Отговори
# 195
Rady, снимките ви са чудесни и ти изглеждаш страхотно с плитки   bouquet Това ми беше една от любимите прически, когато бях с по-дълга коса Grinning Това, което написа за влюбването много ми хареса, защото и ние си се влюбваме периодично отново и отново един в друг  Heart Eyes

Да се оплача от моят малък палавник.  Confused Проблемът е, че неговата стая я налепихме със шаренки, красиви тапети... Ами... накъсани са целите вече.  ooooh! И стаята изглежда ужасно. А само 2 месеца е живял в нея... Вчера баща му позакърпи, но днес пак е накъсано... Чопли с малките нокътчета и къса ли къса... Добре, че не е навсякъде с тапети  Tired

# 196
 wavey Stuck Out Tongue newsm03 smile3560 kiss bye ppp  Hands Clap Hands Clap  friendship newsm20  Hands Clap newsm56 4470 smile3522 smile3548  Stuck Out Tongue Winking Eye nuts  Stuck Out Tongue Winking Eye  Kissing Heart santa2  madnoel mamma hahaha moresmile Hands Clap perko pregnant baby Kissing Heart kiss Kissing Heart
От няколко дни съм само  smile3529,но май днес ще съм  smile3523 smile3523.
Пипи 67 ама ти мила два  пъти си ми обяснила аслъ като за блондинка hahaha hahaha hahaha.Със сигорност ще го намеря вече.И да попитам в това число понеже се сетих.За Ронката трябва ли да нося чехли или обувчиците с който ходи само в къщи newsm78 newsm78,че някой спомена че трябва да носиме чехли за децата ,че и за нас ли newsm78 newsm78
За удрянето fight hit piasyk box bash ritnik,то това мойто не знае що  е да се удряш.Виж  bash box по мама и тати най добре го владее. smile3521 smile3521,а колко и е смешно като го направи чак  rotfImbo nazemiata yesyes.Обяснявам й че така не бива с мама и тати само с тези който навън я  piasyk bambam ritnik.Най мрази да  kissбаща си когато има набола брада.Тогава направо  hit fight fight box bash,не дава да я пипне.И после аз съм била виновна за това #Cussing out #Cussing out.Защото така съм я била възпитала,да не обича баща си.Е аз какво да направя че на детето му боде и му е неприятно.
Тайги   nbirthday  bigdance2 newsm59 bdbaloni hbday happy bd baloni baloni lovekiss  bouquet  bouquetНа патерица.Да си жива,здрава,весела и дай боже скоро още едно  ylinfant
За базара аз и днес не успях да го видя заради малкия  Imp Imp Misc Ghost newsm36.Разбрах че е имало страхотни неща,но уви мъжо го няма,а в тази  cleanне искам да извеждам ВЕронка.За великденския може и да успея да отида.,но видях по Тв tvДамаянти и една моя адашка на която обаче не й знам ника Embarassed Embarassed
Марче Итън много се е променил от последните  smile3509,който си спомням че гледах.Май бяха с този Стиф Ъруин дето представяше детето си пред хората в клетката на крокодила.
Ради виждам добре сте си изкара ли в Бургас.Аз много искам да отида някога когато е зима там,да видя да ли има сняг по брега.Мъжа ми е служил в Несебър,като готвач,е колко е било  казарма като знам какво ми е разказвал ама карай LaughingТа той ми е казвал че там сняг малко се задържало и морето не замръзвало.
Ей всички  Ill newsm29 afwitch tantrum и тези който не са в добри отношения с половинките си я бързо да влизат в правия път.И за двамата се отнася.Идват празници  santa2 santa2 santa2 и то са семейни  family4 family6Това са едни от най хубавите празници.Нека всички да са  Laughing kiss yesyes tongue perko щастливи тогава.
Аз отивам да направя някакъв десерт за после като стане РОнката.
А да ви попитам какво взехте на малките дяволчета за коледа. newsm78 newsm78
Аз й взех един коледен костюм,ще го видите в сряда и още нещо ще й взема.Това за коледа,ами за нова година ще им взимате ли нещо newsm78 newsm78
Ай стиг ви толкоз за сега gydi kiss Kissing Heart pletka tongue hahaha moresmile reverance  Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing  Stuck Out Tongue Winking Eye tongue2  remybussi newsm51 smile3525 smile3503

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 18:21 от mama rosi

# 197
  • Остров Приятелство
Здравейте пак,
Светлили Работата е твоя!Късмет!
mama rosi Ми, то морето е солено и не може да замръзне по-принцип Joy Трябва да е много, ама много студено.Говорим -15 Crazy
Rady Много ти отива с тези плитки Flutter
Пепа Оххх беля си е това.Да си кажа честно ние поради тази причина изчакваме с неговата стая. WhistlingА иначе ние пък драскаме почти навсякъде, най-вече отстрани на листа hahaha Joy
За подаръците - ще съчетая приятното с полезното.Тати му донесе от Амстердам комплект колички на Мачбокс 12бр./линейка, въртолет, самолет, такси, пожарна кола, танк и т.н. - всички видове коли един вид/, едно такова като сметало с часовник и буквички от тук, хавлийка с мечо Пух, страшен пуловер Heart Eyes.Това за Коледа.За Нова Година ще купим от мястото където ще ходим.За Бъдни Вечер в моето семейство се подарява нещо за дома съвсем символично и ние винаги си подаряваме пантофки Simple Smile и така, за Яни ще има пантофки.
Хайде приятна Ви вечер ние отиваме на нещо като благотворителен концерт ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150011.0
Поздрави!

