.

# 215
Ще ги взема.

# 216
Момичета гледах ви по БТВ - страхотни бяхте , свалям ви шапка  Hug

# 217
  • София
Все пак утре в колко 11.00 или 11.30 ч?
И къде - пред НДК, във фоайето или направо в залата кой когато реши да дойде?

mimi_81, това трябва да го напишеш тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141802.0

# 218
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Az sym za 11:30 pred NDK. Peace

# 219
# 220
Кога се пада пак да плащаме членски внос?

Гери, изключен ми е телефона кака Embarassed и няма как да ти звънна за паричките за визитките. То аз и не разбрах колко ще струват де, но ако можеш звънни ми да се разберем, че ти утре тръгваш и не остана време.

# 221
Моля някой да ме информира за две неща - базара къде и от колко часа е и нашата среща на какъв адрес точно.. Има вероятност да ида много рано в НДК и после да се видя с приятелка и направо в ресторанта... Затова кажете пак на кой на името и къде бяхте запазили места...    bouquet

# 222
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Базара е в зала 4 (нямам идея къде се намира тя обаче), а срещата е в ресторант "Тукан" (до х-л Хемус)  от 13:00 ч. Peace

# 223
Моля ви погледнете тези две теми, отнасят се за едно и също.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149733.40

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149782.0

Резюмирано - авторката е пуснала една анкета, проучва има ли обществен интерес към това да има психолог в детската градина, обясних и за работната група и че в плана е залегнало да има педагогически съветник. Казах  и и че правим каквото можем и че от тук нататък нещата зависят от финансиращите органи и от това дали ще се одобрят нещата приети от работната група. Тя иска вдигане на шум около проблема с насилието и нуждата от специалист в градините и да се работи в насока превенция. Според нея трябва да привлечем медии, за да има натиск над тези, които решават това. Като цяло момичето явно си пише някаква курсова или дипломна работа за УНСС, тя го нарече Стратегия. Аз не виждам какъв шум можем да вдигнем ей така без да се е видяло ще има ли или не развитие по въпроса със стратегията за образованието и ще се приеме ли наистина в крайна сметка идеята за пед.съветник във всяка градина. Вие как мислите?

# 224
Кога се пада пак да плащаме членски внос?

Ренци, повечето от нас още с учредяването дадоха по 10 лв членски внос за тази година, за следващата срока е до 20 януари, може да се плаща на полугодие, т.е. 2 пъти по 10 и на веднъж - 20 лв.

Гледам в общия мейл Влади и хриси са се подвизавали скоро, можете да надникнете и вие Wink Тъкмо ще разгледате нещата за обсъждане, нахвърляни от Хриси. Влади, явно много си зажадняла за бира Joy ШЪ ТЪ почерпА една  bouquet

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 17:54 от mishlentze

Общи условия

Активация на акаунт