СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 203
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Кали открих твоите "липсващи" снимки. В първия албум саSimple Smile))

Вики хайде бре жена бях почнала да се притеснявам, че те няма никаква от дълго време!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 23:49 от УФСЪ

# 331
  • София
Качих и снимките от срещата в Южния парк.

Имаме си чудесни деца!   Grinning

Вики, радвам се, че пак си тук.   bouquet

# 332
Кой ще идва в събота  Grinning ?

# 333
  • София

Май никой от нас. Децата ни още са малки за такъв купон. Но догодина, стига да има пак, сме там.

Всъщност Поли, Лина и Георги май са достатъчно големи за театър  newsm78 и не трябва да отговарям така.

# 334
Добре дошла Вики.  Hug
Момичета, за утре.
Който ще идва за пресконференцията към 10.45 във фоайето Peace

Който ще дойде за срещата, няма смисъл в 11.15, защото няма как да съм там, по-добре към 11.25  Peace

# 335
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добре дошла отново Вики!  bouquet

# 336
ДобрЮтро, дами,

успех днес!  bouquet

Моля, после някой да разкаже подробно и в цвят как е протекла срещата Laughing

# 337
Вики , много ми беше мъчно за теб , радвам се , че си на линия , с теб ще се видим на форумската среща на 29.12
Ние няма да сме на детското парти , живот и здраве заминаваме за Ловеч

Момичета , успех днес  newsm10

Нямам претенции за стихчето за президента , така че действайте както решите Peace
Ако ви кажа какво пеех снощи на детето , ще се  Joy Joy Joy , това след като тя ми пя за Дядо Коледа една песничка ...

Президента - той не спал
и довереници сбрал,
работа на всички дал ,
както той си знал ...

Само този куплет съм научила Embarassed
Момичета , утре сутринта , заедно с Роси ще пътувам до дома в Перник на коледно тържество .

# 338
Момичета успех! 
И после да докладвате!
За стихчето за президента нямам претенции.

# 339
Ейййй, най-сетне разгледах албума - ма много красиви деца имаме, бе! Естествено качих и моето диване, че за къде сме без него  Mr. Green А кой беше гордия притежател на снимката с гърнето пред парламента? Бързо да си признава и да качва това невероятно произведение на съвременното иСкуство в албума!

# 340
Уф, написах сумай ти глупости, но не си зададох въпроса естествено (наследила съм нещо от Донинка- Бубонинка явно), та имам едни снимки от лятната форумска среща, да ги качвам ли в албума?
Става въпрос за тези снимки : http://snimka.bg/album.php?album_id=43956

Май не са много подходящи, ама все пак да попитам.

# 341
И АЗ КАЧИХ И АЗ ПРЕКАЛИХ... КВО ДА НАПРАВЯ - СУЕТА...   Mr. Green

МНОГО МИ ХАРЕСВА СНИМКАТА НА ДВЕТЕ ДЕЦА НА ВИКИ В ПАРКА

А ЯНА СТОИ ДОБРЕ ДО ГЕОРГИ НЕ МИСЛИТЕ ЛИ? Wink ЩЕ ВИ ПОКАЖА НЯКОИ ПЪТ И НЕЯ НА ГЪРНЕ НА НЕОБИЧАЙНИ МЕСТА...

ЧУДНИ СА НИ ДЕЦАТА  Hug

# 342
Тотален заплес съм от една седмица, забравям ключове, телефони... Вчера пропуснах да споделя, че Яна стана на две и полвина...  ooooh!  Днес влязох в офиса и директно се запътих да проветрявам и се разпищя алармата - забравила съм да въведа кода за  Сота...

Мамма отговорила ли ни е нещо? Сещам се за следните теми, които могат да се подвизават в подфорума ни: разбира се не така формулирани...

- счетоводната - да поканим двете активни момичета да ги стопанисват, Радо също...
- при счетоводната или отделно - казуси за работещата бременна и майка - правните въпроси  да качим всички нормативни документи, които засягат тези неща...
- детски градини и ясли - работната група и нормативните документи, обсъждания
- проблеми на ученици и училища...  newsm78
- КАТ, подлези, околна среда, паркове и междублокови пространства
- проекти....

А текущите неща да ги обсъждаме в тема СНБМ - инициативи... Да речем пресконференции,кръглата маса... много искам да се осъществи туй чудо... Освен полезната страна на нещата, ще е и много добре за имиджа и авторитета на сдружението, нали ще се водим организатори, нищо, че е под нечия друга егида...

# 343
Сложих под подписа ми линк към албума ни, за да влизаме лесно сега в началото...
Ако не желаете все пак чужди хора да ни гледат децата ще го махна, но нали така или иначе тия снимки ще се менкат по сайта и непознати ще ги виждат...

# 344
Сложих под подписа ми линк към албума ни, за да влизаме лесно сега в началото...
Ако не желаете все пак чужди хора да ни гледат децата ще го махна, но нали така или иначе тия снимки ще се менкат по сайта и непознати ще ги виждат...
Аз нямам нищо против света да види неземната красота и гениалността в очите на сина ми! Mr. Green(особено замисления му поглед когато е на гърне)

Извинявам се, но тия дни яко ме тресе лигнята и само глупости пиша

Общи условия

Активация на акаунт