# 198
  • Варна
Ради, супер сте си изкарали, ама то на морето винаги е така  Hug

Роси, ние днес взехме на Мони два подаръка за Коледа - понеже няма нужда в момента от дрехи, и решихме да й купим играчки - един голям плюшен лъв, почти колкото нея /много обича да гушка играчките, ама с лъвчето й е доста трудно/, и един конструктор с големи парчета. Засега интереса й беше върху това да ги изкара от пакета и разхвърля навсякъде  Laughing Аз и не очаквах повече де  Wink

Пепи, по повод чопленето - кошарата на Мони е от едно друго детенце, беше ползвана 3-4 години без нито една драскотина, обаче диването така я е наръбило от всички страни, просто срам ме хваща - оръфана е от зъбите й доста надълбоко  Laughing

Последните ни два дни бяха много натоварени - петък вечер с татито поотделно на фирмени банкети, а снощи двамата заедно на още един. Мони два дни беше на бабин дом, а ние поне поспахме до късно...Само дето сега ми излиза през носа оправянето на къщата Mr. Green

За утре се зареждам с нови сили за последната работна седмица за годината /почти сигурно цялата ни фирма няма да работи 3те дни между Коледа и НГ  Praynig/

# 199
  • Варна
Ето тук е Мони с подаръците си:
редактирах, по-надолу са снимките

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 21:19 от Alexandra

# 200
  • София, в полите на Витоша
Алекс, нещо не се виждат снимките! Само ни разпалваш любопитството!

Нати, винаги може да дойде и мъжът ти, пък макар и да е единственият!

Ради, винаги е по- добре да сме опвече! Hug А и от клуба едва ли ще ни се разсърдят Wink

Пепа, това с тапетите ми е ясно, нашата също чопли разни неща, но тапетите в стаята й са едноцветни и още не ги открила  Whistling

Роси, това , дето го постнах, беше твоят отговор, но го направих не защото не помня, че съм ти писала вече, а за другите блондинки под прикритие  Joy

В залата за игри на децата в клубчето не допускат майки с обувки, а за децата е добре да вземете по- леки обувчици от тези, с които ще ги доведете, защото ще е топло. За себе си преценете- може и боси, може и със специални обувки Party.

madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas: Обзема ли ви празнично настроение вече?!?! madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas:

# 201
  • Варна
Алекс, нещо не се виждат снимките! Само ни разпалваш любопитството!

странно, аз ги виждам   newsm78
Сега?

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 21:18 от Alexandra

# 202
Здрвейте мацки,
Пипи67 за да бъда напълно откровена, искам от сега да кажа, че има вероятност да НЕ успея да дойда на партито. За съжаление Sad  Както вече няколко пъти писах в нашата сфера сега е истински ад. Въпреки това ще се постарая да се весна. Иска ми се да дойда, което е по-важно  Wink А и трябва така да си свърша работата, че да мога да замина в Сандански, защото, ако има работа - няма почивка.

Они миналата нощ плака цяла нощ. Така и не разбрахме защо, но беше тежко. Така се стреснахме, че на сутринта извикахме доктор, който каза , че й няма нищо. Дано!!!

Пожелавам на всички спокойна нощ и много детски партита тази седмица   bigdance2

# 203
Привет мацки,

мнооого ми домъчня за вас  Hug Не мога да не вляза чат-пат да се порадвам на малчовците. Леле колко са пораснали вече  Heart Eyes
Днес ходихме на базара в НДК. Имаше много красиви неща.
С риск да бъда бъда публично порицана, трябва да помоля да ме извините на 20. Имах огромно желание да дойда, но няма да ми се уреди въпроса.  Cry Cry Cry
Гласувам ЗА женска сбирка след празниците!
Пипи, гласувах, мила  Heart Eyes
До скоро   bouquet

# 204
  • Остров Приятелство
Ееее Ruxi, много жалко Confused Много ми се искше да те видя как прелиташ с крилцата си сред нас Hug

Алекс ама вие сега ли му ги дадохте подаръчетата newsm78
pipiole и Калоян плаче така напоследък Confused Все имам чуството, че сънува кошмари CryДано да е било инцидентно наистина Praynig

Ето снимки от концерта на глухите дечица.Беше много хубаво!Стана ми жал само, че нямаше дядо Коледа и си казвах "Е, намаше ли кой да им "подари" един дядо Коледа" Confused Нямаше и никой от медиите Rolling Eyes.За пореден път ходя на техни концерти и за съжаление никой не им помага май!Всичко саминки си постигат, а така ми се искаше да им раздадат малко лакомства, разни там неща които биха зарадвали всяко едно малко детенце Sad
Но какво пък, те показват, че могат да се справят чудесно, за което им се прекланям!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86010

Моля, за извинение за недоброто качество, но в повечето случай синът ми беше в ръцете Crazy

# 205
  • Варна

Алекс ама вие сега ли му ги дадохте подаръчетата newsm78

Нямаше как да ги скрием от нея, ама май сега ще ги приберем и ще ги изкараме пак на Коледа  Mr. Green

# 206
  • София
Здравейте и от мен! Аз пак се затрих и само успявам да попрочета нещо от време на време. От 01.12. тръгнах на работа и трябва да ви кажа, че ми е много мъчно за Дея! Пък и в работата нещата не тръгнаха така, както очаквах и сега мнооооого съжалявам, че си прекъснах майчинството. Сега майка ми гледа детето и съответно ние се преместихме да живеем при тях. На мен ми е мъчно за моята си къщичка и спокойствието там, но за сега не сме измислили по-добър вариант. След нова година ще видим.

И ние не можем да спим нощно време - предполагам, че зъбите я мъчат и се върти по цяла нощ. Аз я взимам при нас и тя се катери ту на моята, ту на мъжа ми на главата! Сутрин едвам гледаме. От време на време става по-топла но не мисля, че е нещо страшно и не давам нищо за температура. Но като ви четох, ще взема да слагам термометър, което е истинска война. Вие как мерите температурата? Дея се върти, пищи и е абсурд да задържи нещо под мишниците си и 1 минута..........

Още исках да питам как са децата с хемоглобина? На Дея е 107 и докторката каза да пием Мултофер. Аз четох доста противоречиви неща за Мултофер-а, пък и 107 е малко под нормата и сега изчаквам - какво и аз не знам......

Имам предложение - ние си запазихме стая в хотел Бор на Паничище от 13 - 20.01.2007 Ако на някой му се ходи на зимна почивка ще се радвам да се видим там. "Бор" не е най-луксозния хотел в комплекса, но е на най-хубавото място - има чудесна гледка към планината, точно пред хотела има детска писта (само за деца - голямата писта е на друго място и няма опасност от хвърчащи скиори) и смятам, че ще падне голяма забава с шейна. Хотелът е в типичен комунистически стил, но дори и това си има предимство - голям е с голям ресторант, бар.... все места, където да щъкат децата (ако не е много задимено).
Еми толкова от мен - всички болни да се оправят бързо, че скоро ще има сняг!!!!

# 207
  • София
Грешка, грешка.............. от бързане обърках заглавията - това беше за ОКТОМВРИЙЧЕТАТА.. EmbarassedНо нищо офертата за Паничище важи и за вас Hug

# 208
Добро утро  bouquet
Малкото диване спи и аз релаксирам.Вчера направихме страшен пазар в Метро-купихме подарък за Иво

Аз му харесах и едно пиано, обаче мъжа ми каза, чи ще полудеем с него, та засега се отказах( за именния му ден обаче ще го взема Mr. Green Mr. Green Mr. Green) Абе общо взето напълнихме количката с всякакви неща, само не и тези от списъка ooooh! ooooh!Винаги така става.
А на отиване да ви кажа как се възмутих.Пътуваме с колата и пред нас се движи едно БМВ комби-дипломатическо.И знаете ли какво имаше в багажника-3 деца Shocked Shocked #CrazyНаправо онемях-едното беше максимум на 3 годинки, другите по-големи-на по 5-6.Е айде кажете ми това на какво прилича-дипломата явно си мисли ,че всичко му е позволено , а ако мен ме спрат полицаисигурно ще ми направят проблем ако детето ми не е в столче.Остави това ама самата безопасност къде е-ми ако някой го шибне отзад?(да не дава Господ)Ейййй много се ядосах и си мисля в друга държава този дипломат дали щеше да си позволи такова нещо?Май не Crossing Arms
Рукси и Пипиоле-много жалко, че няма да можете да дойдете Sad Sad
Ради-браво за почивката, много готини снимки.А плитките ти са просто върха-много обичам.

Отивам да хапна преди Иво да се е събудил
Лек ден от мен. Hug

# 209
  • София, в полите на Витоша
Рукси и Пипиоле- обещавате да дойдете поне за малко  Crossing Arms, макари  без деца!Щом пък сте такива, започвам планирането на женска сбирка за края на януари и ОТСЪСТВИЯ НЕ ПРИЕМАМЕ!!!

ЗА ВСИЧКИ БЛОНДИНКИ ПОД ПРИКРИТИЕ - ТОМБОЛАТА ДО 5 ЛВ. Е С ПОДАРЪЦИ ЗА МАЛКИТЕ ДЕЦА

Подаръци от клуба също ще има, а за големите ние ще носим нещо за чувала.

Последна възможност за въпроси!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт