Отговори
# 165
  • Остров Приятелство
Здравейте,

Taigi Честити Рожден Ден!
Много здраве, щастие и любов да те спохождат!

Pipi67 А тази дето сме студентки smile3529, към коя група спадаме  newsm78 Simple Smile

# 166
Тайги, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана   bouquet!

Мечо Пух, нямам идея за официалното разрешение, но снощи към 2 и нещо най-накрая успях да пратя писмо до родителите и днес се надявам на отговор, та да видим какво може да се направи. Дано стане, защото съм сигурна, че ще се съберат не малко пари.
За шума на сърцето - на тази възраст трудно се появява физиологичен, но не е и невъзможно, поне това разбрах от обясненията. Обикновено децата, които имат такъв проблем, така се раждат и постепенно го  израстват. Дано и при Анди е нещо безобидно  Praynig.
Момичета, пуснете ми на лични е-майл адресите си и телефоните и аз ще ви регистрирам в Лууп.

# 167
TAIGI ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Сега лошата новина...
Разбрах че едно детенце е починало от вирусен менингит и в София, на 4 годинки било, клетите родители Sad

Аз сложих на Краси ваксина все пак срещу вирусния менингит, да ви кажа че много добре я прие, без никакви странични ефекти.

# 168
Момичета, давайте и фамилията.

Ани, аз знам, че няма ваксина срещу вирусен менингит, а само срещу бактериален. Те са толкова вируси, това е малко като при противогрипните ваксини. И Тони и Анди са ваксинирани срещу менингит, но Анди още не е.
Ужасна трагедия отново. Да почива в мир, детенцето, и много сили на родителите  Sad

# 169
Ами ваксина срещу Хемуфилус инфлуенца не знам кво си...

Може пък бЪГтерия да е някоя  Rolling Eyes  newsm78

# 170
  • Sofia
Момичета благодаря Ви за пожеланията!  newsm53
Черпя Ви по едно голямо парче торта  newsm38 newsm38 newsm38

# 171
  • София, в полите на Витоша
Taigi Честит Рожден Ден!Много здраве, щастие и любов и от нас!
Аз незнам с коя опция да отговоря-Работя заедно с мъжа ми и ходя когато имам време.Все още няма да се връщам на пълен работен денТова към работещите ли се числи newsm78 newsm78 newsm78

Много ясно, аз също работя така, само че и двамата работим у дома- значи втората опция е тоооочно за теб! Mr. Green

аз работя отвкъщи и гледам Елито, така че опция 2 е точно за мен  Mr. Green

Иви, аз я СЪЗДАДОХ  за теб! Hug

Аз гласувах с последната опция че не смятам скоро да почна да работя.Работата ми се състой в това да отглеждам детето ни,да го възпитавам да готвя от време на време и за това ми плаща мъжа ми-когато може е не всеки ден де.Не го права това.Не ние оставил.Каквото сме пойскали винаги ни го дава.Затова не смятам че това е работа.

Роси, това си е работа отвякъде, аз не целя да обидя неработещите, ти също си активна по своему, виж си само постингите, това ако не показва индивидуалност, пък на!А и ти си намерила правилната формула- защото много мъже не считат горното за работа... #2gunfire

Пипи67 понеже знаеш че съм блондинка под прикритие може ли да ме светнеш как да стигна до клубчето в сряда.
КАто взема трамвай 9 да сляза на Кошарите и после newsm78 newsm78 newsm78.На там ми се губи нещо.Спомням си че беше близо до кошарите.Затова като слезна на спирка кошарите какво да правя.-Мерси предварително.Надали ще се чуват детските викове до спирката,иначе по виковете щях да се орентирам.

След като слезеш от 9-ката вървиш само направо по десният тротоар- подминаваш, разбира се, Кошарите, там е за друго парти Mr. Green, после вървиш до първата пряка вдясно- това е Страцин, завиваш по десният тротоар- отново- и на №4 е клубът, няма начин да не го видиш- с огромна витрина и щъкащи мъничета вътре!

Лулу, веднага се включих, гласувах от всички мейлове  и телефони у дома-  4 гласа от нас! Преведох и малко пари...Гледам, че на фона на останалите желания, нашето момиче има почти 500 гласа, останалите са с по 10-20, дано да е честно и да има ефект!

Pipi67 А тази дето сме студентки smile3529, към коя група спадаме  newsm78 Simple Smile
Поправям се веднага и включвам опция Още уча! Heart Eyes

Ани, много тъжна новина! Бог да пази децата ни и да даде покой на мъртвите! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 23:47 от pipi67

# 172
Здравейте
Тайги...честито мила,много подаръци,усмивки,здраве и обич от всички около теб  bouquet
Жората е голям побойник....ужас от къде тази агресия,но вече се плаша Rolling Eyes,всеки ден е с контузия,уж все внимаваме а той намира начин да се посини ooooh!
засега удържаме фронта с болестите,дано да е така  Praynig,ще видим след почивката в планината как ще е,че тези празници освен хувави емоции носят и вирусчета Mr. Green

Аз видях за детенцето в Клюкарника...страшно е,жалко за малкото човече Cry

# 173
Taigi, честит рожден ден и от мен! много здраве, щастие и  усмивки ти пожелавам!

# 174
Хмммм-трябва ми опция за гласуване с 2 опции(мале как го обясних Crazy)-щото аз и към учащите спадам ooooh!

# 175
  • София, в полите на Витоша
Хмммм-трябва ми опция за гласуване с 2 опции(мале как го обясних Crazy)-щото аз и към учащите спадам ooooh!

Ееееееее, няма такава опция, пиши се работеща!

Изводът е , че 56.7% от гласувалите до сега работят или им предстои да започнат работа до три месеца, а останалите се борят на не по- малко трудно поприще- по цял ден със Звярът  Joy

# 176
Момичета, който е към МТел може да гласува за желанието на Борислав за Дари на кратък номер 1883- пише се само цифрата 1(това е номера на желанието), не пишете нищо друго ,че няма да го отчетат, и се праща на номер 1883.
Броя на смс-ите от един номер е неограничен

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149592.200
Ето темата от Клюкарника

Имаме на разположение 23 часа-до утре 18:00часа.

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 20:11 от Mecho Pyx

# 177
Пратих смс-и...ще кажа и на мъжа и на приятели...дано успеем,но защо до утре крайния срок ли е???

# 178
Тайги, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 179
ТАЙГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ХУБАВИ, НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт