Отговори
# 120
  • Sofia
Малко нови снимки от погачата на най-новото бебче в компанията. За съжаление главния герой спеше и не можахд а го снимам  baby_neutral
погача Яна

# 121
Хей на мамчетата и дребосъчетата Laughing
Жоржи спинка,ама скоро ще се надигне и затова на кратко
Зъболекаря ни каза че така ще са млечните,и нищо не може да се направи,малък е закаквото и да е,след 3г може да се дава нещо,причината била още през самата бременност.......така че
Пита ме дали съм пила АБ през бременноста Shocked...ужас
Каза че било често явление Confused newsm78
жалкоооооооо яд ме е но Rolling Eyes
Аз се колебая за прясното мляко,ще си давам АМ до 1,6г пък после ще мисля
харесах си столче за кола на МОНИ за 85лв с предпазител Mr. Green дано да е хубаво
Тук е ужасно депресарско време ...какво се правим вкъщи незнам #Crazyаз подлудявам а дребния не го коментирам Joy

Хайде пишете бе хора
Виждам че купон пак се завихря в София....блазе ви Hug Heart Eyes
Чаоче

# 122
Роси......тоз твоя мъж бил голяма работа Joy
И моя е майстор но при нас важи поговорката за обущаря дето все ходи бос Mr. Green Mr. Green
не че не е направил почти всички мебели сам в къщи,но с доста мрънкане от моя страна стават нещата Laughing

Тайги много сладки снимки bowuu

# 123
Честито на батко Ангел! Да е здрав и да слуша мама и не само! Весел купон!  newsm59

Момичета лекувайте и себе си и малките и дано всички скоро се оправят!

Кеми има обрив никой не казва шарка ли е, не е ли...почнаха да се образуват корички и аз незнам. Някой чувал ли е да има някакво изследване, което да може да уточни болно ли е детето или не е  newsm78 или поне дали е боледувало  Thinking

# 124
Честит рожден ден на батко Ангел.Желая му много щастливо и безгрижно детство newsm59 nbirthday  Gift
На болните дечица,скорошно оздравяване baby_neutral Heart Eyes

# 125
 Embarassedслед третото ми влизане сега ще поздравя
Малкия Ангел..който е станал вече голям,да е жив и здрав........  bouquet и много усмихнато дете Joy
Какво ви става майчета къде се покрихте newsm78,днес ми е много тъпо,май ме врахлита зимната депресия(ако има такава) по скоро летаргия,нямам желание да вършя нищо Tired
Жоржи е малко при баба и дядо до преди баня,че после една борба пада със събличане и къпане,голям бяс е

Наскоро ходих на една презентация на продуктите на VISION..някой пие ли подобни добавки,зачудих се дали да не взема дечко Thinking
Еми това е...
чао  Mr. Green

# 126
Здравейте и от мен
Не помня вече от кога не съм влизала във форума но все не ми остава време   Confused
Първо да поздравя всички който са имали Рожден ден , Имен ден или пък са проходили скоро   bouquet а после да попитам нещо Вашите деца хапят ли ? От един два месеца Ани направо се е превърнала в питбул като захапе и не пуска  Sick и то определено има предпочитания към мен. Разбирам , че и растът зъби но тя не иска да хапе нищо друго освен мен  Sick Другия ни проблем е със заспиването от 2-3 месеца започна да заспива към 24.00ч и сутрин се буди към 07-00ч като през нощта имаме също няколко будения придружени с рев #Crazy вече не помня от кога не съм спала 5-6 часа без да ме събуди поне 2 пъти Tired А и с яденето сме все така-ако изяде 100 гр. манджа съм на върха на щастието. Въобще хванала съм се за главата и вече не знам какво да я правя  ooooh! Thinking Забравих да кажа , че още се кърмим ако това е от значение за всичките ни проблеми  Sad

# 127
Честит рожден ден на Ангел! Да е жив и здрав, да расте весело и послушно момче!   bouquet

# 128
Добро утро!
Детето Веси-нормално е да хапят, то и в по-късна възраст го има този момент.
За спането незнам, може би и растат зъби, и при нас е така, но първо бе болна, после по навик, а сега е пак болна. Много добре те разбирам за недоспиването.
АниЛеви-къде сега с тези зимни настроения и депресии? Мисли си само хубави неща, за това как сега ще си украсиш дома, колко очарование има в зимата, колко е хубаво и уютно в къщи, ей такива неща. Пък и сори, може и да не го празнувате, но Ханука идва, а това е хубав мазен празник  Joy Аз съм украсила Хануледно или коледокално цялата ни къща.
Днес ще ходя в офиса за малко, после ще водим малката на педиатър, и се моля да има достатъчно търпение, издръжливост и доброта за да се справя с деня си.
Хубав и успешен на вас!
П.П.: Пипи какво стана с петицията? До къде я докарахме?

# 129
  • София, в полите на Витоша
Черпим ви с най- голямата   party023, защото нашият любим тати днес има РД Crazy

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 130
Добро утро!
Честито на Ангел на патерици!Да расте здраво и весело момче  bouquet
Честито и на татито на Пипи! newsm59Да слушка много hahaha
Иви ще попитам за някакви изследвания или друго, с което да установиш даи е болничка Елито.Иначе как сте?Как се справяте с карантината?
Момичета Митко от вчера е друго дете ooooh!Почна да се катери навсякъде, нищо не го заиграва, постоянно ходи и си търси каква бела да направи #CrazyУж обезопасихме максимално, обаче може ли пък всичко да прибера newsm78И така само му се карам, това не, онова не....Спретнах му една къща от кашона на телевизора- точно 30 мин. й обърна внимание.С какво да го заиграя не знам вече newsm78Пробвах да му дам да рисува-не може още, за кратко се заигра с едни ролки за коса Mr. Green и това беше.Вие как се справяте?
Хайде чао засега Hug

# 131
Пипи, да е жив и здрав съпруга ти, да те обича и слуша много! newsm59

# 132
ЧРД на мъжа на Пипи67 newsm59 newsm67 Да е жив и здрав и мноооооого да слуша Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Веси-Иво хапе от време на време, най-често мен, по време на игра.Иначе не ходи да хапе просто така, надявам се да не започне.Всяко детенце минава през някакъв такъв период-едно съседско детенце понякога дърпа косите на другите деца.Това е фаза, която отминава.
Фрики- ако си гледала Ориндж Каунти, там Сет беше обединил двата празника и ги наричаше Коледука Joy Joy Joy
Кеми- и при нас е така, вече се чудя с какво да го занимавам.За около половин час му омръзват всичките играчки и аз се виждам в чудо #Crazy ooooh! Обожава да гледа Тв от 5см разстояние, обаче мен това не ме устройва, на компа иска да седи, да пипа монитора-аз не му давам щото е тфт и е мек отпред,той почва да се дере от рев Tired Tired Tired...Добре, че продължава да спи по 2 пъти на ден за по 2 часа, че иначе тотално щях да изперкам Crazy
Ето сега заспа отивам да пия кафе и да пуша на балкона kaffeetrmker_2 smile3546

# 133
Анилеви, в каква връзка сте ходили на зъболекар и за какво се отнася тази информация?

# 134
Светлили..........аз писах но явно е било на изтритите страници,дребния има назъбени зъбчета като отлющени са крайчетата му,оказа се че е често срещано и няма какво да се направи,дори не е липса на калций,жалко но засега ще си е така.не боли нищо,просто ще са си така докато паднат Confused
Кеми.....какво да ти кажа при нас  катеренето вече е отминаваща работа сега вече отваря гърдероби,"подрежда"дрешки,вдига колата качва я на леглото и там иска да я кара,танцува.сам вкл.телевизора,дистанционни и телефони се блъскат в пода ей така за кефа Mr. Green Twisted Evil,качва се на масата....абе човека няма спирачки....а научи се да отваря вратите ooooh!,изкърти опашката на кончето си и сега в дупката пъха всичко което се сети,новото му скривалище е зад леглото Crazy,напоследък му давам да "ГОТВИ" с мен......голяма веселба пада храни си всички играчки(тенджери,купи и лъжици му давам)
За хапането не се е сетил още и слава богу Whistling
Хайде аз ще се поровя в нета малко.........
цунки

ПИПИ...да е жив и здрав мъжа ти много да те слуша и да те обича  bouquet Heart Eyes
Фрики аз съм си християнче............ Laughing може би заради ника си помислила че съм еврейка
ANILEVI-IVELINA Joy

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 12:19 от anilevi

Общи условия

Активация на акаунт