Отговори
# 225
Момичета здравейте!
Включвам се набързо само да покажа снимките от коледния карнавал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86462
По-късно като заспи дзверо ще разкажа повече.Само да отбележа Иви това в подписа ти " бебето ни е 4 седмица" означава ли, чи трябва да ти кажа едно голямо честито newsm78

ВЯРНО Е!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ПИШЕ В АВГУСТИНКИ 2007

# 226
Ами следобед ще знам повече, засега тестовете твърдят, че чакаме бебе в края на август  Blush

# 227
Ivy, честито и от мен! Пожелавам ти лека и безпоблемна бременност и много, много радости в къщи! Hug

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 12:06 от Пепа

# 228
Честито, Иви! Ето що били тия нерви BlushМами, аз пак няма да ви видя, татко им не може да ни придвижи, а сама няма да се справя. Ще чакаме снимки да ви се радвам!

# 229
Ивиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

Така дали ще се отвори http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=4968

# 230
  • Sofia
Иви, голямо ЧЕСТИТО мила! Пожелавам ти да се сбъдне коледното ти желание, всичко да мине по вода и да си много щастлива!  newsm51 newsm51 newsm51

# 231
Lulu, пак се не виждат снимките Sad

# 232
иви честито и от мен.Лека и безпроблемна бременност и през август едно сладко пухкаво бебче Hug Hug  bouquet

# 233
Иви, честито и от мен!
Да сте здрави и леко бременеене!

# 234
Включвам се да кажа една малко неприятна новина Sad Cry
Жорито ми е болничко...има диярия и повръща,ужасно е,явно е хапнал нещо неподходяшо или е от един тъп сок...но нали съм нон стоп под атаката на свеки че бил голям и да съм давала всичко ето ми #Cussing out #Cussing out
снощи изповръща всичкото което беше ял целия ден.наака се 7-пъти,стигнахме до Спешна помощ,но той пък се успокой и заспинка до 7и30,каквото му дам го повръща,поне водичка пие ooooh!
Горкото ми детенце,ходихме на доктор и сме специялен режим на хранене до петък и пием разне прахчета(ентерол,смекта,хидр.разтвор)ще пие ALL110 и се пробвах да му дам кашата на Милупа HN25..почти нищо не яде...но след това пак имаше ако,милото..... Sad
Дано се оправим скоро ooooh! ooooh!
Мерси за рецептата Мечо Пух

ИВИ честито  bouquet,май и на нас със татето ни се върти мисълта за второ бебче,но ще се похвалим като стане Mr. Green

Отивам да правя картофче с морков да хапне малкия Confused
чаооооооооо

# 235
Ето малко снимки от нас Лили и Раши

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 17:21 от Svetlili

# 236
  • София
здравейте майчета,
за съжаление няма да идваме утре, че съм се тръшнала от някъв грип със сичките му екстри, и моля за извинено отсъствие Cry  За момента Момчил е почти здрав, да го видим дали ще удържи фронта. бях се наточила за 3 партита, ама се осъществи само 1. Явно не трябва да си правя планове предварително Confused
Хайде да се похваля - преместихме се в нов апартамент в Борово и сега само подреждаме и нагласяме. Обаче много ще ми липсва Младост и дружинката там  Heart Eyes
и всички болнички бързо да оздравяват!!! по заповед на дядо Коледа  Laughing
целуфффки от нас на малките разбойници и свежи мамита

# 237
Iviiii,4estito i ot men-leka bremennost  bouquet
Lulu,tozi model s ximikala,ti li si be mila newsm78,i snimkite ti pak ne se otvariat Rolling Eyes
Kredora ne raboti,shte pisha ytre togava Laughing,lek den na vsi4ki Heart Eyes

# 238
 Иви, честито   bouquet  лека  бременност!!!

# 239
  • София, в полите на Витоша
Момичета здравейте!
Включвам се набързо само да покажа снимките от коледния карнавал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86462
По-късно като заспи дзверо ще разкажа повече.Само да отбележа Иви това в подписа ти " бебето ни е 4 седмица" означава ли, чи трябва да ти кажа едно голямо честито newsm78

ВЯРНО Е!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ПИШЕ В АВГУСТИНКИ 2007

Пак ли разбрах последнаааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Sad

Кеми, поздравления за зоркото око! Peace
Уини, а ти защо си траеш?!?!!?! #Cussing out

Честито!
Много, много се радвам за вас!  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде, още такива новини искаме!

Общи условия

Активация на акаунт