Отговори
# 75
За Clarks да кажа, че има магазин за обувки в Мола на Стамболийски, но само за големи. Питах специално след препоръката на Папа, но продавачките казаха, че незнаят да се продават в София детски модели.
Тайги разгледай обувките на Рихтер в магазина (и електронния) на Бейби Нова. От там купих зимни ботушки, тип апрески - страхотни са. В сайта се говори за подобни проблеми
Марчееееееееееееееееееееееееееее давай снимки да видим Итън колко е порастнал  Hug Hug Hug И пиши по-често Laughing

Вероника пък е с някакъв дерматит - малки пъпчици около устните и нослето.Повече от месец и половина. Все си викам - ще изчезнат, ама гадовете не се махат. Водих я на лекар - казаха контактен дерматит или нещо такова Embarassed Дадоха ни кремче на Биодерма да мажем, пък да видим
Отивам да я приспивам
Целувки

# 76
Поли, пропуснах да кажа, че в Пловдив Кларкс нямат детските обувки. Надявах се в София да има.  Embarassed Затривам си писанията в горния пост в такъв случай.

# 77
4естит имен ден на вси4ки Анита  bouquet  bouquet  bouquet
Пепи,ще запо4ваме да строим къща УЖ та много съм се вжияла и с това предимно се занимаваме последните месеци,Итан ходи на уроци по плуване няколко пъти в седмицата(ве4е имаме втори сертификат  Laughing)днес даже ни направиха и снимка под вода Whistling,запо4нах и да 4ета за шофьорска книжка-неможело ве4е да карам с българската Close,...та време не остава за нет Embarassed
Отгоре на всико Итан е много палав и разлигавен(благодарение на мен Sad)та никой не иска да го гледа ве4е даже и за 2 4аса  Sadи на всякаде го вла4а с мен,в понеделник бях решила да ида на изпот поне да мина листовките та трябва да го водя с мен и полицаите да го занимават докато решавам hahaha
ина4е на 23 пак ще из4езна за 3 седмици тук
http://www.virtualaustralia.com/australia/photos/cities/goldcoast/
свеки и свекър ще са с нас та тогава се надявам да се отървавам поне за няколко 4аса на ден от Итан Twisted Evil

# 78
Пипинце утре ще пусна някоя снимка,да ни видиш с дядо коледа Twisted Evil,какъв рев му дръпнахме hahaha,Итан беше ужасен като го видя Twisted Evil,и сега като му покажа снимката и по4ва да пищи hahaha

# 79
Пипинце утре ще пусна някоя снимка,да ни видиш с дядо коледа Twisted Evil,какъв рев му дръпнахме hahaha,Итан беше ужасен като го видя Twisted Evil,и сега като му покажа снимката и по4ва да пищи hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 17:02 от pipiole

# 80
  • София, в полите на Витоша
Малееееее, къде е писанието!
Защо го затриха бе!  newsm78

верно Пепи,4-5 страници го няма newsm78,да не би да са ги изтрили щото аз писах в4ера Joy

Марчеееееееееееееееееееееее точно скоро питах за вас!!!! HugМного красиво при вас !

Ето малки снимки на една снежна принцеса и на едно джудженце !

Благодаря за поздравленията за имения ден, аз съм Анета и днес празнувам! Heart Eyes

И аз поздравявам всички адашки!

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 17:20 от pipi67

# 81
 wavey bye 55 Kissing Heart lovekiss Flowers Bouquet Heart Eyes newsm56 4470 mamma
Понеже са изтрити предишните постинги ще карам по  newsm78
Честит   umnikuu    bigdance2 Tada  ura dance да са живи и здрави всички бивши,настоящи   umnikuuА тези който още не са завършили успешно завършване.
Днес е Св.Анна.Честит имен ден   happy bd baloni  bigdance2на АНик,Асием и всички,който носят това прекрасно име и неговите производни.Да са живи и здрави.
Съни за това че дават в яслите течен шоколад   33uu,но знам че след 1 годинка може да се дава на детет шоколад,ама пък чак две филий   33uuАз давам на Ронкана по едно малко правоъгълниче шоколад,ако иска повече Crossing Arms NaughtyКолкото до  Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman от  smile3509 е таз годишен.Това е малко над златните мостове ,на една полянка дето не   Nature Sunny а   е:2cold:.Ронката много му се кефи.Миналата година го  smile3524 в  1strollerЗа другите ясли   33uu но твойта знам че е е една от най-добрите в София.Мъжа ми преди 29 години  е бил там и братовчед му който сега е на 18 години и аз лично един ден ходих да я видя защото смятам от 3.1 да си подам молба там,но дали ще ни огрее незнам
Вещи Ронката изяде1/3 от захаросаната ябълка.Другото аз.Така се беше омазала до ушите и лепкаше че се залепи за мене.От вълнение по снега и играта с гаджето,както и борбата с ябълката заспа още на мене в колата.После мъжа ми трябваше да ми помогне да я съблека че беше залепнала цялата върху мене.Все едно бях като кенгуру с торба. hahaha hahaha
Кеми Митко верно че много си прилича с Тея.Каквито са къдравички и двамата представям си когато имат   ylinfant какви ще са къдравички.За  smile3504 ние  я ползваме само когато  smile3524 после й я махам.По някога ношно време се буди и си я търси и ако не съм станала да  й  я дам, в тъмнината напипвайки си я намира и си я слага.
Уини какво правиме когато навън е  cold ами седиме си в къщи.Като станеме  eat после изгледаме сутрешните серяли, tv  tiptoe из къщи и си играеме.После тя  smile3524следобеден сън,а аз  1ironing wash hang 1dishes  food002 beer3 cook cook ако се събуди зарязвам всичко и я преобличам с домашните дрехи и започваме да си играеме с играчките, prostor hang ако имам пране.Ако съм на   comp03 идва и започва да  smile3523 или да ме дърпа да отида отатъка при нея.Абе досадница.Като конска муха е.За гърнето още не сме се научили,но след празниците ще започна да я уча.
Тайги супер новини около вас,за къщичката ви.А РАли като Китайче е много готина.Магазина на Драганов беше на Патриарх Евтимий.КАто тръгнеш от френската гимназия по посока към попа няма и 50 м от същата страна дето е Френската гимназия
Иву за  cow newsm57  Animal Tropical Fish  animal085 Animal Pig Animal Cow kyllmg Ронката си го яде.Ако няма в маджата й поне малко едва едва я яде.Месарка е като баща си.Всякакво месо ядеи.Пу-пу ящно ми е детенце.Някой искаше момичевце до колкото си спомням беше КамиАми при нас стана от раз.Трябва да питаш мъжа ми как става рецептата и мъжете на всички който имат от раз момиченце hahaha hahahaСамо знам че моя мъж е карък.Не стига че майка му,сестраму,леля му,която живее в тях, кучето при майка му също е женско ами и аз и дъщеря му,за капак и майка ми идва през ден в нас и съм му казала че ако второто е   ylinfant smile3522 ще му купя веднага  football  animal037
Нати фамилията Кавръкови ли е  newsm78
Момичета искам да питам тези дето са правили прощъпулник какво се прави освен погача и се редят предмети. newsm78Пожелава ли се нещо на  newsm56 и въобще ритуала какъв е newsm78Лек и спокоен ден от нас

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 23:56 от mama rosi

# 82
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН PIPI67, ASEIM2 И АНИК newsm51

# 83
Момичета Благодаря ви много за пожеланията! Моето съкровище е толкова палаво, че..... #Crazy
а вашите, така ли са newsm78

# 84
  Честито на сладките Анна-Мария  Ани. Много да радват мама и тати!
   Да са ни живи и здрави и скъпите ни Аник, Асеимче и Пипи 67 и ако има и други под прикритие!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм много нещастна, защото сигурно бях последната писала, преди да зачезне всичко тук Sad А какъв постинг бях изписала, както и да е .
  Марче, е много ти се радвам Шъ знаеш Hug Hug Hug Чакаме снимки на плувеца Heart Eyes
  За температурата нещо, което аз правя при мнооооого високи стойности е да потопя детенце във ваничка с температура на водата с 2 градуса по-ниска от неговата собствена.Действа добре!
  Нати скоро да се оправи ухото, дано. Много неприятно. А аватарчето е суперрррр.
  Поли, това с дерматита мноооого гадно. Мила е с такава гадост от 5-6 месеца, но по крачетата основно и от време на време на други места. Нашето е атопичен дерматит, но при нея е в следствие на това, че е по чувствителна на тема алергиии.Нали и ние се храним по-специално, въпреки, че напоследък сме напреднали с материала.
  Анилеви, скоро да се похвалиш с добри отношение в семейството. Така е за съжаление, не може без кризи. Важното е да има компромис и от двете страни.
  Мариска и Деатка се потулиха нещо. Хайде, бързо на отчет!И Деска пусни някоя снимка де.
  Ани, бързо да се оправя сладкото Габче Heart Eyes
  Кеми, Митето е страшен сладур. Не се притеснявай за очичките. Ники отрасна със съседското момиченце, на което му сложиха очилца на вашата възраст към 6-7 диоптера. Такава е сладурка и си ги носи без проблем. Ходят често на лекар и досега са свалили 1 диоптер, даже беше и кривогледа, направиха и операциия и вече никак не криви очетата. Казали са, че е строго индивидуално подобрението, може за година да свали доста и после години наред да не променя диоптера. Пожелавам Ви да се възстановите скоро!
  Пипи, много хубави снимки, то моделът е прекрасен, затова.
  Роси, а Ронката е страхотна сред снега.
  Хайде лека и от мен!

# 85
  • Пловдив
Честит Имен ден на всички наши Анита!!! Да са живи, здрави, весели и щастливи! newsm51  Gift  bigdance2  ura Tada

# 86
Фрики, аз много се шашкам от високата температура, защото това е знак за някакво възпаление и като даваме лекарства за смъкване на Т не лекуваме възпалението. Какво каза педито? Непременно пуснете кръвна картина  Confused Дано се оправите бързо  Praynig
Ние до този момент изкарахме 2 по-сериозни вируса. Единият беше онзи ентероколитният, дето направо ми разказа играта, успяхме да избегнем болницата. Мина без лекарства. Другият беше преди една седмица - бронхит (ужасна кашлица без други неразположения) + възпалено уше. Оказа се някаква си лимфоцитоза....  Embarassed този път не можахме да спестим антибиотика - Сумамед. Мина за 7 дни, но пак беше много стресиращо, защото детенце се давеше ужасно  Sad
честно да ви кажа, наразих зимата, нямам търпение да се оправи времето  Confused

# 87
mama_rosi Аз поръчах кравая на една закусвалня тук и го поръчах с голяма дупка Simple Smile
Събрахме се в едно заведение сложих кравая и го покрих с една бяла кърпа на която наредих разни предмети... за хващане . Денис хвана парите , но имаше книжка , кабели, ключове и т.н. После събираш кърпата с предметите и слагаш кравая на кръста на детето и мамите и децата минават и късат от кравая като бягат и тичат Simple Smile Внимавай кой ще отчупи парчето което ще отвори пътя на детето т.е. да може да излезне от кравая да не е някой спънат в краката , че поверието е че детето на него ще прилича. Хващаш някоя бойна мама Simple Smile пъргава и тя да е.

Момичета аз писах ама се е изтрило. Ние сме на първия си антибиотик и ме е яд много ама после ще пиша че вече пищим. От три дни сме с Т. и ужасна кашлица от сряда заради кадърни доктори. Личната му лекарка заведох го в сряда нищо му нямало .. ЗЪБИ . И аз както никой друг път не потърсих 2-ро мнение и в петък ве4е като се влоши много частното педи изписа антибиотик. Остър рино-фарингит / правим го за втори път .Първия беше миналата година / и така. Много ме е яд щото ако бях реагирала навреме нямаше да стигнем до антибиотици. #Cussing out

# 88
пиша кратко, защото Сара ми е на главата. На зинат сме. от днес. Тя пи сумамед преди 1 седмица, но започна да кашля и не можем да свалим т-то.сега е 37.5 и дивее, а от 2 дена не е яла.

# 89
Добър ден от мен  bouquet
Диването спи а аз се мотая,зяпам тв и вися пред компа.Днес ще ходим на гости в едни приятели, детенцето им е с 8 месеца по-голямо-да си поиграят малко.Иво не се е събирал с деца от сто години-всички около нас са болни. Sad
Фрики- дано бързо се оправите Praynig Praynig Praynig
Гал- и на вас много ви дойде тая зима с тия болести.Ужасно е просто.Бързо оздравяване Praynig Praynig  bouquet
А тая мъгла няма ли да се вдига вече бееее? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт