СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Доколкото знам, президента докато е такъв, живее в резиденцията "Бояна", защото се охранява добре Peace Но според мен може да се остави и нейната картичка в Президентството.

Аз пак да си кажа да пратим и до вицепрезидента Peace

# 271
Щом има картичка за президента трябва да има и за вицето мисля аз.

# 272
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Щом има картичка за президента трябва да има и за вицето мисля аз.
Peace И аз.

Аз също мисла да дода на мазкенбълат и да се мазкиръм кату рускинче. Имам си рокличка само трябва да си сложъ идну такова на главичката и съм гутовичка. А имам и 2 розови едни такива дълги рокли с унуй прузрачнуто дето са като за принцеси и идна бяла с сребарно ма требе да ги снимам да ги видите.
Май ни го обесних дубре.

# 273
Дони Бони, радвам се да те видя отново в темата Hug

Честита бременност, да е много лека и да е девойка този път  bouquet

# 274
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

mishlentze не съм Дони Бони. Става въпрос за това :
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150726.0

Peace

# 275
Аз също мисла да дода на мазкенбълат и да се мазкиръм кату рускинче. Имам си рокличка само трябва да си сложъ идну такова на главичката и съм гутовичка. А имам и 2 розови едни такива дълги рокли с унуй прузрачнуто дето са като за принцеси и идна бяла с сребарно ма требе да ги снимам да ги видите.
Май ни го обесних дубре.
Хей Донке и мен стресна  newsm78 Shocked ама аз съм чела темичката и набързо те разконспирирах. Laughing

# 276

История - Протестите – двете отворени писма, снимки от протестите, пресконференцията, снимки от нея, писмо до Масларова, Завареното положение /текстче от на Гери и линкове към самите документи или подменюта просто.

Архив – всички линкове, които Томасе събра от предните теми, полезни статии и неща, които сме пускали; линкове към участия в предаванията.

Текущи инициативи – участитето на Хриси в работната група, моето участие в семинара и аз и Томасе в работната група, обсъждания по проекти, КАТ, идеите на Мишленце за близнаците... Местни инициативи – по общини и градове... Кръглата маса...

Проекти - евентуално

Управителен съвет - кратко инфо и снимка;поща

Полезни линкове - към минисстерствата, столична община и останалите общини, здравна каса, нои..каквото се сетим още

Контакти - адрес за кореспонденция и електронните адреси...

Форум - дупе да и е яко на Влади  Mr. Green

Ако искате допълнете по това в цитата още какво решихме да има по сайта. Или какво решихме да махаме...

Влади, това ли беше за  фотошопски вариант? Моля, допълнете ми за корекциите - освен онова отстрани, което ще маха, искам точно написано за фона на логото....

http://mammas.hit.bg/Maiki129.jpg
[/quote]

# 277
  • София
Влади, ако си използвала адресите, които бях написала, моля за голямо извинение. Оказа се, че съм сбъркала пощенския код на ДАЗД и ДАСП. Сега ги оправих.

Доничка-Барабоничка, може ли да постъпваш така със старите хора?  Thinking  Да ме караш да се ровя из форума. Но все пак те разконспирирах.  Heart Eyes

# 278

Малка мила сладка сладуранке, излез изподнад прикритие, щот тук не е Клю-то, а партизанските акции са там.

Едно обаче ти признавам, без ровене ъндърграунд не можем да те хванем по бели гащи, така да се каже  Laughing

# 279
  • На края на вселената!
Изпратих на мейла координатите на хората от СНБМ  Laughing Ако има грешки викайте да ги оправям.

# 280
Изпратих на мейла координатите на хората от СНБМ  Laughing Ако има грешки викайте да ги оправям.

Някой не ги ли беше качил на пощата още след първата среща?  newsm78
Ако е така - напразно ще си се занимавала... Или аз нещо съм в грешка...

# 281
  • На края на вселената!
Деси, аз бях тази която ги качи скоро след първата среща. Но сега списъка е допълнен и затова казвам, че го пратих пак! Не ми се сърдете, но сте със старите никове  Heart Eyes

# 282

mishlentze не съм Дони Бони. Става въпрос за това :
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150726.0

Peace

18 страници тема, мисля да си я спестя Whistling Влади, разкрий самоличността на новата персона, плз Praynig Понеже тя явно иска да е тук инкогнито Naughty Laughing

# 283
Хриси, последно какво стана с 315-те дни, всичките ли са болничен или са 135 болничен, плюс останалите друг вид обезщетение?

# 284
  • София
18 страници тема, мисля да си я спестя Whistling Влади, разкрий самоличността на новата персона, плз Praynig Понеже тя явно иска да е тук инкогнито Naughty Laughing

Ми прочети тогава само нашата си тема  Laughing  Така де само ние ли да се ровим из форума докато я разконспирираме?  Confused

Айде и едно жокерче:  Коя е персоната от СНБМ, която най-често си сменя никовете и докато запомниш единия, тя вече го е сменила?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт