Отговори
# 150
Аз незнам с коя опция да отговоря-Работя заедно с мъжа ми и ходя когато имам време.Все още няма да се връщам на пълен работен денТова към работещите ли се числи newsm78 newsm78 newsm78
Отиваме при педито да види как е Иво.

# 151
момичета накратко ви пиша, че съм на другия пц и сым се нагъзила, саамо така може да се пише.
Сара е добре, няма вече т, не и с бронхит и други гадости, от което се опасявахме. Много е сладка, като и кажа "Лягай долу да заспиваш" и пада като отсечена. Явно в детската ги строяват Joy
Не е посягала да се бие, но има огромното желание да бърка в очите на хората, което си е достатъчно.
Пипи, трябва човек да се чувства полезен и активен, всеки си намира начини-за някои това е да бъдеш домакиня и майка, за други да се трудят в по-широкия смисъл на думата. Не визирам под домакиня жените които си седят у дома, в това има много повече. Мен не ме влече, за да съм добре трябва да говоря с хора, дса се движа и да създавам неща.
Довечера от другият повече.
Мечо Пух-успех.

# 152
аз работя отвкъщи и гледам Елито, така че опция 2 е точно за мен  Mr. Green Полудявам напоследък, защото спи по-малко и работя късно през нощта, но какво да се прави...докато измисля нещо друго така ще е  hahaha

На мен за удрянето 100 човека ми казаха период е ще мине, но аз не мога да я гледам как се бие... Последно вчера решихме да не и обръщаме внимание, за да не вижда, че ни е мъчно и да ни манипулира...почнала е да става изключително добра, нали майка и е риба отнесена и баща и рак  Whistling

# 153
  • Sofia
Аз ходя на работа от 2 седмици, но мога да кажа, че ми е много по-лесно, отколкото като работех от вкъщи  ooooh! Само, че на майка ми й идва в повече, като се приберем вечер тя едвам гледа  Tired Добре, че от 20ти другата баба се пенсионира и ще се редуват   Peace
Нашата девойка пак се разглези и нощем се буди и реве до скъсване докато не я вземем при нас. Много е упорита  Tired а уж се бяхме отучили ...

# 154
Аз гласувах с последната опция че не смятам скоро да почна да работя.Работата ми се състой в това да отглеждам детето ни,да го възпитавам да готвя от време на време и за това ми плаща мъжа ми-когато може е не всеки ден де.Не го права това.Не ние оставил.Каквото сме пойскали винаги ни го дава.Затова не смятам че това е работа.
Пипи67 понеже знаеш че съм блондинка под прикритие може ли да ме светнеш как да стигна до клубчето в сряда.
КАто взема трамвай 9 да сляза на Кошарите и после newsm78 newsm78 newsm78.На там ми се губи нещо.Спомням си че беше близо до кошарите.Затова като слезна на спирка кошарите какво да правя.-Мерси предварително.Надали ще се чуват детските викове до спирката,иначе по виковете щях да се орентирам.

# 155
Аз се разписах в анкетата, ама ви си знаете Grinning

Мили мамчета, аз както вече често правя на последък се включвам в силно телеграфен стил и с една молба, която не е свързана с мойто особа. Понеже част от вас не влизат в клюкарника си позволявам да да пусна анонс и тук. Става въпрос за едно  годишно детенце, болно от левкимия Cry Ето това е неговият сайт http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/ . Ето тук е темата в клюкарника, в която обсъждаме с какво може да се помогне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149592.0 , а ето тук на кратко съм написала за последното нещо което измислихме и за което моля за вашето съдействие http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150126.0
Взех страшно присърце нещата и от два дни обикалям като затворена в клетка. Чувствам се страшно безсилна, че нито мога да помогна с повече средства, нито мога да направя нещо друго за това дете Cry

# 156
Здравичък е Иво-нищо му няма вече. ooooh!
Лулу-аз прочетох и в клюкарника. Cry CryМного тежко ми стана.Милото детенце.За съжаление нямам познати с Loop. ThinkingЩе помогна с каквото мога.

# 157
  • Варна
Гласувах в анкетата - работя извън дома, вече почти 4 месеца. Аз се чувствам добре, с изключение на недоспиването, Мони също, защото се забавлява добре с бавачката.

Лулу, аз също прочетох днес, пуснах и малко парички по сметката, сега ще видя за тази работа с смс-ите. Много мъчно ми стана за детенцето  Cry

# 158
  • Бг-мама
http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/
Майчета моля да го прочетете  и ако нямате фин.възможност поне опитайте да ес регистрирате на другия сайт който ще пусна по доло и гласувайте за желание 769.
Ето го и сайта:
http://www.loop.city.bg//index.php?destroy=true
Благодаря ви!

# 159
Благодаря за отговорите  Hug
Аз почнах с опитите за отбиване преди 4-5 месеца но бяха пълен провал. Тя хапваше по малко  но когато реших да я отбивам спря да яде тотално и това продължи 1 седмица. Свали бая от теглото и докторката каза , че не можем да си позволим да я отбивам щом като тя не е готова. От тогава до ден днешен с храненето е ужас  Sick- яде по 50-60 гр. (в най добрия случай) манджа на ден.
За удрянето - Ана всеки ден е с нова синка  #Crazy когато и се скарам за нещо решава да се скубе  #Crazy Гледа ме в очите с един поглед като че ли аз я скубя и дърпа ли дърпа косата си  #Crazy.

# 160
Гласувах с трета опция, защото работя и от дома и извън дома, та май съм за свободна професия.
Мечо Пух, радвам се, че Иво е добре.
На Анди днес му биха ваксина - Имовакс (полио) и дано няма проблеми. Ние сме доста назад с ваксините и следващия месец трябва да се слага за хепатит, а по-следващия - морбили/заушка. Всеки месец ще го боцкат, горкото, но поне хич и не разбира за какво става въпрос и не реве, а само се хили на сестрата и гледа хитро.
След празниците пък ще се консултираме с детски кардиолог, защото Анди има шум на сърцето и трябва да се види, дали е физиологично или нещо друго. И другата година ще ми започне чудничко  Tired.
И аз ще помогна с каквото мога за Дари. Обадих се и на мъжа ми и го помолих да сложи банер за Дари на страницата на залата и той каза, че още тази вечер ще го стори. Искам и една кутия да сложа в залата, за събиране на средства, но не знам, дали ще стане, защото трябва да имам снимка и повече информация за детенцето. Дано повече хора се отзоват и да можем да помогнем. Пълнят ми се очите, когато гледам снимките на Дарина. Как може да има толкова мъка?
лека вечер от мен

# 161
Нищо не ми се пише.....много ми е тъжно за детенцето,помагайте!!!!
 http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/

# 162
 добро утро,
 много мъчно ми стана за Дарина и семейството й. ще помогнем и ние с каквото можем.
ние вече сме здрави и двете, надявам се всички болни бързо да оздравеят.
 в анкетата гласувах с последната опция, защото ще се връщам на работа септември - за новата учебна година. тогава и Али ще тръгва на ясла. тя също се удря, най-вече по главата. и най-странното ми е, че й харесва. нарочно си блъска главата в разни неща като таблата на кошарата, по диваните в хола, когато е в количката се навежда напред и се удря в предпазителя  (не знам как се казва тази част от количката, която пази детето да не падне) и на други невероятни места.  за щастие не хапе и не скубе.

Дани, стискам палци всичко да е наред с Анди. възхищавам се на твоята сила и дано никога не те напуска.
 засега това е от нас.
лек ден на всички

# 163
TAIGI ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm59 newsm67 TadaЖелая ти много здраве, щастие, успехи-всичко най- най   bouquetВесело изкарване. Party  superuu

Ох, от вчера се ядосвам ,че не ми дават да се регистрирам на страницата на Loop, днес пак ще пробвам.Егати простотията значи Crossing Arms
Дани-тези шумове в сърцето съм чувала ,че в повечето случаи сами изчезват докато детенце расте.Дано и при Анди да е така Praynig Praynig А за кутията-мисля, че трябва официално разрешение май или нещо такова. newsm78

# 164
TAIGI ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
newsm59 newsm18 Tada
Пожеавам ти здраве, усмивки и всичката любов на света Heart EyesВесел празник  bouquet
Ще опитам и аз да се регистрирам в този сайт на loop.За съжаление нищо повече не мога да направя в момента CryМъчно ми е ,че има толкова страдащи дечица Sad
Фрики тортата ти е страхотна Laughing
Аз все още не съм започнала работа.Мисля да го сторя напролет, или наесен-зависи кога Митко ще тръгне на ясла.Сега се наслаждавам на майчинството, тъй като баткото тръгна много малък на ясла и аз на работа съответно.
Хубаво е , че дечицата оздравяват вече HugЗа удрянето Митко и той се удря, ама по-често себе си по главата или ицето.Всеки път му хващам ръката и го милвам с нея, но за сега без успех.Забелязаа съм , че го прави като не стане нещо както той го иска Mr. GreenПри нас слънцето се усмихна вчера и ние забихме по разходки.Днес пак е така и ще използваме максимално.Поздрави на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт