Това ми беше една от любимите прически, когато бях с по-дълга коса
Това, което написа за влюбването много ми хареса, защото и ние си се влюбваме периодично отново и отново един в друг 
И стаята изглежда ужасно. А само 2 месеца е живял в нея... Вчера баща му позакърпи, но днес пак е накъсано... Чопли с малките нокътчета и къса ли къса... Добре, че не е навсякъде с тапети

,но май днес ще съм
.
.Със сигорност ще го намеря вече.И да попитам в това число понеже се сетих.За Ронката трябва ли да нося чехли или обувчиците с който ходи само в къщи
,че някой спомена че трябва да носиме чехли за децата ,че и за нас ли

,то това мойто не знае що е да се удряш.Виж
по мама и тати най добре го владее.
,а колко и е смешно като го направи чак
.Обяснявам й че така не бива с мама и тати само с тези който навън я
.Най мрази да
баща си когато има набола брада.Тогава направо
,не дава да я пипне.И после аз съм била виновна за това
.Защото така съм я била възпитала,да не обича баща си.Е аз какво да направя че на детето му боде и му е неприятно.
На патерица.Да си жива,здрава,весела и дай боже скоро още едно 
.Разбрах че е имало страхотни неща,но уви мъжо го няма,а в тази
не искам да извеждам ВЕронка.За великденския може и да успея да отида.,но видях по Тв
Дамаянти и една моя адашка на която обаче не й знам ника
,който си спомням че гледах.Май бяха с този Стиф Ъруин дето представяше детето си пред хората в клетката на крокодила.
и тези който не са в добри отношения с половинките си я бързо да влизат в правия път.И за двамата се отнася.Идват празници
и то са семейни
Това са едни от най хубавите празници.Нека всички да са
щастливи тогава.

Трябва да е много, ама много студено.Говорим -15 

А иначе ние пък драскаме почти навсякъде, най-вече отстрани на листа
.Това за Коледа.За Нова Година ще купим от мястото където ще ходим.За Бъдни Вечер в моето семейство се подарява нещо за дома съвсем символично и ние винаги си подаряваме пантофки
и така, за Яни ще има пантофки.

/
А и от клуба едва ли ще ни се разсърдят 

.

Както вече няколко пъти писах в нашата сфера сега е истински ад. Въпреки това ще се постарая да се весна. Иска ми се да дойда, което е по-важно
А и трябва така да си свърша работата, че да мога да замина в Сандански, защото, ако има работа - няма почивка.
Не мога да не вляза чат-пат да се порадвам на малчовците. Леле колко са пораснали вече

Дано да е било инцидентно наистина 

Винаги така става.
Направо онемях-едното беше максимум на 3 годинки, другите по-големи-на по 5-6.Е айде кажете ми това на какво прилича-дипломата явно си мисли ,че всичко му е позволено , а ако мен ме спрат полицаисигурно ще ми направят проблем ако детето ми не е в столче.Остави това ама самата безопасност къде е-ми ако някой го шибне отзад?(да не дава Господ)Ейййй много се ядосах и си мисля в друга държава този дипломат дали щеше да си позволи такова нещо?Май не 

, макари без деца!Щом пък сте такива, започвам планирането на женска сбирка за края на януари и ОТСЪСТВИЯ НЕ ПРИЕМАМЕ!!!