Отговори
# 90
Пипи67 От няколко дни се каня да ти споделя, че Теа е одрала кожата на майка си Mr. Green Особено на третата снимка...нямам думи Hug
Мечо Пух Ивчо в тези рамки ми заприлича на маймунка, много е хубав, много Hug
GALL78 зимата сега започва, зареди се с търпение Hug

Они дълго време си седя с три зъбчета от долу и днес забелязах, че е пробило четвъртото. Радвах му се като на първо Mr. Green А иначе мажа с кремчето, но явно по-бавно ще изчезнат пъпчиците по личицето. Може би, защото не е лекарство, а мед. козметика...знам ли newsm78

Утре пак се потапям в лудницата. Да минат следващите 2 седмици и ще се успокоят нещатата в офиса. А после съм запазила места ето тук http://parkhotelsandanski.com/index_main.html   , където ще отпразнуваме петата си годишнина с бащата на Они Heart Eyes
Ами От мен това. Пожелавам на всички спокойна и здрава седмица. Неприятни изненади по Коледа не искаме, нали     bouquet

# 91
Здравейте Ни еднес правихме прощъпулник на Ронката и тя се хвана за парите и не ги пускаше въобще и след това за Мобилния.Казахме че ще бъде директор на Телефонна компания.Ама на коя newsm78 не се знае.Към питката даже не я й погледна.Сега качвам снимки но бавно става.Нещо в Снимка бг и започвам да се  #Cussing out #Cussing out.до утле може и да ги кача с това темпо дето качва.

# 92
Добро утро който не е пил кафе да заповяда kaffeetrmker_2тази сутрин всички са се успали  Winkдоно причината да е оправдателна luvbed
Роси,частито  bouquetсигурна съм,че Рони ще е най-добрия директор на компанията Heart Eyesна телефонната имам предвид.
Пипи Теа ми излежда доста голяма за възраста си,много е сладка Hug
Пипиоле,пожелавам ти незабравимо да си отпразневате годишнината  bouquetресторанта е номер 1
Фрики Сара оправя ли се? newsm17дано скоро се похвалиш с добри новини Hug
аз ще прпиключвам,че с Дари в скута направо се боря

# 93
  • Sofia
Здравейте и от мен! Аз също се радвам, че са се затрили страници, че иначе няма изчитане  ooooh!
Тази седмица с Габчо ще си стоим в София и то в къщи (поне до четвъртък)!!! След като миналата седмица баба му го гледа, викахме лекар в къщи, борихме страшна Т, правихме кръвни изследвания и т.н, от 2-3 дни вече е добре, но аз не исках да рискувам пак да го помъкна в Банско, та още 2-3 дни ще се крепим тук. Аз имам страшно много работа, но ще се опитам да я върша от къщи, защото ВЕЧЕ и в офиса не мога да ходя с Габи. Той там полудява от нямане какво да прави. Пак доста изкара де ...  Mr. Green
Страшен вирус върлува, моля се на всички с Т да минава по-бързо  Praynig Аз се опитах днес да взема и урина, та да са ни пълни изследванията, но не успях. Утре сутрин пак ще пробвам. До антибиотик не стигнахем и то защото аз не исках, а и се доверих на един лекар, който pipiole препоръча (мерси, Поли  Heart Eyes моите хора са във възхита от него  Hug)
taigi, това с крачетата не знам дали да те плаши. Мисля, че с годините всичко си идва на мястото. Аз даже си мисля да не водя Габи при Драганов. Май доста се изхвърля. Но за спането по корем ми е интересно: Марис беше писала, че започне ли да спи по корем със свити крачета, трябва да се сложи възглавница. Е, аз сложих, но изобщо не я ползва. Сигурно и на него ще му се изкривят крачетата, не знам дали трябва да предприема нещо  newsm78
Благодаря за поздравите за Св.Ана. Приятелите и роднини ми дойдоха на гости в Банско, та сляхме 8-ми Декември и имения ден. Лелееее, през уикенда беше СТРАШНО в Банско  ooooh! Говореше се, че има 80 000 туристи.
проточих се  Embarassed Не пиша поименно, защото четох отгоре-отгоре, а и снимки нр съм гледала.
Ще пошетам амлко и се захващам на работа докато Габче спи сутрешен сън.
А, след нашето боледуване, открих още един поникнал кътник на Габи. Не знам дали имат връзка нещата.

# 94
Добро утро на всички Laughing
Ние два дни не сме се спрели.Времето беше просто разкош-слънчево и топичко.Разхождахме се по цял ден.Вчера на обед дойде свеки на гости, обаче аз си бях наумила да излизам с децата и деликатно й предложих да излезем заедно.Сигурно не й се вървеше много , ама пък на мен не ми се искаше да се затворим в къщи в това хубаво време.В крайна сметка заведохме децата на зоопарка.Доскоро беше в ремонт и досега не бях водила Митко.Голяма веселба падна.От всички животни си хареса най-много патките.Те високи колкото него и като се приближи до оградата и идват на куп , почват да крякат и на него направо му се взе акъла CrazyМного добре си прекарахме LaughingВзех фотоапарата и успях да щракна само някоко снимки, защото му свършиха батериите #Cussing outДруг път ще взимам резервни.
На всички болнички дечица-бързо да оздравявт Hug
Иви какво става с Елито , разболя ли се от шарка или само сте под карантина?
Пипиоле това място, което си избрала предполага едно страхотно изживяване Wink
Мале аз докато си пиша тука и Митко зад гърба ми извадил всички дрехи от гардероба си.Докъдето стигал и вадил.Голяма мания е с тия дрехи... Mr. Green
Хайде лек ден на всички  bouquet

# 95
Добро утро!
Много болести беееее Cry Дано всички се оправяте по бързо, че това е най-гадното за една майка, да гледа как се мъчи детето й.
Ние за сега удържаме фронта, само да я усетя леко да започне да кашля и веднага започвам с хомеопатия и така я спасих наскоро.
Когато сина ми беше малко дали не са били навлезли толкова много хомеопатичните лекарства не знам, но въобще не съм прилагала такова лечение, голяма съм патка, но  пък нямаше кой да ми каже #Cussing out най-малко пък тъпата педиатърка, която си има един стереотип на лечение от както се помни като такава #Cussing out
Та в този смисъл сина ми толкова много антибиотици е изпил, направо ужас Cry

за спането, Мимито също спи от доста време основно по корем със сгънати крачета, дали им е по-удобно така, не знам. А възглавница съм й сложила като беше на 4 месеца.

Пипиоле,, хотелчето е един път, пожелавам ти да си прекарате много романтични моменти със съпруга ти.

Роси,честити ви щъкащи крачета  Hands Clap  tiptoe running

Лек ден!

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 09:41 от @R@

# 96
Добро утро kaffeetrmker_2 (свършило ми е кафето, та пия черен чай Crazy)
Вчера се прибрахме от гостито в 22часа-Иво се нащуря яко, едвам го сложих да спи следобеден сън там, като му е непозната обстановката и просто не искаше да заспи сума ти време, ама накрая се преборих де ooooh! ooooh! ooooh!Нещо е прегракнал, и ще го водя днес до поликлиниката да го види педито-с тия болести около нас сега се шашкам от всичко Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Вече ми се въртят едни мисли в главата за разни ларингити и други гадости, понеже едно от познатите ни бебчета беше болно допреди няколко дни.
Пипиоле-страхотен ресторант, въобще целия хотел е върха. newsm10 Дано да не се ядосваш много в работата следващите 2 седмици ooooh!.
Роси-бравос за прощъпулника.Аз така и не успях да се организирам и да направя, ще си останем без ние.
Къде изчезна Дани? newsm78
АниК-супер, че се е оправил Габчо без антибиотик. Hug HugАз вече и от тях се наплащих, че едно съседско дете разви алергия към Аугментина.
За възглавницата-Иво много обича да спи по корем, понякога заспива със свити крачета, но аз ме ги опъвам.Ако сложа възглавница няма да има ефект-той обикаля цялото легло докато спи newsm32 ooooh!
Кеми-това с батериите на фотото и на мен ми се случва вече няколко пъти, включително и вчера Rolling Eyes

# 97
Здравейте момичета, използвам намалението, че Сара спи.
Вчера пак цял ден бяхме с 38.5, през нощта също. Сега след като и дадох пак от антибиотика и еферелган спи душата. Два дена и повече нищо не е яла, но поне пие течности, не знам дали са достатъчно но не ми изглежда обезводнена. Има един такъв тъжен вид, има и паднал глас и кашля, защото се дави от сополи. Тя когато е настинала винаги има заден ринит, и докторката каза, че гърлото и не може изобщо да се види от сополи. Та така душата, надявам се вече от днес да няма температура.
Аз тези дни ще си почиствам и доукрасявам къщата, че ме е обзела една коледна истерия.
Много целувки и прегръдки, и хубава и успешна седмица! Да сме здрави, това е най-важното!

# 98
Здравейте, момичета! Толкова отдавна не съм чела и писала тук, че срам ме хвана  Embarassed  Интересно ми беше да разбера какво правят порасналите бебенца, някои неща и Емчо ги прави- обувките обува, оправя чантите на кака и батко, помага за простирането и ваденето на дрехите от пералнята, обича реклами,къса ми цветята,крие се в гардеробите.Най-новото му е че пее, клати се настрани и тананика-пей,пей или мама, мама.А танците са постоянни, с тия големи кака и батко няма начин, непрекъснато се слуша музика, по-скоро техно, което аз не определям като музика, ама карай.Скоро ни проби един кътник отдолу и имахме хрема, кашлица и подсечено дупе.Сега е тръгнал другия и незнам дали пак да очаквам гадости.  #Crazy  За яслата вече се замислям, но ми се струва малък и така ми е приятно у дома.Но колегите ми дават зор и трябва да побързам.Само ние ли имаме странен режим- към 7-8 се кърмим и продържава да спи до 10.После пие плодов сок , закусва и към 12.30 му се приспива.Обядва към 3 или 4, приспива му се към 18ч. и вечеря към 20 ч. Аз обаче гледам да спи един път , защото много странна работа  този режим.Още не съм го отбила и не смятам да го правя, но ако ще ходи на ясла ще намалим кърменето.Желая ви хубава и здрава седмица.

# 99
Оф, пожелавам на всичките болнички да се оправят бързо.

На прощъпулника Красимир се хвана едновременно с двете ръце (лявата парите, дясната една статуетка)
и решихме че ще е богат художник Simple Smile
Май повечето дечица са напипали паричките, бравос, оправни деца Simple Smile

kemy блазе ти, тука в Сф от 11!!!! дни е страшна мъгла, чак сега виждам бледо слънчице да пробива през мъглата и настроението ми е 10 градуса под нулата от скапаното време, не стига че мъгла ами и страшен студ.

# 100
  • Sofia
И на мен ми писна от тая мъгла  ooooh!
Ани, права си ,че се изхвърля. И Рали има възглавница, но не винаги я ползва. Не мисля, че е от спането по корем, май голяма част от децата почват да ходят по този начин и после се оправят , поне така чувам от майки на по-големи дечица. Иначе взех ортопедични обувки от Малечко, ама малко е като спъната с тях. имат свод и твърд форт, пъки ако намеря нещо по-добро ще взема още едни.
Целувки и прегръдки на болничките да оздравяват бързо.

# 101
Привет момичета,

Поли, разкошен избор за романтично изживяване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

АниК, чудесно е, че Габчо е оздравял без АБ  Hug

Фрики, едва ли ще те успокоя, но да ти кажа, че и Тео докато не свали напълно Т-то нищо не искаше да яде. Свали килограм и половина. Само вода пиеше много, което беше добре. Сега ела да видиш как наваксва с хапването, което ме радва много. Хайде вече да оздравява и Сара  Praynig

Ние водихме в събота Тео в Natural History Museum. Teo много се радва на динозаврите и през цялото време си мислеше, че са кучета и викаше ''бау-бау''  Joy Пък баба му си замина в неделя и сега се гледаме двамата.  Лошо няма, но ми липсва  Confused Ето малко снимки от разходката http://www.letez.com/gal/v/bebe/December_06/

Отивам да го видя, че се кротна съмнително в другата стая  Thinking

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 12:45 от Пепа

# 102
здравейте майчета и малки 'бебоци'
Жорж спинка и аз си почетах малко
все още търся подходящо столче за кола и се ровя тук за съвети........
хей оздравявайте..амаха  Naughty,ние след обяд сме на зъбар Mr. Green...........ох дано не е нещо сериозно че предколедно не ми се искат неприятни изненади
пипиоле...с мъжа ми разгледахме хотел.....супер е Laughing,жалко че е дълечко за нас-пожелавам вечер наситена с романтика и многоооо хубав подарък Flutter
За странния режим ние сме същите ...буди се в 7и30-8 след това закусва до 9 (голям зор е яденето)в 10и30 вече заспива прав и мрънка яко,спи до 13 ...яде пак един час,към 2и30-3 излизаме до 5....спи навън близо час и след като се върнем хапва,последното ни е АМ в 9
някой друг дава ли АМ още?чудя се да го махам ли
Общо взето режима на хранене не е много променен и дори количествата са си същите,но той е такъв кошмар като яде Sick че и на това съм благодарна

Момичета дайте идеи за храната...как разнообразявате,а и с това дъвчене работата е зле....иска всичко да е ситно нарязано или пасирано Crazy ooooh!

ОПС отплеснах се Embarassed
Целувки на всички
Бързо оздравяване  Hug

# 103
Лелеееееееее Пепи, завиждам благородно Laughing снимките са невероятни! Peace

# 104
Ей че голям е динозавъра........... Laughing
Пепи страшни сте....много хубава украса и супер забавления си имате там Heart Eyes
Жори на дино......те им казва чудовища и вика УУУУ така правили Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт