Отговори
# 210
Ние с мъжо се разочаровахме от подаръка, който бяхме решили да вземем. Просто видях надписа ''Малък домашен планетариум'' и си представих 3Д изображения на планетите, че се въртят, движат и както си му е редът. Оказа се, обаче, че всичко е статично и направено много скучно  Confused Сега сме отново в размисъл за подарък за Тео. Аз също не мога да реша какво точно искам за себе си. Мъжо вече си хареса подарък. Иска нов часовник. Вие какво ще получите за подарък? Споделете, моля, освен, ако не е изненада де  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 15:26 от Пепа

# 211
Аз за Коледа ще получа часовник, но още не съм си го избрала Thinking

# 212
Аз за коледа искам една незабравима нощ  с мъжо,без деца и по възможност да не е в къщи Crazy Mr. Green
Днес докато спеше принцесата реших да напиша "късметчетата"за баницата и така се бях отнесла, че не съм я чула кога се е измъкнала от леглото си.Набарала червен флумастер и най-грижливо си беше омазала езика и муцуната #Crazyкато се появи пред очите ми се чудех да се карам ли да се смея ли.А тя с една доволна физиономия...... hahahaобикновенно си маже и очите,но сега не е успяла шото вече го беше наводнила Joy
  chefПипи утре ще спретна една баница  chefи понеже с готони кори не умея ще бъде точена bowuu
Мечо Пух много хубаво подаръче Heart Eyes
Ние днес обикаляхме пазара,то нямаше нещо което да не поиска диването.Накрая почти срам ме хвана,граби всичко наред и вика "на Дали,на Дали"
по късно пак ще се включа #2gunfire #Cussing out

# 213
Алохаааааа Mr. Green
Мамчета и дребосъци......виждам са започнали голееемите пазарувания!!!!!ОБИЧАМ многооооо Moneyно после си толкова олекнал финансово
Аз нищо не съм измислила за подарък
Мечо Пух това нещенце ми изглежда суперско.казвай колко манги е??? че само 50лв можем да отделим
Абе вие купувате ли подаръци на всички близки,аз направо вече откачам,купила съм на сестра ми,мъжа й,племенницата,баба,свеки,мъжа ми,мама и тате а за себе си ще си подаря разкрасяващ ден Blush да бъда убава а пропуснах и кумовете които идват от чужбина....и са купили армагани,ъта и за тях ooooh!
Направо да откачиш Crazy
Дребния е голяма беля.......сам прескача кошарата за игра.и излиза,вече и там не е есигурно
И се научи да пие от сламка bowuu много се кефи

Момичета забавлявайте се многооооооо на партито Joy

Мечо Пух дай ми рецепта за кекс,нали се похвали че правиш хубав
Ами това е от мен
чао
Ива

# 214
  • София/Осло
тууу как тайничко злобея и ви завиждам за партитоооооооооооооооо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама  така е ,то не може и кино и сладолед Laughing
Все не сколасвам да пусна снимки Embarassed
Като ви гледам мацки вие сте уредили подаръците. Блазе ви, с малки суми сте се разминали. А моя Мартин иска dvd portable #Crazy #Crazy #Crazy
Иначе сме добре,здрави  и сме се побъркали от ходене по магазини. Още нямаме сняг обаче newsm78
хайде че ме зоват от другата стая Heart Eyes

# 215
  • София, в полите на Витоша
тууу как тайничко злобея и ви завиждам за партитоооооооооооооооо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама  така е ,то не може и кино и сладолед Laughing

А ако знаеш как ще ни липсваш!!!! Hug Hug Hug И да вземеш да си включваш кю-то!!!

Магда, супер си! Готови- точени , важното е да има късмети!
Виж колко - примерно-  са потвърдилите мами,  около 24 май бяха и направи , да кажем, 30 късмета- миналата година ги бяха направили на клечки за зъби отгоре като байрачета- ако останат, ще има за големите деца или за най- заслужилите- като мен  Joy- по- още веднъж!

Анилеви, и за набързо се осведомих за нещо-то на Мечо Пух- каза, че е 36-7 лв., направо съм първа писта пред Метро утре!

# 216
уважаеми "форумки", в качеството си на любящ и всеотдаен съпруг имам лошата участ да ви съобщя, че ojja няма да присъства/т/ на срещата с дядо коледа, защото са на чист въздух и "пресен" сняг в рибарица - за почивка и посрещана на коледа!
с поздрави: ojja + husband

# 217

Мечо Пух това нещенце ми изглежда суперско.казвай колко манги е??? че само 50лв можем да отделим

Мечо Пух дай ми рецепта за кекс,нали се похвали че правиш хубав

Ани-подаръка е около 36-7лв. Peace
А за кекса-миии то не е нещо особено, аз го наричам кекс ама то се прави с  1 кисело мляко, 1с.л.сода, 1 чаша олио, 3с.л.какао ,1чаша и половина брашно и 1 чаша захар. Всичко това се смесва и се разбърква хубаво(става като мнага рядко тесто).Излива се в тавичка(не във форма за кекс, няма да се изпече) и се пече на около 200градуса за приблизително 30минути.След това го заливам с разтопен шоколад и го оставям да изстине. WinkКакто казах-нищо особено, но на мен ми харесва-содата придава много специфичен вкус, а със шоколадче отгорееее.....мммм.Та мога да спретна едно такова за срещичката ако кажете, само дето за малките не е много подходящо с всичкото това какао и шоколад.
Деата-привеееет HugХайде пусни малко снимчици дееее, моляяяя.
Магда-чакам с нетърпение баницата Mr. Green

# 218
Тайги честито на патерички! Бъди много здрава и обичана!

Аз за Коледа искам само всички да сме здрави  Cry

# 219
Здравейте мацки,
Моето момиченце и миналата нощ плака много  Sad Явно е зъбче - може би кътник  newsm78 Не сме спали и миналата нощ. Тази вечер сложих една свещичка Вибуркол, пък да видим.

За подаръците, купихме нещо като едро лего с героите от Мечо Пух. Изглежда интересно, а и Они много се заиграва с такъв тип играчки. То е цяла гора (ако се сглоби разбира се Wink )
От седмицата остават само 4 дни  Whistling
Поздрави на всички

Марис къде е ???

# 220
Добро утро!
Аз пак съм си в къщи, стоя и си гледам дете и болен мъж. Вчера бях на работа, толкова ми хареса, един ден далече от моите болници.
Тайги, не знам честитих ли ти или не, но честит следрожден ден! Да си много щастлива и здрава.
Момичета хубаво да си изкарате, и след нова година да се съберем по женски Simple Smile Но нека да е около 15, че след тази дата...... вече ства малко трудно.
Ми това е от мен, седя си, скучая, и разглеждам руски сайтове за готвене. Започнала съм да набивам по един много неприятен начин, който съчетан с липсата на движение ми се отразява назадничаво Sad
Поканили сме приятели на 26 и смятам да се развихря. Ако нещо става за снимане ще ви се похваля, няма да забравя Simple Smile

# 221
Здравейте дами Grinning
Включването ми е, за да ви кажа, че изкрънках от шефа половин ден и смятам да го уползотворя за едно коледно парти с едни съфорумки, ако се сещате за какво ви говоря все пак Joy Mr. Green
Не съм купувала никакъв подарък на дребната, горещо се надявам, че няма да зацепи за какво иде реч - няма да имам никакво време за пазарна обиколка Rolling Eyes

Хора аз имам съществен проблем и искам да си сверя часовника с вашите въшки! Мартина принципно яде в два случая - когато има реклами по телевизията и когато някой друг е седнал на масата. Това с рекламите много слабо ме трогва, но вторият вариант почна силно да ме притеснява Rolling Eyes Когато седнем да се храним на масата има какво ли не и тя много държи да опита от абсолютно всичко. Това, че набива пържени картофи, кренвирши, праз с ориз и гъби и дроб сърма не ме впечатлява особено, но почна да налита на чесън, суров лук, портокалови кори Shocked, пържени яйца, сушени плодове, боб и каквото друго успее да и попадне в полезрението ooooh! Вчера готвех и успя да се добере до чесъна. Опитите ми да и го прибера бяха обречени на провал, а тя хем ядеше, хем ревеше че и люти Twisted Evil Вече почнах да се притеснявам, дали няма да му се повреди стомахчето така Confused

Ето ви малко снимки да ни видите какви тикви сме станали Mr. Green http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 68&IMAGE_ID=4

# 222
   Ауууууу, каква блага вест носиш Лулу. Много ще се радвам да се видим. Ако се сещеш какво искам да кажа Mr. Green Снимките не се отварят. А за папането и Мила иска да яде с всеки , който седне, а при нас мъката е по-голяма, защото с нейните алергии още не яде някои неща.
   Фрида, позачудих се за миги коя си, но бързо се усетих. Стилът ти е неподражаем  bouquet Бързо оздравяване Hug
    Пипи, дано бързо пробие зъбчето. Praynig Зарадвай ни и ти, че ще дойдеш Grinning
    Хубав ден, момичета!

# 223
Момичета здравейте!
Включвам се набързо само да покажа снимките от коледния карнавал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86462
По-късно като заспи дзверо ще разкажа повече.Само да отбележа Иви това в подписа ти " бебето ни е 4 седмица" означава ли, чи трябва да ти кажа едно голямо честито newsm78

# 224
  • София, в полите на Витоша
     Фрида, позачудих се за миги коя си, но бързо се усетих. Стилът ти е неподражаем  bouquet Бързо оздравяване Hug

Аааааааааааа, точно написах, че не съм се сетила и да ме светнете и се СЕТИИИИИИИХ!!! Не съм толкова тъпа! Бързо оздравяване и от нас!

Лулу, бравооооооооооооооооооо!  Hug Hug Hug

Пипи - хайде и вие да ни зарадвате , а Рукси я чакаме, макар и без деца!

До любящият съпруг на Оля-  разочаровани сме че скъпата ти няма да присъства, но пък имате прекрасна извинителна причина- приятно изкарване!  Laughing

madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas: КУПООООН!!!! madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas: madnoel People Santa Close-mas:  madnoel People Santa Close-mas:

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана , Mecho Puh с Ивчо , Luluto с Мартуши и Ина, eci с Мони, Winny  с Али,  s sunny с Калоян  - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Рони,  Rady с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, evichka77  с Тити, Sylvaky с Ива и Мартин, nati с  Алекс, vesi n с Дими, Deysi и Бобчо, Svetlili с Лили и Раши, venistefani с Алекс , martushi с Марта, ketta с Калина и Яна , когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Под въпрос- Ruxi - без деца, Фрида  Mr. Green,

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 22:17 от pipi67

Общи условия

Активация на акаунт