Отговори
# 135
Кеми, имам чувството, че това за малкия съм го писала аз  за моята щерка Laughing абсолютно същата история сме ooooh!

# 136
Нещо много съмнително се умълчахте newsm78 Mr. Green
Аз се чудя какво да правя и си разглеждам разни статийки,докато мъжа се върне:typeuu: че после ще окопипа компа............
Момичета измислихте ли подаръците за децата..........в понеделник ше купя моя ама все още се колебая какво да е????
хайде тате се върна
чаоооооооооо Hug

# 137
пипи да ти е живо и здраво мъжлето  bouquetНека те радва и глези Heart Eyes

# 138
Пипи, честит рожден ден на мъжа ти! Да е здрав, много да се обичате и слушате  Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 139
Ч.Р.Д. на мъж ти Пипи. Да те слуша, люби и уважава още много, много...... знам, че ти ще го възнаградиш както подобава.
Анилеви-ивелина  Joy да-обърках се от ника. Няма значение, аз празнувам и двата, аз съм мултиетническа и политеистична, и китайската нова година празнувам, и 9 семптември, и 10 ноември-важното е повод да има, че иначе на битов алколизъм отиваме hahaha това в кръга на шегата.
Днес Сара бе поверена на баща и, и в неговото благотворно присъствие тя е яла и не е вдигала температура. Изводът е-оставяй детето на бащата. Но за съжаление утре и вдругиден няма да ме огрее Sad
Както и да е, току що приключихме едни пържолки, снимах ги за стъпка по стъпка и когато ги кача ще ви пратя линк, както и една торта за рд на приятел.
Лека вечер и на Пипи и Ко.-безмахмурлучна утрин.

# 140
Пипсън, да ти е жив и здрав мъжа! Много да те слуша, обича и НИКОГА да не му секват сексуалните мераци към теб  Mr. Green  Heart Eyes
Честит имен ден и на теб с голямо закъснение  Embarassed   bouquet
Честито със закъснение и на Анна-Мария на мама Роуз, Аник и Асеим   bouquet!

Гери, как е Иво днес? Ларингитът е доста гаден, но само ако има задушаваща кашлица, иначе не е толкова страшен, не се притеснявай. Може Ивчо да го изкара неусетно  Hug.

Ние украсихме елхата преди няколко дни, а вчера и днес правихме мнооого курабийки с децата, та сме готови за Коледа. Лошото е само, че аз ги хапвам повече от децата и не мога да се спра  Blush.
Анди не хапе, но се опитва да се тръшка, особено когато го вадя от банята, а днес ми посегна веднъж (пак след банята) и то съвсем умишлено. Аз му обясних, че не е хубаво да прави така и му взех ръчичката и му показах как да гали, а не да удря. Направих се, че ме е заболяло и уж се натъжих, а Анди нацупи устнички и взе да плаче жално. Ухилих му се и го гушнах и всичко се забрави. Ама като се ядоса и на брат си и кака си, започва или да скубе или да посяга. Хубаво, че те не отвръщат.
Айде толкова от мен. Уморена съм, защото днес имах 2 тренировки + 2 масажа + готвене с децата и сега съм ей така  Crazy
лека вечер на всички

Фрики, чакам тортата   chef. Пържолите не ме блазнят - аз месо не ям  Simple Smile

# 141
Добър вечер  bouquet
Днес бях на зъболекар и ми изпилиха два зъба едновременно за коронки Crazy #Crazy Гадост ама няма начин.Остава още един Rolling Eyes
Дани- Иво е доста по-добре, утре ще го водя при педито да го види пак.Мисля, че Биопарокс-а го пресече веднага, след първото пръскане спря да кашля ooooh!Иво също посяга доста често Confused Confused ConfusedВинаги му хващам ръката и му казвам че така не се прави, но нещо не става работата.Като се ядоса и съм го гушнала(примерно баща му като тръгва на работа сутрин почва едно яко тръшкане и рев) и посяга да ми бие шамарчета.Незнам как ще го отучвам. Thinking
Днес се правих на готвачка(с ревящо дете в краката)-за първи път готвих пиле с кисело зеле.Не е кой знае какво, ама за такива като мене си е постижение.Важното е, че хапнахме с мъжа ми и нищо ни нямааа Joy Joy Joy

# 142
Ух, преди малко ми се обади майка ми и ми съобщи, че моята кръстница е почилнала. МНого ми е мъчно, защото не съм я виждала от доста време, не намерих време дори да й се обадя, за да разбера, че е била тежко болна. Тя ме е гледала като малка, много се грижише за мен, обичаше ме. Все много работа, грижи и какво ли не и така и не намерих време за нея  Tired  Cry Дори не можах и да се сбогувам с нея - починала е миналия месец.

# 143
Дани-съжалявам мила Sad SadМоите съболезнования. За съжаление така ни завлича ежедневието,че забравяме за много неща, или все отлагаме във времето.И все пак мисля, че твоята кръстница е знаела, че я обичаш и държиш на нея-нищо, че не сте се виждали често.

# 144
Дани, приеми и моите съболезнования  bouquet
Незнам дали ще те развесели, но ето ти тортата
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=520.msg9388#msg9388

# 145
Фрики-направо ми потекоха лигите newsm22 eat eat eat

# 146
  • София, в полите на Витоша
Момичета, благодаяр за пожеланията, особено онези за мераците! Joy

Дани, моите съболезнования, тъжно е като научиш, че не си успял да се сбогуваш с някого!

Фрики, страхотна торта!А темата ти е убийствена, става за готварска книга!Веднага си я еднах към фаворитите! Mr. Green Не знам как ще отслабна с такива теми, ама да съм жива и здрава и това ще стане!
Мечо Пух, съчувствам ти, минала съм през това, много е гадно!
Момичета, правете си зъбите преди НГ, че моят зъбар каза, че цените и там ще скочат! #Cussing out

Отовам да изведа Тея малко в мъглата на двора, че не става за друго....аман от мъгла, искам сняяяяяяяяяяяг!

# 147
Пипи честито на патерици за съпругът   bouquet

Ние сме добре  Mr. Green На Елито и избиха днес 2 пъпки с връх, излиза и още новия кътник, не яде, счупи първата си коледна играчка след събаряне на елхата разбира се  hahaha От вчера откри чекмеджетата и беше много горда от себе си  Joy Време и беше, сега ще разбера какво ви е на вас вече от почти цяла година  hahaha

Таткото е с бронхит, а аз тичам от единия при другия и полудявам. Добре, че мога за малко да ги оставя двамата, че иначе незнам  Whistling

GP-то обеща да провери за някакво изследване на антитела, днес ще и звънна да разбера повече, но ако боли мисля да не я подлагам на него...

Кеми, ами при нас е същото Crazy при нас конструктора върши чудеса...с него се занимава най-дълго и с щипките  Rolling Eyes Като гледам от възрастта им е. Почват да се осъзнават и да се радват на възможностите си. Сега ще експериментират какво може, как става, до къде може, а на нас да ни е яко.... търпението

Веси според мен се буди заради кърменето...и Елито беше така, докато не се отби...наслаждавай се на последните мигове на кърменето, защото няма да усетиш кога ще се отбие...после ще си спи нормално...също така Елито се опитваше да ме хапе и сега го прави понякога...първо казвах не, сега реших да се правя че нищо не е станало и тя като не вижда реакция не и е интересно или пък и отвличам вниманието с нещо... За яденето има страни, в които са само на кърма до 18 месеца и това е дълго кърмене за тях, едва после започват със захранване...А при дългокърмещите четох, че има кърмачета които по някое време отказват или силно намаляват твърдата храна, но е само временно и отминава...също някои сучат като новородени...Елито беше така 1-2 месеца, после изведнъж ги намали, почна да си ги изключва сама малко по малко и накрая остана само сутрешното и нощното...Една сутрин просто ме блъсна, отиде си до столчето и посочи манджата и това беше...Ще дойде и вашия ред  Hug Искрено ви се радвам, че още кърмите и лекичко ви завиждам. Аз се бях настроила за 2+ години, но мойто е със собствено мнение по всички въпроси...Сега е решила да си отказва бибата...Остана само за сън  Thinking

А вашите деца удрят ли се newsm78 Точно както Дани го е описала, Елито постоянно ни посяга, и се цупим и и обясняваме, а тя навежда главичка натъжено за да я целунем...Лошото е, че когато се дръпнем, за да не ни удари, започва да удря себе си по главата или лицето...Понякога го прави ей така без повод или ако се ядоса, че не може да се справи с нещо. Ние и казваме миляй и тя се милва и после пак се удря...Това много ме притеснява  Confused

Дани съжалявам за кръстницата ти...трябвало е по-рано да ти съобщят ми се струва  Sad Не се тревожи, че не си я видяла...може тя да не е искала да я видиш болна, а да я запомниш такава каквато е била...

# 148
Фрики, вкусна торта  Hug

Иви, Тео също се удря, когато е ядосан. Не винаги, но го прави.  Confused

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 13:04 от Пепа

# 149
  • София, в полите на Витоша
Мацки, дойде ми наум нещо докато хранех Тея... newsm10

Знаете, че пишех и в Октомврийската тема, но от известно време престанах по ред причини.Една от тях е , че Септемврийският отбор е много по- интересен и инициативен, факт е че с другите мами нито веднъж не сме се събрали на спивка и спявка... Drunk
Та това, за което пиша, не е за да плюя другите мами- те са си готини сами по себе си newsm51, а това, че явно има връзка купонджийският дух с това, че много от нашите мами вече са на работа, т.е. активни са в обществен смисъл и това явно по един или друг начин определя начин на мислене, манталитет и прочие- ето Еци, Дани, Лулу, Рукси, Ради, Фрики, Ани , Иви, хайде подсещайте ме още- всички работят!

Пускам анкета- Кои са работещите мами сред нас?

И за да съм честна, пиша се и аз работеща, защото съм дясната ръка за доставките на моят мъж! Joy

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 13:51 от pipi67

Общи условия

Активация на акаунт