СНБМ - инициативи - 2 част

• 31 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Вики, като ги видя тия твойте многоточия и ми става много мило.  Hug

Не съм говорила, поне аз, за такова нещо, Мими не знам... то виж другите ясли какво са цвете, какво остава за нови...

# 556
Съжалявам, знам че дразня много народ с тези точки, но така не си забравям мисълта колкото и да е странно Simple Smile
Ще гледам да се поправя Simple Smile

Мислех си, че е вариант за тези които трябва да се върнат на работа, а няма да са в състояние да плащат такса на частните,а и на всички места искат детето да ходи,ако се създадат само ясли за деца над 6 месеца както е в Белгия например.Няма да е зле от гледна точка на майките на тези бебета които ще се раждат в бъдеще.

Уточнявам че след като го постнах премахнах точките hahaha

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 17:43 от BgViki

# 557
Съжалявам, знам че дразня много народ с тези точки, но така не си забравям мисълта колкото и да е странно Simple Smile
Ще гледам да се поправя Simple Smile

Ама на мен ми харесва така.. Аз те разбирам напълно, в някои теми и аз така ги разтягам...
Не се променяй, кво ти е...
..........................
.............................
...........................

Joy

Наистина ми става мило, не те бъзикам.    bouquet

# 558
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
За целта искам да знам:

1. Темата ще пускаме къде? /Предполагам в нашия подфорум, но все пак да питам/
2. Срокът за отговор на подадена за членство молба е колко дни?
3. Банковата ни сметка е?
4. Какво се случва, ако кандидатът не е одобрен за членство?

ха-ха, все хубави въпроси...

Според мен е редно темата да си е в нашия подфорум и да е една, а не да спамиме другите подфоруми с призиви.

Моето мнение е, че няма нужда от чакане, защото така обещахме, но ... казвайте вие - глас народен, глас божи!  Laughing
Peace

# 559
Влади, хвърлих очо на бланката. Имам няколко малки корекции да кажа, ама сега не мога, дано не е късно довечера след 20 часа.

# 560
За проекта - това му е хубавото и за нова толкова настоявам, защото се печели обучение, после ако имаме идея за проект ни консулират и напътстват при разработването, след което пък ни отпускат пари и най-вече ни помагат при осъществяването на проекта. Това, което Кали беше коменирала да клипа е по друга линия, там си е амо финансиране на инициатива, проект и искат разни творчески неща. Тук просто трябва да попълним формуляра.

Според мен не е задължително да правим нещо за местна конкрета общност, разположена някъде в пространството. 2000лв моожем да похарчим за малка информационна кампания, да речем с бременни , да се направят брошури с информация за тях и да хване някоя болица, където да ги разпространим. С информация каквато преценим, че най-мнотго липсва  - права на бременната работеща жена, на майката, извинявайте, не се изразявам много правилно и ясно, но нещо такова - просто малка информационна кампания за нещо - само брошури да речем. Във фомуляра искат само да им опишем, не с подробности. Може нещо за многодетните родители или за самотните майки... Може инфо за някои от нещата, които планувахме за кръглата маса. Или синтезирана инорация за новите промени... Има още малко време, но е достатъчно според мен.

Деси, можеш ли да ми пратиш линк или някаква по-подробна информация, за да се запозная с проекта. Стана ми интересно.

Аз попаднах на на една организация, която се занимава с въпроси за безопасността на пътя, но е хубаво това което имаме предвид да го разпишем във вид на проект, за да можем да търсим контакт и финансиране.
Нямах време по празниците, но ще се заема да разпиша нещо.

# 561
Деси, можеш ли да ми пратиш линк или някаква по-подробна информация, за да се запозная с проекта. Стана ми интересно.

voila

# 562
Извинявам се за дублирането. Чета отзад напред и съм пропуснала линка.

# 563
Влади, почвам с корекциите:

* Всички полета, маркирани с този цвят, са задължителни за попълване - двете запетаи

Образование - средно специално --- без тире трябва да е

Регистриран/а ли сте във форума на bg-mamma? - трябва тире между бг и мама

Какъв е псевдонимЪТ ви? - пълният член е нужната форма

Участвате ли в дейностите на други неправителствени организации   -   вместо НПО, но може би заради малкото място е така?

Кои периоди от седмицата са по-удобни за Вас, за участие в дейности на СНБМ?  - без тази запетая

В кои области от работата на СНБМ, бихте искали да се включите?  - и без тази също

Експертна дейност (Участие в комисии, срещи, работни групи, подготовка на документи, анализи и всичко друго, свързано целите на Сдружението); - трябва да я има

Събиране на средства (разговори с донорски организации, неправителствени организации, групи и частни лица, желаещи да се включат със средства; подготовка на проекти и друга документация за осигуряването на финансирането на различни инициативи);

Моля, уточнете, своите умения и квалификации, свързани с професионален опит, работа по проекти и други организации. -добавена след моля и премахната след уточнете запетаи

... както и че няма да предприемам действия, уронващи авторитета на СНБМ или накърняващи правата на останалите му членове. - тук трябва запетая

Неодобрено  - една дума е

* Тази секция се попълва от председателят на Сдружението - без пълен член и с главна буква

Това е.   bouquet

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 20:08 от Моли Уизли

# 564
Ине, не виждам какво мога да пратя. Пускам ви пак линка, в него са и формулярът за онлайн кандидатстване и другите неща, елементарно е, може да се видим няколко души на кафе и да ги измислим. Или по основните неща да се реши нещо, пък аз ще го попълня пустия формуляр. Като кликнете върху линка ще прочетете какво печелим. Де факто финансирането го печелим само ако решим да кандидатстваме после, това е само за обучението, но пак искат идея. Наистина мислиш много мащабно, но ние може да хванем пробно група майки. С 2000лева може и инф кампания за нас да си направим. Няма лошо, те искат да видят кои сме какави сми, че сме сериозни и да ни обучат. Не може от сега да мерим с големия аршин. За да спечелим пари по проект трябва да сме минали обучение или поне да имаме някаква много блестяща идея, но и в тези случаи пак се дават пари на органицзации, които вече имат развита дейност. затова въпросното нещо е голям шанс за нас.

http://www.wcif-bg.org/cfp/23/505/%22Learning,-success,-change%22-2007-Programme-

Дес, благодаря, прочетох инфото.
Вече ми стана ясно за какво иде реч и съм "за", ще ни бъде полезно.
Нека и другите момичета си кажат мнението.
Ако си попълвала формуляра за кандидатстване го пусни на мейла, за да го допълним.
Според регламента за участие трябва да номинираме двама души, които да бъдат обучени по програмата.
Ако лекциите са в работно време, кръга се стеснява и съответно избора ще бъде по-лесен.

# 565
Вики , относно детските ясли за бебета
По едно време се коментираше платеното майчинство да бъде 1 година , помните ли ... е тогава някои (не помня имена обаче) имаха идеи яслите да бъдат от 3 месечна възраст , но в близкото бъдеще няма да стане
Деси , идеята да се обхванат женските консултации е добра , и да ... Крюелке , мащабно мислиш ти , ама браво , остави ни нас на дребно да играем  Grinning
Днес се видях с Роси , благодарско за съветите и координатите , които получих  Heart Eyes
Мими , къде си , още ли не ти е добре  Thinking , доста време мина , а те няма  Heart Eyes
Мишле , нека се опита господина да формулира идеите си и да ги прати на пощата , няма нужда от среща засега
Доли , много те моля  Mr. Green , ти толкова работа можеш да свършиш , а никаква те няма , пожелавам си в новата година да бъдеш редом с нас , и в работата , и в дундуркането  Hug
Хриси , мисля че трябва да разпределиш в скоро време малко задачки , че нещо се отпуснахме  Mr. Green , поне аз де  Embarassed
Раде , трябва да дадеш Георги на ясла и да започнеш работа , ще ти се отрази добре  Crazy
Евче , Наси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как не обичам да пиша дълги постинги , пък на ...

# 566
Раде , трябва да дадеш Георги на ясла и да започнеш работа , ще ти се отрази добре  Crazy

В този ред на мисли, моята първа номнация за участник по програмата за обучение е точно Радето.

# 567
Раде , трябва да дадеш Георги на ясла и да започнеш работа , ще ти се отрази добре  Crazy

В този ред на мисли, моята първа номнация за участник по програмата за обучение е точно Радето.
М-да , съгласна  Peace

# 568
Хахаха, Жени - рече и отсече! Всички сме благоволени от твоето внимание...   Joy

Доли, линковете ги бях пратила още при първото ти запитване, ама си блейка - не четеш... надявам се да можеш да предложиш нещо на база опита си.
Не съм попълвала нищо, за това пуснах най-важните внъпроси, защото сама няма как да реша за тях.
За предсатвители на обучението - ами на кой му е най-интересно? аз заявих желание, с удоволствие бих ходила, казах ви и че след юни ще си търся нова работа и ако успеем да задвижем нещо с финансиране бих работила за сдружението по проекти. Спецзиално за обучението още не мога да кажа нищо, но като гледам е основно в почивни дни, може и да стане.. Кажете вие, някой гори ли от желание? Според мен ще е много интересно, ако е както беше на семинара, а модераторката там беше от тази фондация...

# 569
Хахаха, Жени - рече и отсече! Всички сме благоволени от твоето внимание...   Joy

Доли, линковете ги бях пратила още при първото ти запитване, ама си блейка - не четеш... надявам се да можеш да предложиш нещо на база опита си.
Не съм попълвала нищо, за това пуснах най-важните внъпроси, защото сама няма как да реша за тях.
За предсатвители на обучението - ами на кой му е най-интересно? аз заявих желание, с удоволствие бих ходила, казах ви и че след юни ще си търся нова работа и ако успеем да задвижем нещо с финансиране бих работила за сдружението по проекти. Спецзиално за обучението още не мога да кажа нищо, но като гледам е основно в почивни дни, може и да стане.. Кажете вие, някой гори ли от желание? Според мен ще е много интересно, ако е както беше на семинара, а модераторката там беше от тази фондация...

И аз прочетох и ми харесва общо взето, но трябва да имаме идея какво правим. Докато четох у мен се появи само 1 въпрос - има ли и колко от вас момичето ще имате 12 дни за интензивно обучение. Важно е! иначе ми звучи много добре и полезно.

Дес, ако искаш да се видим тия дни и да попълним формуляра и останалите документи заедно.
Момичета, какво мислете да попълним документите с Деси (и ако има и други желаещи) и да ги обсъдим в неделя, за да могат да се пратят по мейла вторник.

Общи условия

Активация на акаунт