Отговори
# 180
ТАЙГИ, Миличка, Честит Рожден Ден!!!

bouquet   bouquet    bouquet
Желая на теб и прекрасното ти семейство мноооооооооооооого здраве  Hug

# 181
Гласувах с предстои ми да започна работа. Преди два ни подадох документи за много добра работа, дано да нямат предубеждения към жена, майка на две малки деца. Това би могло да е пречка за българска фирма, въпросната е амерканска, с флиял в Германия, от който ще се ръководят нещата за България. Откъдето и да го погледна, това е моята мечтана работа, стискайте палци. Ако не стане, ще си гледам Лилийка поне до 2 год., после се връщам в аптеката, където бях управител, но като наема и детегледачка за Лилия, май цялата работа ще е голяма хамалогия. Така че на старото място вече не ме устройва, дано да ме харесат от голямата компания Praynig 

# 182
дано те наемат Светлили Party Laughing Praynig

# 183
Благодаря! Hug

# 184
Svetlili-стискам палци да те одобрят fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Преди малко се прибрахме с Иво-бяхме на детско коледно парти на МТел в Мола на Стамболийски.Ужас-такава лудница #Crazy,нито успяхме Дядо Коледа да видим, нито да се снимаме като хората, накрая само грабнахме подаръка(стене часовник спайдърмен) и си тръгнахме.Иво беше кисел щото по тва време обикновено спи, искаше само да го гушкам, аз не взех количката и ми окапаха ръцете направо от носене.....ноооо тва е положението.Аз намазах покана покрай една приятелка която работи в МТел.Та сега го сложих детето да спи, щото на връщане не издържа и заспа в колата Sleeping

# 185
Ехоооооооооооо!Къде изчезнахте всичкиии.Цял ден няма никой Thinking Thinking

# 186
Тук сме, но явно всички герои са уморени.
Днес бяхме на базара, беше хубаво, купих на Сара шапка.
Утре не знам какво ще правя, но в някакъв момент ще трябва да поработя.
Хубава вечер, аз след малко ще мия зъбките и ще лягам, че ми е много студено. Само чакам малчо да заспи.

# 187
Добро утро от нас Flutter
малко снимки от в4ера от прдколедното парти на двора Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85505&photo=8
и идеика за коледен подарак(при нас не е ве4е,4е ве4е го отворохме и за коледа ще трябва друг Laughing
http://www.amazon.com/Hasbro-Play-Doh-Imagination-Station-Table/ … 3-4986656-0688659
Итан с това се заиграва наи-много,други игра4ки освен пластелина и Легото само ги поглейда и захвърля ooooh!
Лек ден от нас  bouquet

# 188
Марче много хубав този твой син.
И един офф-палма ли ще украсите вместо елха. Толкова ви завиждам за времето, не съм създадена за студ Grinning

# 189
  • София, в полите на Витоша
Събота- голямо мъртвило, като времето навън- в момента няма жив човек и само се стеле една мъглааааааааа Tired

Светлили, стискам палци! Няма по- хубаво нещо от това, да работиш каквото ти харесва!

Марче, чудеесно парти, Итън е много порастнал и променен! А подаръка е  мечта за всяко детенце на тази възраст!

Момичета, последно преброяване- имаме ли промени в списъка- дано да постна верният... Joy

КОЛЕДНО ПАРТИ 
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Ruxi с Никола и Лиза,Mecho Puh с Ивчо , olja с Дианка- калпазанка , Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Али,  s sunny с Калоян  - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони, freak_man със Сара, Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с  Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо, Svetlili с Лили и Раши, venistefani с Алекс , martushi с Марта , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Ще бъдем щастливи, ако непотвърдилите мами успеят да дойдат! Hug

Дата - 20 декември
Място - Детски клуб  Двете феи
Час - 10.30ч.

Куверт- 10 лв. на дете вкл. сандвич- за мама  Mr. Green, сок, подърък- играчка и престой два часа, щи има две какички да помагат с децата.
За второ дете-  5 лв.
За Дядо Коледа и Снежанка- 60 лв. за 30 мин.
При 20 мами излиза по 13 лв. с едно дете и ью 18 с две.
За томболата- малък подарък ДО 5 лв.
За големите деца ще носим по нещо малко за чувала.

Мамите със затруднения влизат във фонд Коледни почепки!

Предлагам да събираме по 15 лв. за мама с едно дете и 20 лв. за мама с две, каквото остане предлагам да преведем на сметката за малката Дарина!

...... може ли да ме светнеш как да стигна до клубчето в сряда.
КАто взема трамвай 9 да сляза на Кошарите и после newsm78 newsm78 newsm78.

След като слезеш от 9-ката вървиш само направо по десният тротоар- подминаваш, разбира се, Кошарите, там е за друго парти Mr. Green, после вървиш до първата пряка вдясно- това е Страцин, завиваш по десният тротоар- отново- и на №4 е клубът, няма начин да не го видиш- с огромна витрина и щъкащи мъничета вътре!

Момичата, кой с какво ще ни изненада- ще имаме ли баница с късмети?Аз не съм по приготвянето на вкусотии, но знаме ,че сред нас има таланти!

# 190
добро утро от нас  Simple Smile
тази сутрин като никой друг път али спа до 9 и мама е много доволна Simple Smile
аз пак да питам за татковци на партито, понеже нашия тати е в отпуска и ще ни докара до клуба, та да знам дали да го вземем и вътре.
марче, Итан е голям сладур  Simple Smile
 лек ден на всички

# 191
Добро утро kaffeetrmker_2
Поспах си до 9 и 30 благодарение на таткото и още ми се спи-то апетита идва с яденето казват хората.
Марчеееееееееееееее-искам и аз такова времееее-благородно завиждам.Итан е страхотен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пипи67-аз баница не мога да правя Rolling Eyes Мога да правя кекс, ако кажете ще направя и ще донеса.
Днес ще ходим до Метро-ужас, представям си каква лудница ще е Tired ooooh!Ама като няма кога....
Лек ден на всички  bouquet  bouquet Hug

# 192
Марче, и аз да се присъединя към завиждащите за времето в Австралия  Heart Eyes Итан е станал много сладко, голямо момче.    Hug За коледен подарък аз реших да купя на Тео мини планетариум. На такава тема сме в момента, пък и на нас с татито ще ни е от полза подаръка... Нощем ще си го пускаме в спалнята и над нас ще е звездното небе, че и комети ще прелитат...  Joy Joy Joy Романтика  hahaha hahaha

Светлили, стискам палци да се изпълни желанието ти за работа  Praynig

# 193
  • Остров Приятелство
Добро Утро, дами!

Как сте, мъглата мъчи ли Ви още, аз и свикнах май Crazy

Пипи67 За приятелките които те помолих, няма да идват Confused Благодаря от тяхно име за гостоприемството Hug

Хей маминки, искате ли за да си запазим блясъка в очите и празничния дух  да се организираме за жанско парти след Новата година, например някъде след 7/8.01 за да може всички да сме си тук?
Пък може и ние подаръчета да си разменим, да не сме за подминаване, я!!! Flutter

# 194
     Ето ме и мен bowuu
     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. НА МИЛАТА МИ ТАЙГИ!!!!!МНОГО ЩАСТИЕ .ЛЮБОВ И ПРЕКРАСНИ ДНИ ЗА ТЕБ И ХУБАВОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!  bouquet  bouquet  bouquet[/color]
     Момичета, чувствам се страхотно! Бяхме с мъжа и децата за два дни в Бургас и си прекарахме страхотно! Така си починахме. Плувахме в басейн, ходихме по брега , събирахме мидички. Почивката подейства и много освежаващо в отношенията ни с любимия. Като си почине добре човеке и се влюбва отново в половинката/ не говоря за обич, нея си я има непрекъснато/ Не мога да не ви разкажа за малкото ни врабче Мила. Вечерта като вечеряхме в ресторанта, тя не се спря да ходи по масите на хората и да тича насам натам, накрая реши, че ще излиза от ресторанта и побягна към вратата, но уви тя беше стъклена и невидима за мъничката, затова тя просто заби нослето в нея, удари се като малка птичка и седна сърдита и ударена. Нищо и нямаше, само се уплаши, а аз незнаех да се смея ли, да плача ли hahaha Беше само за скрита камера. И втората и проява беше ,че наака скъпия мокет на хотела в стаята Shocked, леле какъв ужас, само ще кажа да живеят мокрите кърпички. Те хората са си казали с деца на баня, да ти изядат сапуна! hahaha Joy
  Светлили, скоро да се похвалиш с нова работа Hug
  Марчето, Итън е страхотен. Колко е пораснал сладура. Да го нацелуваш, ама много! Heart Eyes
  Пипи, има ли мегдан за още бройки за коледното тържество, че около мен се заформят такива заявки Wink
   Хайде цунки от мен и ето малко морски снимки от нас. Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85659

Общи условия

Активация на акаунт