Отговори
# 105
Ами ние ходихме до педито-Иво има ларингит, изписаха ни биопарокс и ако до 2 дни не се подобри ще пием Суметролим Sad Иначе детето си е весело и жизнено и апетит си има, което значи че не го боли гърлото, но все пак е доста зачервено и гласа му е пресипнал бая. ooooh!
Пепа-страхотно забавление е това.Аз също съм мома-англичанка(бях де)-4 години живях и учих в Англия и пак ми се ходи сега-гони ме някаква носталгия.Много интересни неща има за разглеждане.А в музея на Мадам Тюсо водихте ли го Тео?
Анилеви-нашия режим е същия като вашия, с изключение на това, че и след обяд си спи в къщи Иво, а не навън.Аз АМ вече не давам.

# 106
  • Sofia
Аз пък давам АМ и мисля да не го спирам докато сам не го откаже. Давам сутрин и вечер. Приема се много добре  Laughing
Пепа, Тео много е пораснал... Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Аз днес нали "пазя къщата" и няма отърване от мен на форума  Mr. Green Обаче мсиля повече да не се задържаме у дома, че... Crazy Един ден стига  Stop от утре тръгваме по задачи.
marcheto, много ти се зарадвах, че пак се появи. Ама много се загуби !!!

# 107
Момичета ние не се разминахме с бронхита Sad Днес личната лекарка на Денис след като й казах че от петък сме на антибиотик го прослуша по обстойно / най - накрая  #Cussing out / и заяви че има бронхиални хрипове . Много съм бясна ще пиша по после че дечко спи ама много кашли и се стряска ако ме няма до него почва да плаче Sad

# 108
  • София, в полите на Витоша
И ние се представихме в събота с имен ден и прощапулник на едно  Joy

Тея хвана първо погачата, някой беше писал , че е на пълна къща- то и без това си ни е пълна Mr. Green, после се хвана за GSM-а и тнакрая разрови, разрови, пък си хвана отвартката- майсторка като татко си ще е ...

Пипи, много ми напълни душата, че Тея приличала на мен, те всички така казват, крайно време беше вече едно дете и на мен да пирлича....

Ани, много народ бе, много нещо.... ooooh!

Момичета, готвите ли се за КУПООООН!!!!

КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Ruxi с Никола и Лиза,Mecho Puh с Ивчо , olja с Дианка- калпазанка , Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Али,  s sunny с Калоян  - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с  Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо, Svetlili с Лили и Раши, venistefani с Алекс , martushi с Марта , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Дата - 20 декември
Място - Детски клуб  Двете феи
Час - 10.30ч.

Куверт- 10 лв. на дете вкл. сандвич- за мама  Mr. Green, сок, подърък- играчка и престой два часа, щи има две какички да помагат с децата.
За второ дете-  5 лв.
За Дядо коледа и Снежанка- 60 лв. за 30 мин.
Може да се носи нещо от нас- баница с късмети и т.н.
При 20 мами излиза по 13 лв. с едно дете и евентуално 18 с две.
За томболата- малък подарък ДО 5 лв.
За големите деца ще носим по нещо малко за чувала.

Мамите със затруднения влизат във фонд Коледни почепки!

Предлагам да събираме по 15 лв. за мама с едно дете и 20 лв. за мама с две, каквото остане или ще го дарим при някоя акция  Peace , или ще го изпием  Mr. Green на следващият купон!

Капарирани са 50 лв., така ще точете зъби и усмивки! Heart Eyes

Момичета, ако изпускам някого пак, свиркайте, защото предните списъци се затриха със страничките....

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 01:38 от pipi67

# 109
Здравейте сега пускам само снимките после ще пиша
Първото е клипче,но не много добро
http://www.vbox7.com/play:a32dcdf9
Ето и снимките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82012&photo=61

# 110
Роси, страшни са ви снимките!

# 111
  • София
Здравейте,момичета.Наистина много гадно с тези болести и пожелавам от сърце на всички мъничета бързо да се оправят ,защото Дядо Коледа чука на вратата.Аз не смея да се похваля(да чукна на дърво),че все още не сме боледували,даже и температура не сме вдигали.
Засега сме здравички,само понякога сме кисели заради зъбките,нали късно ни пробиха.Сега имаме 8 и май някакъв кътник ни мъчи.АМ сме отказали много отдавна.И прясно мляко не обича.
Иначе се храним на кухня.Алекс се опитва да говори някои думички и е много сладък.В момента правим ремонт на кухнята( в къщи е голям бардак) и само помага на тати.Подава  му разни инструменти и въобще лудница.утре ще сменяме дограма в хола и ще ни докарат новата печка (защото днес не успяха)и не знам къде да се скрием с Алекс.
Нямам търпение да се оправим и да украсим за Коледа.Това ми е любимият празник и чакам с нетърпение да се срещна с всички мами и вече пораснали бебоци.
и пак от мен-оздравявайте дечица!

# 112
Аз също давам още Ам, и ще продължа докато не го откаже напълно.

Мечо Пух, не искам да те плаша, но днес се видях с една моя позната и каза, че сина й/6г/ се събудил миналата вечер и не можел да си поеме въздух, задушавал се, извикали бърза помощ и поставили диагнозата вирусен ларингит. Дано се оправите по-бързо, а и всички болни дечица.

# 113

Мечо Пух, не искам да те плаша, но днес се видях с една моя позната и каза, че сина й/6г/ се събудил миналата вечер и не можел да си поеме въздух, задушавал се, извикали бърза помощ и поставили диагнозата вирусен ларингит. Дано се оправите по-бързо, а и всички болни дечица.

Аз точно заради това много се притесних и при първа възможност го заведох при педито.Слуша му гърдите, гледа го....Дано биопарокса го пресече.Вирусния ларингит е много гаден, надявам се нашия да не е такъв.Педито не каза нищо за това.Иначе няма температура, яде.....

# 114
  • София, в полите на Витоша
Роси, гледам че и апарата за кръвно хвана Рони! Mr. Green
Я ми пусни на ЛС къде качваш клипчетата, че имам доста, ама не знам къде да ги кача да ги гледате.
А погачата- тати ли я умеси?!?!Това с крачетата много ми хареса!
Бравос, бравос, както се казва!!!Погачата изглежда уникално!

А ние пари не сложихме... това списък с нарочванията ли е?

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 00:23 от pipi67

# 115
  • Sofia
Rosi, да дойдеш някой ден и Габи да поснимаш, че майка му няма да се сети  Embarassed Чудни снимки  Hug
Този вирусен ларингит не знам какво е, но и на Габи се опитаха да му поставят такава диагноза (или нещо подобно - ларингитис нещо си...не мога да го прочета  Crazy), а и на една позната на детенцето-също.  Обаче си мисля, че някои лекари като знаят, че в момента върлува точно такъв вирус и слагат на всички тази диагноза  #Cussing out

# 116
Здраейте!Пиша набързо, че много работа ме чака из къщи Mr. Green
Роси, много хубави снимки.Честито ви ходещо момиченце още веднъж.  bouquetВъзхитих се на таткото с какъв мерак месиии Laughing
Уо пожелавам да се разминете с бронхита и бързо да минава, че другото вече е много страшно.Като оздравее може да питаш педито за едни имуностиулиращи-Бронховаксом.С баткото това ни спаси от бронхитите.
Анилеви нашето столче за кола е на Бертони от 0-18 кг. доволна съм много.
Хайде целувки и хубав ден Hug

# 117
Добро утро!

Момичета днес сина ми Ангел става на цели 6 год и по този повод ви черпя   party023  cook beer3 cheers Wine Glass

Аз ли остарявам, той ли пораства....... newsm78 сякаш вчера го родих, как се изнизаха тези години, не знам.

Мечо Пух, много добре си направила, че веднага си го завела при педито. Дано да се оправяте бързо Praynig

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛ newsm59  Gift newsm67 Tada
Да расте здравичък и мнооооого да слуша и да помага на мама и тати Heart Eyes
Роуз-времето минава толкова неусетно, че направо се плаша понякога Rolling Eyes

Иво спи в момента.Струва ми се, че е по-добре, или поне със сигурносто не е станал по-зле от вчера.Дано да е хубаво времето днес(без мъгла и дъжд) та да можем да излезем малко навън. Praynig
АниК-ларингит се нарича всичко свързано с възпалението на ларингса(гласните струни)-има вирусен, има и от настинка или друго дразнение.Вирусния естествено е най-гаден.

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 11:16 от Mecho Pyx

# 119
 wavey newsm44 smile3533 Big Ups bye ppp Stuck Out Tongue Winking Eye  Hands Clap Hands Clap 4470 babydust7 smile3548 55 Heart Eyes Kissing Heart lovekiss kiss Kissing Heart
Мерси ще предам че е добре се е справил.ТТой е завършил курс за професионален готвач.Абе питайте какво незнае да работи .По лесно ще ми е от колкото какво Той е   chef,мебелист,добър баща,и всичко каквото се сетите може да прави.Със сигорност знам че ако ми трябва майстор няма да го викам, а мъжа ми ще го оправи и то без  Money hahaha hahahaСамо не ме питайте къде го намерих,защото стана случайно.С конкурс да го бях избирала нямаше да го намеря.Колкото за крачетата на погачата така ми казаха че трябвало ама защо newsm78 newsm78 newsm78 блондинката под прикритие забрави smile3537 smile3538
Аник нямааш грижи ще дойда да го снимам Габчо.Може и с твоя апарат.На   bigdance2  bigdance2 Tada два часа само ще снимам.Е от време на време и ще давам feeding на РОнката да яде.
Роуз newsm18  bigdance2  ura newsm59 да е жив и здрав синът ти.Да расте добро и здраво дете.Знам че времето минава бързо.Хей на преди 1 и три месеца близо родих Ронката и вече ходи.Утре на градина ще тръгне,след това на училище,ще си хване гадже,ще се  married,ще си има   ylinfant и аз ще стана баба.И всичко това докато се обърна и ще е станало.Така че не се учудвай.Децата растът като гъби след дъжд.
Анилиеви Ам не давам от близо 3 месеца.Като направи 1год. й го спрях и започнах да й давам прясно мляко.Даже от време на време майка ми ми носи от едно момче от техния пазар домашно краве.Казва че е за бебе и той не го разрежда.Иначе го прави.Нищо че е домашно.Ронката много обича,но повече обича боза и то само от лиценцираната на ЯВор-комерс.Другата я  smile3534
 Ill Ill Ill Ill да оздравяват защото идва  santa2  madnoel People Santa Close-mas:и дядо  santa2ще ги зарадва ако са слушали.
Пипи67 колкото до това че е хванала апарата за кръвно сигорно беше от 8 път.Тя всичко хвана ама първо парите и телефона и след това останалите.Да това е списъка с нещата ,но не излезе хубаво.Хем максимално го овеличих-8 зума

Общи условия

Активация на акаунт